Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 05. szombat)

Kedves Kos!

Mivel mércédet eléggé magasra tetted, sok időbe telhet, míg olyan társra találsz, aki megfelelően teljesíteni tudja az igényeidet. Ez az idő nem haszontalanul telik el, mert jobb, ha egy ideig inkább egyedül vagy, mint ha egy méltatlanra fecsérelnéd az idődet. Bár nyíltan valószínűleg nem vagy agresszív, van egy félelmetes tulajdonságod, ahogyan helyére tudsz tenni egy túlságosan szemtelen partnert.

 

Kedves Bika!

A félreértések egy része abból ered, hogy elfelejted vagy nem vagy hajlandó kedvesed tudomására hozni, hogy mi a baj. Azt várod tőle, hogy érezze meg a nehézségeket anélkül, hogy te egy szót is szólnál, ami csak még nagyobb problémákhoz vezethet. Mielőtt bírálnád, bizonyosodj meg arról, hogy kedvesed érti a te problémádat, és azt is, hogyan akarod ezt kezelni.

Kedves Ikrek!

Néha célt is téveszthetsz, ha rossz szavakat választasz ahhoz, hogy megértesd magad kedveseddel. Ezért ha úgy látod, hogy a szavak nem érték el a kívánt hatást, dolgozd ki és határozd meg világosabban a problémát. Másrészt lehet, hogy túl komolyan veszed kedvesed megjegyzéseit, úgy értelmezed, hogy ugyanolyan súllyal bírnak, mint a tieid. Mielőtt eldöntenéd, hogy mennyire komoly egy kritika, várj, amíg megismétlik, ez a hangsúlynak általánosabb kifejezőeszköze, mint a te intenzitásod.

Kedves Rák!

Az álmok valószínűleg olyan húrokat pendítenek meg az egyéniségedben, aminek felszínre kell kerülni, és meg kell vizsgálni őket újonnan felfedezett éleslátásoddal. Hajlamos vagy arra, hogy tépelődj a kapcsolat dolgain, és sok időt töltesz a legkritikusabbnak tűnő aspektusok tisztázásával. Ezért valószínűleg te vagy az, aki a hosszú távra szóló döntéseket hozza, míg kedvesed inkább a napi ügyeket intézi.

Kedves Oroszlán!

Nyugodtan használd fel kedvesed fantáziadús ötleteit és irányvonalait. Biztosan nem akarod, hogy ezek az ötletek váratlanul érjenek, de ha kapsz valami előrejelzést, élvezetet találhatsz sok mindenben, ami eddig még nem történt meg veled. Általában szép lassan haladsz az örömökben, nem harapsz többet valamiből, mint amit meg is tudsz rágni. Hosszú időszakon keresztül vagy képes örömödet kiterjeszteni, ezért sosem fogysz ki a lehetséges jó alkalmakból.

Kedves Szűz!

Nem hagysz ki egyetlen alkalmat sem, hogy kedvesednek és önmagadnak örömet szerezz. Ez nagyszerű tulajdonság, de megőrjíthet téged is és kedvesedet is. A részleteknek szentelt túl sok figyelem elhomályosíthatja a kapcsolat átfogó irányvonalát. Élvezed a szerelem változatosságát, főleg, ha azt a párod javasolja, és nem neked kell az ihletet adni ezen a téren. Időnként féltékeny vagy a kedvesedre, különösen ami a fizikai hűséget illeti.

Kedves Mérleg!

Ne figyelmeztesd örökké partneredet személyes kudarcaira, főként amikor te sikeresen oldottál meg egy helyzetet, a kedvesed pedig nem. A harmónia érdekében hagyd annyiban a dolgot. Másképpen a jövőben, hasonló helyzetekben partnered összeütközésbe kerülhet veled. Lehet, hogy különleges tehetséged van a saját kapcsolatodon kívüli problémák döntőbírájának szerepét vállalni, ami kreatív megnyilvánulási alkalom lehet neked.

Kedves Skorpió!

Hosszú ideig emlékszel egy vonzalomra, drágának tartasz egy régi kedvest jóval azután is, hogy mindketten más kapcsolatba léptetek. Ha kedvesed segít neked egy kritikus időszakban, ezerszeresen is jutalmazod. A valódi értéket nézed, nem csak azt, hogy jótevőd mennyi erőfeszítést tett. Mivel igen intenzív vagy, hajlamos leszel a szélsőségekre a szerelemben, mind érzelmileg, mind fizikailag. Hasznos egy vidám partner, aki meg tud nevettetni, ha túl hevessé válsz.

Kedves Nyilas!

Ha bonyodalmak bukkannak fel egy kapcsolatodban, nézd a dolgok napos oldalát, vidítsd fel a kedvesedet és saját magadat. Legyél biztos abban, hogy kettőtök között megoldjátok a problémát, és minden jól végződik. Ha a negatívumokat nem vagy hajlandó búskomoran fogadni, máris száműzted a bánatot és erősítetted egyetértéseteket, nem annyira az eltökéltség, mint inkább a remény és a jókedv segítségével.

Kedves Bak!

Elég türelemmel rendelkezel ahhoz, hogy elfogadd a jót a rosszal együtt, és működőképes, hosszú távú kapcsolatot alakíts ki. Nem ugrasz fejest egy kapcsolatba csak a kapcsolat kedvéért, inkább vársz egy olyan partnerre, akivel a kapcsolatod teljes és érdekes. Párod segítségével próbáld legyőzni veled született konzervatizmusodat, mert ez még több szikrát és izgalmat visz a kapcsolatba.

Kedves Vízöntő!

 

Megvan az a képességed, de nem feltétlenül a hajlamod, hogy több erős kapcsolatot is fenntarts minden baj nélkül. Azonban valószínű, hogy ez partnereidnek sokkal nehezebb, ezért ügyelj arra, nehogy az érzelmi megterhelés túl sok legyen rajtuk, ha kevésbé bírják, mint te. Ha egyszer lenyugodtál, nem moccansz. Ez inkább kényelem, mint kedv szempontja, ezt ellensúlyozhatja egy olyan partner, aki több-kevesebb változatosságot biztosít, szükség szerint.

Kedves Halak!

Mikor megtaláltad a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező partnert, akkor a végletekig önfeláldozó tudsz lenni, hogy a kapcsolatot tovább tudd vinni. Ez csodálatra méltó vonás, de nem pótolhatja azt, hogy a problémákkal együtt kell szembenézni. Egy érzelmileg nehéz helyzetben ne engedd, hogy a szerelem elvakítson, hogy a végén fájjon, minden kapcsolatban vannak ilyen fázisok. Olyan társsal jársz a legkellemesebben, aki gyakorlatiasabb, mint te.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top