Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. július 14-től 2008. július 20-ig

Kos

Sok változatosság vár rád a következő napokban, ha most töltöd a szabadságod, akkor biztos, hogy új ismeretségeket köthetsz, régi, már-már elfeledett barátok kerülhetnek elő. Az elmúlt időszakban végbement pozitív irányú változások eredményei végre elkezdenek beérni. Újszerű nézeteiddel rengeteg ismerős és ismeretlen embert is magad mellé állíthatsz. Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, nem csoda, ha sikereket érsz el.

Szerelem: Szívügyek terén most akaratlanul is abba a hibába eshetsz, hogy túlságosan érzelgőssé válsz. Ne ess ebbe a csapdába, így megsérülhet a lelked, akár van párod, akár még keresed az igazit.

 

Bika

Sikerrel és elismeréssel teli hét következik. Szorgalmad, tehetséged és odaadásod ezekben a napokban kiérdemli mások odafigyelését, ügyesen és okosan építgetheted utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, csapatmunkában különösen jól tudnál teljesíteni. A hét második felében nem árt, ha kicsit óvatosabban bánsz a szavakkal, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy az valójában nem állt szándékodban, az utólagos magyarázkodás pedig csak további félreértést szül.

Szerelem: Tárd fel érzelmeidet, szeretetedet párod előtt, de ne vidd túlzásba! A magányos Bikák számos flörtre számíthatnak, amelyek közül lesz olyan, ami a szerelem lehetőségét tartogatja…

 

Ikrek

Ez a hét nem túl kedvező számodra, már a hét elején könnyen kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, a legapróbb dolgokra is érzékenyebben reagálsz a kelleténél, ha valaki csak rád néz, már azon is képes leszel felhúzni magad. Egyszerűen csak a bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt az állapotot, úgy véled, az egész világ cserbenhagyott, semmi nem sikerül. Még szerencse, hogy péntekre jelentősen javul a helyzet, jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Szerelem: Bizonytalanságodat kapcsolatodba is beviszed, ami nem célszerű. Akik még keresik az igazit, békéljenek meg azzal a gondolattal, hogy ezen a héten kevés az esély a nagy Ő megtalálására.

 

Rák

Ez az utolsó hét, hogy a Nap a Rák jegyében jár ebben az évben, épp ezért ezekben a napokban munkádat vagy vállalkozásodat kell előtérbe helyezned. Ehhez szerencsére rengeteg kívülről jövő pozitív impulzus is érkezik. Viszonylag könnyen arathatsz sikereket karriered, ha netán tanulsz, akkor tanulmányaid területén, ne érezd magad kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér. Fogadd el a dicséreteket is.

Szerelem: Akár van társkapcsolatod, akár nincs, ezekben a napokban könnyen fellobbanhat benned a szerelem egy olyan ember irányában, aki lehet, hogy elérhetetlen számodra, épp ezért ne táplálj hiú reményeket…

 

Oroszlán

A következő napokban leginkább felelősségteljesebbé kell válnod. Igyekezz több időt és energiát fektetni munkádba, karrieredbe, előmeneteli lehetőségeidbe. Az elmúlt időben talán kissé könnyedébben kezelted ezeket a dolgokat, így nem csoda, ha pozíciód meginogni látszik, s a környezetedben lévők sem nézik mindig jó szemmel cselekedeteidet. Szétszórtságodon sürgősen változtatni kell, így elkerülheted egy esetleges konfliktus kibontakozását.

Szerelem: Az előzőekkel ellentétben érzelmek terén nincs okod az aggodalomra, tégy meg mindent párodért. A magányos Oroszlánok komoly intenzitással és jó esélyekkel kereshetik életük párját.

 

Szűz

Kesze-kusza napok jönnek, a legnehezebben önmagaddal birkózol meg. Ezen a héten egy valami biztos, hogy elmondható rólad: felesleges túlzásokba esel, különösen a kommunikáció és az érzelmek terén. Képes leszel mindent felnagyítani, bolhából elefántot varázsolni, annak ellenére, hogy ez nem is jellemző rád. Szedd össze gondolataidat, próbáld meg visszafogni magad, mert könnyen ellensége lehetsz saját magadnak, s a magyarázkodással most nem fogsz eredményt elérni.

Szerelem: Érzelmi életed felbolydul, inkább hullámvasúthoz hasonlítható, az egyik pillanatban lenn, a másikban fenn. Ez sajnos nem használ sem meglévő párkapcsolatodnak, sem a párkeresésnek.

 

Mérleg

Már hétfőn reggel arra ébredsz, hogy valami nem stimmel, így készülj fel a nehézségekre. Megeshet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadásokkal kerülhetsz szembe, amelyek úgy szakadhatnak a nyakadba, mint derült égből villámcsapás. A baj nem olyan nagy, mint ahogy te azt elsőre látod, és ráadásul számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére is. Napokra elkedvetlenedhetsz emiatt, és képtelen leszel örülni bárminek is. Fel a fejjel!

Szerelem: Szívügyeid felé sem leszel képes a realitások talaján állni, ne keress hibákat a másikban, különösen, hogy te sem vagy hibátlan. Ha még magányos vagy, a párkeresés ráér kicsit később.

 

Skorpió

A nyár nem hozza meg számodra a pihenés nyugalmát, sőt! Életed több területén is érdekes változások indulhatnak el, jó lehetőségek kerülnek utadba. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejed, szerencsés fordulatok várnak rád. A bolygók most segítséget nyújtanak abban, hogy régi terveid egy része elinduljon a megvalósítás útján. Nagy fába vághatod a fejszéd, s a siker garantált!

Szerelem: Ha eddig netán messziről elkerülted a családalapítás gondolatát, itt az ideje ezzel is foglalkozni! A pártalan Skorpiók egy régi szerelem felbukkanására számíthatnak…

 

Nyilas

Figyelj környezetedre, mert ezen a héten néhány régebbi kapcsolatodból igazán sokat tudnál profitálni. Sikeres napok jönnek, különösen a munka és karrier terén mutatkozik jelentős javulás, fellendülés. Megbízhatóságod és tapasztalatod most jelentős eredményt hozhat számodra. Különösen a hét közepén adódhat alkalmad arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza, és szánj időt a pihenésre, szeretteidre.

Szerelem: Érzelmeitek elmélyülhetnek, szexuálisan kimondottan pozitív irányba fejlődhetnek. Ha még magányos vagy, ezt a szót ideje törölnöd a szótárból, és beleugrani valami ismeretlenbe…

 

Bak

Pihenésre vágysz, fáradt és nyűgös vagy. Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád a bolygók együttes negatív hatása miatt. Tetteid, gondolataid csaponganak, ide-oda kapkodsz, belekezdesz ebbe-abba, és szinte semmit sem fejezel be. Ezek a félbemaradt dolgok csak újabb feszültségeket eredményeznek. Próbáld meg összeszedni kicsit magad, rendszerezd a dolgaidat, és egyszerre csak egy dolgot csinálj. Péntekre utol tudod érni magad.

Szerelem: Kisebb kellemetlenségek, konfliktusok keletkezhetnek az érzelmek terén is. Ha most szervezed első randidat, légy óvatos érzelmeid kimutatásával. Kiszemelt áldozatod könnyen megfutamodhat, ha rámenősen közeledsz hozzá.

 

Vízöntő

Nyár lévén el tudnád magad képzelni máshol is, mint ahol jelenleg vagy? Nos, ez nem csoda. Mégis fontos lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, különben könnyen összetűzésbe keveredhetsz feletteseiddel, kollégáiddal. Mostanában elkövetted azt a hibát, hogy sok apró részletre nem figyeltél eléggé, ezek pedig szinte egyszerre szakadhatnak most a nyakadba. Kérd környezeted segítségét, így könnyebben boldogulnál.

Szerelem: Szívügyek terén biztonságra próbálsz törekedni, aggodalomra nincs okod. A magányos Vízöntők szerdától számíthatnak jelentős fordulatra érzelmi téren.

 

 

Halak

Ez a meleg időjárás nem tesz jót neked, így könnyen megeshet, hogy nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni munkádra, kötelezően elvégzendő feladataidra ezen a héten. Nem baj, te sem lehetsz mindig topon, most inkább felfordult érzelmi életed kuszaságára, rendbehozatalára kell elegendő figyelmet fordítanod. Ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat közvetlen környezeteddel. Ezek a napok arra kiválóak, hogy rendezd az elmúlt időszak félreértéseit.

Szerelem: Érzelmi életed mindenképpen komoly átalakítást igényel, ezért ne félj a gyökeres változásoktól! A magányos Halaknak viszont kiváló a csillagállás egy új szerelem feltűnéséhez…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top