Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. július 07-től 2008. július 13-ig

Kos

Jókedvű vagy? Nem csoda! Tele vagy erővel, energiával, ez cselekvésre ösztönöz. Ezt a hatást a bolygók komoly aktivitásának köszönheted, használd is ki! Szerencsére tetterőben és energiában a hét előrehaladtával sem fogsz hiányt szenvedni, így minden feladatot végre tudsz hajtani. Időszerű azokra a dolgokra is gondolnod, amelyek már régóta húzódnak. Ha van olyan terved, amely megvalósításra vár, annak elkezdésére is nagyszerű napok következnek.

Szerelem: Fontos napok következnek, fordulat várhat a párkapcsolatban élőkre. Akik még keresik a másik felüket, csütörtöktől nagy eséllyel indulnak párkereső útra…

 

Bika

Meglehetősen és váratlanul fordulhat a kocka, különösen pénzügyek terén hozhatnak meglepetést a következő napok. Jupiter segítségével jelentős változás ígérkezik karriered területén, egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában. Ne utasíts vissza semmilyen jelentéktelennek tűnő ajánlatot, sokáig nem lesz ennyire kedvező lehetőséged a gyökeres és pozitív változtatásra!

Szerelem: Ezekben a napokban még szorosabbá teheted meglévő kapcsolatodat, ha pedig csak most kezdődne egy románc, akkor ez most tartósnak ígérkezik.

 

Ikrek

Nagyon figyelj a külső impulzusokra, s emellett ösztönös megérzéseidre is, ezek most sokat segíthetnek abban, hogy könnyebben boldogulj a nem túl problémamentes hétköznapokon. Nagyon fontos, hogy komoly figyelmet szentelj munkádnak, s azoknak az embereknek is, akik segítségedre lehetnek nehézségeid megoldásában. Több kedvező helyzet adódik a héten, s ezek a későbbiekben is hasznodra lehetnek. Lépj túl megszokott dolgaidon, nyiss mihamarabb új lehetőségek felé.

Szerelem: Érzékenyebb leszel ezekben a napokban a megszokottnál, így könnyen megeshet, hogy váratlan szakításra kerülhet sor. A magányos Ikrek legyenek türelmesek, még nem jött el az idő számukra.

 

Rák

Ha teheted, menj szabadságra, ellenkező esetben munkád vagy tanulmányaid terén váratlan problémák akadályozhatnak abban, hogy elvégezd mindennapi feladataidat. A bolygók kellemetlen hatására úton-útfélen akadályokba ütközhetsz, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el a jövő hétre. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, és nem halogathatsz bizonyos dolgokat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben lévőktől, szeretteidtől.

Szerelem: Vénusz az egyetlen, aki segítségedre lesz abban, hogy mosolyt csaljon az arcodra. A szinglik különösen nagy eséllyel indulnak párkereső vadászatra a hétvégén.

 

Oroszlán

Nem sok kedved van dolgozni, inkább pihennél. Pedig megszámlálhatatlanul sok feladat nyomja a vállad, s ahogy közeledik a nyár dereka, még több munka vár rád. Szerencsére a feszített munkatempó előnyödre válik, azonban kerüld el a felületességet, légy alapos, és figyelj oda az apró részletekre is. Önmagadra is szánj elegendő időt, ha teheted, vizsgáltasd ki magad, hogy megelőzz mindenféle esetlegesen kialakuló betegséget.

Szerelem: A fentiekkel ellentétben harmónia van szívedben, ez csak tovább mélyíti érzelmeidet, vagy kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem bevonzására, különösen hétvégén.

 

Szűz

Nagyszerű napok jönnek, merész ötleteid most szabad utat kaphatnak, s lesz olyan köztük, ami elindulhat a megvalósítás útján, hosszú várakozás után. De azt el kell fogadnod, hogy külső segítségre is szükséged lehet, kérj tanácsot barátaidtól, családodtól. Jóval nagyobb sikerekre és eredményekre számíthatsz, mint azt elképzeled. De ne ragadjon magával a lendület, ne feledkezz el mindennapi rutinfeladataidról sem! Sok új ismeretségre is szert tehetsz ezen a héten.

Szerelem: Szívügyeid felélénkítéséhez új energiákra lesz szükség, nagyszerű napok követik egymást. A magányos Szüzek nagy része most szinte biztos, hogy szerelembe esik.

 

Mérleg

Ezen a héten életed több területén nagyszerű lehetőségeket kapsz a változtatásra, fejlődésre. Csak rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket az alkalmakat. Régi terveid egyike is végre megvalósulhat. Személyes vonzerőd, valamint rengeteg pozitív energiád hozzásegít ahhoz, hogy most szinte mindenkit a magad oldalára állíts, és elismerésekre tegyél szert. De ha homokba dugod a fejed, akkor szembe kell nézned a sikertelenséggel.

Szerelem: Eredményes napoknak nézel elébe, főszerepet kap most a romantika. Ha még magányos vagy, akkor a hét közepi napok kiválóak új szerelem megérkezésére.

 

Skorpió

Már rég vártál a mostani pillanatra… Pénzügyek terén kedvező fordulat adódhat már a hét elején, így használj ki minden lehetőséget, és ha kell, hát elégedj meg a kevéssel is! Jusson eszedbe: aki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem érdemli! Ez vonatkozik családi és baráti kapcsolataidra. Bizony, több időt és odafigyelést igényelnének ezek a kapcsolataid. Jó lehetőség nyílik új ismeretségekre is, amelyek hosszú távon karrieredet segíthetik elő.

Szerelem: Szerelmi életed terén is lenne mit módosítani, s bizony nem ártana egy őszinte beszélgetést megejteni. A magányosoknak a hát második fele a kedvez flörtölésre, új kapcsolat kialakítására.

 

Nyilas

Bár nem vagy hezitáló típus, mégis most csak az alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel tudod lehetőségeidet jól kihasználni, így egy nagy lépést tehetsz a sikeresebb jövő felé. Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükség különösen munkád, saját vállalkozásod vagy tanulásod terén, ezért ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró részletet sem, ez most nagy hasznodra válhat. Felhívhatod környezeted figyelmét tehetségedre, használd ki ezt a kedvező helyzetet!

Szerelem: A Vénusz is segítségedre siet, hogy még szebbé varázsold párkapcsolatodat. A szinglik ne búslakodjanak, hisz most minden esély megvan egy szerelem megérkezésére.

 

Bak

Nyugalom, türelem! Ne törd a fejed komoly változtatásokon, ne rohanj fejjel a falnak. A csillagok most nem kedveznek a nagy fordulatoknak, nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek vagy éppen állásváltoztatásnak. Légy toleráns és elnéző önmagaddal, sőt környezeteddel is, ne hajszold céljaid elérését. A türelemnek van most itt az ideje. Maradj mértéktartó és visszafogott, ne keveredj összetűzésbe, gondold át alaposan lépéseidet.

Szerelem: Ezen a téren is visszafogottabbnak, és türelmesebbnek kell lenned, mint máskor, ha el akarsz kerülni egy nagyobb konfliktust. A magányos Bakok halasszák a párkeresést későbbre.

 

Vízöntő

Számos kellemetlen, egyben türelmetlenségre okot adó perc bonyolítja meg a most következő hétköznapokat, úgy érezheted, hogy elborít a munka, szinte saját magaddal sem fogsz tudsz lépést tartani. Túl sok kötelezettség nyomja a vállad, s az ezekkel járó problémákat egyre nehezebben viseled? Talán rá kellene ébredned, hogy a gátakat saját magadnak állítottad fel, ideje ezeket most lerombolni.

Szerelem: Párkapcsolati téren is vágyhatsz végre némi változatosságra, ami érthető, hisz egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. A magányos Vízöntők több futó flörtre is számíthatnak.

 

 

Halak

Nem sok kedved van dolgozni, ez nem csoda, hisz fizikai és szellemi kapacitásoddal összefüggésben tapasztalhatsz ezen a héten kisebb-nagyobb problémákat, hiányosságokat. Kialakulhatnak körülötted váratlan s egyben kellemetlen konfliktusok, lesznek pillanatok, amikor nem is érted, mi történik körülötted. Negatív hatással lesz rád a Mars, így ezen a héten ne hozz fontos döntéseket, ne kötelezd el magad semmilyen ügyben. Jelentős lépéseidet alaposan gondold át, s ha teheted, inkább halaszd el.

Szerelem: Szívügyek terén is számíthatsz némi összezördülésre, őrizd meg hidegvéred! Ha még keresed a nagy Őt, futó kalandra jó az esély, nagy szerelem betoppanására már kevésbé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top