Horoszkóp

Hindu horoszkóp

A hindu asztrológia Indiából származik, de az egész világon nagyon népszerű. Alapja a 12 állatövi jegy, ugyanazok, amiket az általános horoszkópokból ismerünk, de természetesen hindu néven.

Mesha-Angaraka (március 21. – április 20.), Kos

A Mesha tüzet jelent a hindu kultúrában, ez elárulja rólad, hogy indulatos, uralkodni vágyó vagy. Hadilábon állsz a jelennel, felnőttként is maradt benned valami gyermeki. Örök lelkesedéssel, őszinteséggel állsz a dolgokhoz. Diplomáciai érzéked nincs, ezt Indiában mindenki tudja rólad, és gyakorlati téren sem vagy nyerő. Védelmezed a rászorulókat, de olyan nagyon, hogy szegények meg is fulladhatnak a nagy védelemtől. Légy óvatos az élet minden területén!

Vrishasca-Sukra (április 21. – május 20.), Bika

Benned hatalmas erő gyűlt össze. Az élet bármely területén képes vagy mindennel és mindenkivel szembeszállni, tartják rólad a hinduk. A jólét megteremtése az egyetlen célod, de belebetegedhetsz a csalódásba, ha ezt mégsem sikerül elérned. Ha időnként megfékeznéd indulataidat, céljaid eléréséhez is több energiád maradna, sőt még ellenségeid száma is csökkenne.

Mithuna-Budha (május 21. – június 21.), Ikrek

Nincs kettősség benned a hindu asztrológia szerint. Sőt, inkább kitartónak és eltökéltnek lát, senki és semmi nem téríthet el céljaid megvalósításától. Állandóan terveken töröd a fejed, mindig újabb célokat eszelsz ki. A tényekkel is szembenézel, bár született idealista vagy, mégsem félsz a valóságtól. Olyan szerelemre van szükséged, amely állandóan ébren tartja érdeklődésedet; olyan párt keress magadnak, akiben megtalálod a számodra oly fontos lelki gazdagságot!

Kataka-Chandra (június 22. – július 22.), Rák

Érzékeny lélek vagy. A hozzád közeledőket gyanakvással fogadod, de akit közel engedsz magadhoz, attól védelmet vársz el. Érzelmes ember vagy, nagyra értékeled az érzéseket, megértésre és szeretetre vágysz, szereted a kedveskedést, a hízelgést. Ettől gyámoltalannak, félénknek tűnsz, pedig sokszor te irányítod a környezetedet, és nem hátrálsz meg az akadályok láttán.

Simaha-Ravi (július 23. – augusztus 23.), Oroszlán

Igazi vezetőnek ismernek el Indiában is. Akaratos és állandóan harcra kész lényedhez közel állnak a forradalmak, újítások. Kívülről úgy tűnik, mintha mindig álomképet kergetnél, ám csodálnak, mert mindegyik valóra válik.

Kanta-Budha (augusztus 24. – szeptember 23.), Szűz

Valóságos varázslónak tartanak a hinduk. Az élet számodra játék, a bezárt kapuk kinyílnak előtted, mindenhol megtalálod a számításodat. Csak a nagy dolgok izgatnak az életben, a részletekkel nincs energiád bíbelődni. Nem szeretsz egyedül élni, de úgy tudsz élni, hogy hamar rátalálsz a boldogságra.

Thula-Sukra (szeptember 24. – október 23.), Mérleg

Indiában a te csillagképed nagy tiszteletnek örvend. Úgy tartják, a Thula mindig kiemelkedik a tömegből, sohasem átlagos. Olyan lény, aki határozottan halad a célja felé, intelligenciájával mindent megold. Mindig nemes ügyért szállsz harcba, céljaid nem hétköznapiak.

Vrischica-Angaraka (október 24. – november 22.), Skorpió

Az állandó tűz jegyének tartanak a hinduk, ismerik a Skorpió hevességét. A munkádban, a magánéletedben is szükséged van szenvedélyre. Tapasztalataidat sok-sok csalódás során szerzed. Néha hallgasd meg mások tanácsait is. Új terveidnek nagy lendülettel állsz neki, mindent felfokozott érzelemmel akarsz megélni, az akaraterőd által emelkedsz ki az átlagból.

Dhanus-Brishaspati (november 23. – december 21.), Nyilas

A sors fáradhatatlan természettel áldott meg. Kifogyhatatlanok szellemi és fizikai tartalékaid, mindig új elképzelések, tervek foglalkoztatnak. Hiánytalanul kihasználod az élet kínálta lehetőségeket, irigylésre méltó pozíciókat harcolsz ki magadnak. Igazi alkotó vagy, jó ízlésednek köszönhetően a művészetek terén is maradandót alkothatsz.

Makara-Sani (december 22. – január 20.), Bak

Ez az önfegyelméről híres csillagkép. Te az ellenőrzésed alatt tartod szenvedélyedet, vágyaidat. Az agyad vezérli tetteidet, nem a szíved. Korlátok közé zárod érzelmeidet, nagy ritkán engedsz szabad utat nekik. Időnként túl sokat követelsz barátaidtól, igényeidnek kevesen felelnek meg. Nagy bizalommal fordulsz mindenki felé, ezért gyakran pórul is jársz.

Kumbha-Kethu (január 21. – február 19.), Vízöntő

Önálló, magabiztos ember vagy, ezt a hinduk is elismerik. Nagy befolyást gyakorolsz a környezetedre tanácsaiddal, véleményeddel. Önzetlen vagy, ha másoknak kell segítséget nyújtani. Nem értenek meg sokan, furcsának, kiszámíthatatlannak tartanak, pedig valójában igazi társasági lény vagy. Olyan társat keresel, akivel mindent megoszthatsz.

Meena-Galika (február 20. – március 20.), Halak

A művészetekben utolérhetetlen vagy, tartják rólad Indiában. A többiek közül alkotó szellemeddel emelkedsz ki. A körülötted élők bizalmára, segítségére van szükséged tehetséged kibontakoztatásához. Művészi adottságaid nagyfokú érzékenységgel párosulnak.

Horoszkóp.lap.hu »
Ezotéria.lap.hu »
Sorselemzés.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top