nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 13. vasárnap)

Napi horoszkóp (07. 13. vasárnap)

Kedves Kos!

Ez a nap anyagilag kedvező. A hangulatod ugyan kissé borongós, de ezt leginkább a jóleső fáradság okozza. Sokat dolgozol! Ha tanulmányokba kezdesz, nem lesz könnyű dolgod, de biztos lehetsz benne, hogy az eredmény mindenért kárpótol. Testvéred vagy valamelyik családtagod bemutathat egy fontos, befolyásos embernek. Ne legyél szerény, de óvakodj a mohóságtól is. A felvetett ötletek hamarosan megvalósíthatók lesznek.

Kedves Bika!

Kezdetben kedvesed nem nagyon ünnepel azért, amit teszel, később azonban jobb belátásra tér. Ha még nem kötöttél házasságot, könnyen előfordulhat, hogy most mondod ki a boldogító igent. A szerelemben mindenesetre szerencsés és boldog lehetsz, mindegy, hogy új kapcsolatban vagy a társad mellett keresed a boldogságot. Ha megengedheted magadnak, nem baj, ha egy kicsit elkényelmesedsz. Sokkal hasznosabb volna, ha ezt az időszakot azzal töltenéd, hogy a jövődön gondolkodsz.

 

Kedves Ikrek!

A megbocsáthatatlan sértéseket tartsd magadban. Kritikus helyzetben mindig gondolj arra, hogy türelmetlenebb, és valljuk be, erőszakosabb is vagy, mint korábban bármikor. Minden fontos dolgot későbbre kellene halasztani, mert a kudarc veszélye meglehetősen nagy ezen a napon. A következő hét már nyugodtabb lesz. Igaz, hogy családod nagy terheket ró a válladra, de ez már korántsem jelent annyi gondot, mint máskor.

Kedves Rák!

Legalábbis anyagilag nagyon jól zártad az elmúlt időszakot. Kellemes, jó hangulatban kezdődik majd a következő hét. Eleinte minden a legnagyobb rendben lesz. Sajnos, ahogy múlnak a napok, megsokasodnak a gondjaid is. A korábban szerzett többletjövedelem szinte nyomtalanul eltűnik majd a kezeid között. Partnered vagy házastársad talán emiatt zsörtölődik annyit, ő nem tudhatja, hogy mibe kerül az iskolakezdés.

Kedves Oroszlán!

Miközben a saját gondjaid kötik le minden idődet, lehetőleg ne feledkezz meg házastársadról sem. Igaz, a szerelemben kellemes, szép élmények várnak, de ha titkos utakra tévedsz, nagyon nagy kockázatokat kellene felvállalnod. Jó volna, ha arra gondolnál, hogy az apró örömök érnek-e annyit, mint amennyi veszéllyel járnak. A jövő hét elején a békétlenség megszűnik, viszonylagos nyugalom veszi át a helyét.

 

Kedves Szűz!

A szavak elhangzanak, aztán elfelejtődnek, felesleges tehát bosszankodnod. Egyébként is hamarosan megszűnnek ezek a bonyodalmak, és nyugodtan végezheted a teendőidet. Egy kicsit mellőzöttnek érezheted magad. Ha családod van már, sokkal többet gondolsz az iskolakezdésre, mint saját ügyes-bajos dolgaidra. Ha független vagy, akkor is adódnak problémák, de így már inkább a szerelemben. Magányosnak érezheted magad, mert partnered egy időre elutazik.

Kedves Mérleg!

Sok időt kell töltened számodra kellemes társaságban. Alkalmad nyílik a vidám szórakozásra is. Talán az volna a leghelyesebb, ha kivennél néhány nap szabadságot, és „hosszú hét elejére” mennél. Kellemes, nyugodt hét ígérkezik. Még az sem nagyon zavar, hogy kiadásaid megsokasodnak. Testvéred vagy rokonod nehéz helyzetbe kerül, te pedig nem tehetsz mást, mint erődön felül a segítségére sietsz, és közösen megoldjátok a problémákat.

 

Kedves Skorpió!

Az idő sokkal jobban elrendez mindent, mint gondolnád. Végre nyugodtabb napok következnek. Egyhangúságról, unalomról szó sem lehet. Most már azonban megint az élet napos oldalát járod. Meghívásokat fogadsz el, vendégül látsz embereket, egyszóval jól érzed majd magad. Még mindig aktív és tevékeny vagy, egy kicsit nyugtalan is, de azért most már lényegesen jobban boldogulsz, mint az elmúlt hetekben.

Kedves Nyilas!

Egy kis utánajárással, protekcióval sikerül gondoskodnod gyermeked jövőjéről is. Ezek után jogos bizakodással várhatod a tanév kezdetét, abban az esetben is, ha te kezdesz új tanulmányokba. A törekvő próbálkozások és a szép sikerek jellemzik a következő időszak napjait. Akadnak ugyan ellenségeid, akik valamiképpen megpróbálnak majd ártani, őket inkább megnyerned kellene, mint elkerülni. Előérzeted nem csal meg, könnyen felismered majd, ki az, akiben bízhatsz, és ki az, akitől tartanod kell.

Kedves Bak!

Semmit sem szabad halogatnod, mert az idő nem mindig neked dolgozik. Még csendes nyugalomban telik ez a hétvége. Most kellene megtenned mindent azért, hogy a várható konfliktusokat megelőzd. A felkészülés jó taktikai érzéket és előrelátó szervezést kíván. Próbálj meg minél több barátot és szövetségest gyűjteni. Ne csak saját fontos ügyeiddel törődj, hanem családodra és partneredre se sajnáld az időt. A szép szavakkal, a kedvességgel, a dicséretekkel sem szabad fukarkodnod.

Kedves Vízöntő!

Ha már egyszer ilyen sok munkát vállaltál, ne csodálkozz, hogy most teljesítened is kell. Néhány dologról kénytelen leszel lemondani. Kicsit túlhajszolt vagy, és fáradt, közben talán észre sem veszed, hogy aki a legfontosabb, az most szeretetet és gyengédséget vár tőled. A jövő héten mindenkivel meg tudsz békélni, akik netán megbántottak. Jóváteszik a vélt vagy valós hibáikat. Munkádat nemcsak élvezni fogod, hanem komoly eredményeket is fel fogsz tudni mutatni.

Kedves Halak!

Ha utazni szeretnél, jobb időpontot nem is választhattál volna. Ebben az időszakban akárhányszor mindent feltehetsz egy lapra is, és biztos lehetsz benne, hogy te leszel a nyerő. Ha most mennél szabadságra, munkahelyeden ugyancsak hiányoznál, de fontosabb a saját nyugalmad és jó közérzeted. Az sem baj, ha a társad nem szívesen tart veled. Ha kedvezőbb pozíciót akarsz elérni vagy könnyebb munkával több jövedelemhez jutni, arról a hónap vége felé tárgyalj a feletteseiddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top