Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 16. szerda)

Kedves Kos!

A szerencse forgandó: egyik pillanatban társadul szegődik, a következőben hűtlenül elhagy. Pénzügyekben ma bátrabban kockáztathatsz, egészségi panaszaid is megszűnnek. Szívügyekben viszont bonyodalmakra számíthatsz. Családodban is problémák adódhatnak. Ne adj hitelt azoknak, akik arra biztatnak, hogy olyan lépésekre szánd el magad, amelyek egyáltalán nincsenek ínyedre.

Kedves Bika!

Alig bírod nyitva tartani a szemed, pilláid mindegyre lecsukódnak. Szégyenszemre el-elszundikálsz, pedig volna mit csinálnod: rengeteg a munkád. Ráadásul olyan feladatokkal bíztak meg, amelyekkel sokat kell bíbelődnöd. Csaknem szokványos feladatok ugyan, de egy-két eltérő, szokatlan részlet gyökerestül változtatja meg az egész alapeszméjét. Morgolódsz, langyos kávét szürcsölsz, és kerülöd munkatársaid kandi tekintetét.

Kedves Ikrek!

Minden hiába, az Ikrek élete olyan, mint a hullámvasút: gyorsan követik egymást a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Most éppen egy lefelé tartó szakaszban vagy, de nem kell megijedned, mert nem fog soká tartani. Egy kiadós veszekedés után irány a csillagos ég!

Kedves Rák!

Gondold át még egyszer azt az üzleti ajánlatot, amelyet most kaptál. Ne ugorj rögtön fejest, mert nem biztos, hogy partnered valóban megbízható. Még ha olyan bomba üzletnek látszik is, előbb puhatolózz. Tedd félre az érzelmeket, légy kellemetlenül részletező! Most hasznát veheted kíváncsiságodnak.

Kedves Oroszlán!

Nehéz idők járnak az üzletemberekre. Nekik van pénzük, de nincs idejük. De ha egy vállalkozó történetesen Oroszlán, elképzelhetetlen, hogy ne oldja meg ezt is. Gondoskodik arról, hogy amíg távoli tengereken hajózik, itthon is menjen a bolt. Így kell ezt csinálni.

 

Kedves Szűz!

Nem célszerű ujjat húzni a főnökkel, ma mégis ezt teszed. Ha ügyesen megvéded az álláspontodat, van rá esélyed, hogy győztesként kerülsz ki a kínos szócsatából. Ne vágj bele pénzügyi tranzakcióba, a nap nem alkalmas ilyesmire. Várj néhány napot, így nyerhetsz pár ezer forintot! Ne feledd, sok kicsi sokra megy.

Kedves Mérleg!

Váratlan helyzetekbe keveredsz, de nagyon rugalmasan áthidalod az adódó nehézségeket. Nemcsak ötletgazdag vagy ezen a napon, de vidám és kiegyensúlyozott is, s ez dinamikus munkavégzésre sarkall. Nemcsak te, de kollégáid és főnököd is elégedettek az eredménnyel, s ezt egy közeli sörözőben a délután folyamán még egyszer alaposan megvitatjátok.

 

Kedves Skorpió!

Nem tehetsz mást, mint hogy a helyzetet felmérve azonnal lépsz. Megalkuvás nélkül, de kompromisszumra hajlamosan közeledj hozzá, s ne feledd, milyen fontosak az apró, mások számára talán lényegtelen részletek. Ha megtalálod a megfelelő hangot, sikerre számíthatsz.

 

Kedves Nyilas!

Ha rosszul méred fel üzleti lehetőségeidet, vagy a reálisnál nagyobb árat kérsz szolgáltatásaidért, könnyen hoppon maradhatsz. Anyagiasságod, nyugtalanságod rossz tanácsadó lehet. Állhatatlanságod miatt egy jól induló kapcsolatod is komoly veszélybe kerülhet. Próbáld meggyőzni a másikat szándékaid komolyságáról.

Kedves Bak!

Szívből és nem számításból jótékonykodsz. A tény mégis visszahat üzleti ügyeidre. Mivel megbízható vagy, és nem számító, őszintén és jellemesen intézed ügyeidet, egy rendkívüli megbízatásra számíthatsz. Hosszú távon csak tisztességesnek érdemes lenni. Különösen igaz ez a te esetedben, akinek nem áll rá a szája a hazugságra.

Kedves Vízöntő!

Fogytán a türelmed. Eleged van már a tikkasztó városból, a vég nélkül ismétlődő munkahelyi gondokból. A furcsa azonban éppen az, hogy ha nyaralsz, a semmittevést kezded megunni, a kényszerű, új ismeretségeket pedig kibírhatatlannak látod. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy gyorsan váltasz: egyébként „egyszerű” nyűgösséged ismét depresszióba csap át.

 

Kedves Halak!

Mai napodat a mértékletesség határozza meg. Egy kis ez, egy kis az… Szárnyaló boldogság helyett apró örömök, sírás-rívás helyett egy-két kellemetlenség. Csönd a lélek mélyén. Legfeljebb csipetnyi búbánat, amelyet a leghalkabb derű is könnyedén tovakerget… Máris elmosolyodsz. Igazából az ilyen napokat szereted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top