nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 08. kedd)

Napi horoszkóp (07. 08. kedd)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, nagyon jó helyzetben áll. A nyár szépségei a te hangulatodat is vidámmá varázsolhatják. Ismét a régi vagy, duzzadsz az életerőtől, és bízhatsz a jó szerencsédben is. Számíthatsz váratlan bevételekre, új, befolyásos barátokra, és ami eddig hiú ábrándnak tűnt, az most akár megvalósítható is lehet. Ez a hét sok eredményes ügyintézéssel vár, olyan szerződéseket köthetsz vagy olyan megállapodások jönnek létre, amelyek ugyancsak a hasznodra válnak. Könnyen lehet, hogy egy barátság szerelemmé alakul.

 

 

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód távolodik a Naptól. Ezekben a napokban elkezdhetsz tervezgetni, sőt ábrándozhatsz is a jövőről. Az ötlet ugyan lehet, hogy mástól származik, a kivitelezést mégis magadra vállalhatod. Ne nagyon bízz az ígéretekben. A gondolatokat egy jó barátod sugallja, akiben eddig vakon megbízhattál. Könnyen kiderülhet, hogy az illető eddig is a saját érdekeit nézte, amikor úgy állította be a dolgokat, hogy abból közösen húzhattok hasznot. Sohasem voltál hiszékeny ember, most is jól gondold meg, hogy mire mondasz határozott igent vagy nemet.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Akkor sem szabad meghátrálnod, ha látszólag legyőzhetetlen ellenféllel kerülsz szembe. Még tart a lendületed. Jól érzed magad, mert többletjövedelemhez, váratlan bevételekhez is jutsz. Bátran kihasználhatod mások tévedéseit, mert azzal nem léped át sem a törvény, sem a jó ízlés határait. Egy kis egészséges önzés nagyon is a hasznodra válhat. A napokban megismerkedhetsz valakivel, aki most és a későbbiekben is fontos szerepet játszhat az életedben.

 

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban áll két bolygóval is. Új baráti kapcsolatokat alakíthatsz ki. Könnyen lehet, hogy egy korábbi jelentéktelennek tűnő barátság szerelemmé válik. Kedvedre pihenhetsz, szórakozhatsz ebben az időszakban, elfelejtheted a korábbi gondokat. Minden társaságban szívesen látnak, sokra becsülik humorodat, vagy ha arra van szükség, hát a bölcsességedet. Jó tanácsokat osztogatsz, miközben te is értékes információkhoz jutsz.

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, együtt áll a Vénusszal. A csillagok kedvező befolyása kényelmessé tehet. Sokkal jobban járnál, ha ezt a konjunktúrát inkább arra használnád, hogy a jövőd útjait egyengetnéd, aktív tevékenységgel. Nagyon sokat elérhetnél, nagyon sok régi álom valóra válhatna, ha határozottan együttműködnél a sorsoddal. A derűlátó, optimista hangulat, a kitűnő fizikai erőnlét mindezt lehetővé teszi. Nemcsak az időjárás, de minden más is megváltozik körülötted.

 

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatokban áll. Egy kicsit lassúnak, vontatottnak találsz mindent, sürgeted magad körül az embereket és természetesen az időt is. Kitűnő formában vagy, egészségesnek, erősnek érzed magad, és ami a legfontosabb, nem ismersz lehetetlent. A fontos elintézendők mellett pihenésre, szórakozásra, sőt valószínű, hogy egy nagyobb utazásra is lehetőséged adódik. Előfordulhat ugyan, hogy munkahelyeden bonyodalmak támadnak.

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Jupiterrel. A helyzeted szinte továbbra is kifogástalan lehetne. Sajnos azonban mások gondjai miatt vagy kénytelen aggódni vagy áldozatokat hozni. Partnered vagy házastársad nehéz helyzetbe kerül, gondjai miatt ingerlékennyé válik. A te feladatod, hogy most mellé állj, ha kell, biztató szavakkal, ha kell, kedveskedésekkel, és ha lehetséges, tettekkel is. Ezenkívül természetesen marad időd arra is, hogy lelkiismeretesen, jól végezd a munkádat, és ha eljött a megfelelő pillanat, társaságba menj.

Kedves Skorpió!

Jó volna, ha nem utasítanád vissza a hasznos tanácsokat és a támogatást. Lehetsz önérzetes, de a túlzott büszkeséget, az önzést nem engedheted meg magadnak. Egy jó barátod okozhat csalódást, vagy akarata ellenére fecseg ki titkokat, ami kellemetlenül érinthet téged. Más szempontból ellenben elégedett lehetsz mindazzal, ami történik. Munkahelyeden és otthon most már nyugodtabb légkör vesz körül, az üzleti életben pedig jobban megtalálhatod a számításodat.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll a Nappal. A szorgalmas munka helyét a kíméletlen robot veszi át. Nagyon sokat vállalsz magadra, így ne csodálkozz, ha azután éjt nappallá téve kénytelen leszel dolgozni. Még haza is viszel munkát, vagy az otthoni kötelezettségek szaporítják gondjaidat. Legyél előrelátó, mert a helyzet gyökere korábbi időkre nyúlik. Ha óvatosan bánsz az ígéretekkel, akkor nem lesz okod a kétségbeesésre. Oszd be úgy az idődet, hogy abból legalább egy kevés jusson a családodra vagy szíved választottjára.

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban áll a Plútóval. Ha nincs saját vállalkozásod, akkor a munkádban számíthatsz új pozícióra, vagy olyan feladatokra, amelyek elégedettséggel, sőt örömmel töltenek el. Ha vannak főnökeid, az ő jóindulatuk is sokat nyom a latban. A munka mellett jut elég időd szórakozásra, pihenésre is. Partnered a tenyerén hordoz, vagy egy új szerelem hatására látod rózsaszínben a világot. Ne csak másokban keresd a hibát, ha egyik napról a másikra bonyolultabbá válik az életed.

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, haragban van a Merkúrral. Az otthoni és a munkahelyi elfoglaltságod úgysem teszi lehetővé, hogy apróságokon emészd magad. Mindenképpen jól teszed azonban, ha elejét veszed minden ellenségeskedésnek, mert a hónap végén ismét fellángolhatnak az ellentétek, és krízishelyzetbe kerülhetsz. Ebben az időszakban nem árt mindent elkövetni azért, hogy megőrizd az otthon békéjét, a lakás biztonságát is. Harcias hangulatban leszel, tehát nem árt az önfegyelem gyakorlása sem.

 

Kedves Halak!

A szokásosnál is fontosabbnak találod, hogy sokat keress. Ezek az erőfeszítések bőven meghozzák gyümölcsüket. Ilyenkor mondják azt, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Természetesen a napi komoly teendők mellett jut elég időd a kikapcsolódásra, szórakozásra is. Akármilyen is az időjárás, a te szívedben igazi tavasz uralkodik. Szerelmes leszel, vagy társaddal találtok ismét egymásra, mint két bohókás diák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top