Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. július 21-től 2008. július 27-ig

Kos

Fontos, érdekes és egyben jelentős napok következnek, számos dolgot meg kell oldanod, munka és magánélet területén egyaránt. Sok erőre, rengeteg energiára lesz szükséged, ne sajnáld az időt se, a most befejezett feladatok ugyan nem hoznak azonnali eredményt és kimagasló sikert, de hosszú távon biztosan megtérülnek. Számos új ismeretségre is szert tehetsz. Ezek az új kapcsolatok lendületet hozhatnak életedbe.

Szerelem: A magányos Kosoknak kiemelkedő esélyük van arra, hogy kapcsolatot tudjanak kialakítani. A már párkapcsolatban élők szép, romantikus napoknak néznek elébe.

 

Bika

Nem vagy a topon, egészségeddel, közérzeteddel kapcsolatban merülhetnek fel problémák, főleg lelkivilágod lesz sérülékeny. Még azt is magadra veszed, ami nem is neked szól, mindenen képes leszel megsértődni. Szerda magasságában már úgy érezheted, az életed darabokban hever, minden összevissza van körülötted. Pedig csak egy kis rendszert kellene vinned a mindennapokba!

Szerelem: Szakításra, mély érzelmi konfliktusra is könnyen sor kerülhet ezekben a napokban, ezért figyelj oda, hogyan viselkedsz, mit mondasz partnerednek. A magányosoknak alkalmuk adódik a flörtölésre, de az elköteleződésnek ezek a napok nem kedveznek.

 

Ikrek

Lendülettel teli, mozgalmas napok várnak rád, kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod ezen a héten. Bármi legyen az, amiért jelenleg teljes erővel küzdesz, elérheted a célod, de semmiképpen se gázolj át másokon csak azért, hogy sikert érhess el. Bár több kisebb nehézség is akadhat hét közben, mégis fontos, hogy képes legyél diplomatikus maradni, és emelt fővel eltűrni azt is, ha mégsem te érsz be előbb a célba.

Szerelem: Az érzelmek terén igazán nincs mitől tartanod, jól mennek a dolgok. A párkeresőknek különösen a csütörtöktől kezdődő időszak kedvező egy új szerelem megérkezésére.

 

Rák

Fontos időszak következik számodra. Új dolgokba kezdhetsz, amelyek alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet – mindezt úgy, hogy közben a Nap elhagyja a Rák jegyét. Ne riadj meg az új feladatoktól, most sokat tanulhatsz, s ezeket a jövőben folyamatosan kamatoztathatod. Ha most készülsz nyaralni, biztos, hogy nagyszerű élményekben lesz részed, életre szóló kalandokba keveredhetsz.

Szerelem: Érzelmekben és romantikában gazdag napok várnak minden Rákra. A magányosokra nagyszerű napok köszöntenek, most kell megtalálnod az igazit.

Oroszlán

Egyre jobban érzed magad a bőrödben, s nem tudod, miért? A válasz megérkezik a hét első felében: a Nap ismét az Oroszlán jegybe lép, s az elmúlt napok szerencsésnek mondható időszaka folytatódik, továbbra is jól alakulnak dolgaid. Munkád, karriered területén lesznek újabb lehetőségeid, de arra is kapsz alkalmat, hogy anyagilag stabilizáld helyzetedet vagy éppen jelentősen javíts rajta. Új üzleteket hajthatsz fel, vagy jó helyre fektetheted be tartalékaidat.

Szerelem: Párkapcsolatodban sok romantikára és kiegyensúlyozottságra számíthatsz. Ha keresed a párod, a hét bármely napján betoppanhat az igazi.

 

Szűz

A fülledt idő ellenére is tele vagy erővel, energiával, mindent meg akarsz valósítani, minden lehetőséget meg akarsz ragadni – jól teszed! Ez odáig rendben is van, hogy néhány fontos feladatot magadra vállalsz, de semmiképpen se vállald túl magad, egy nap neked is 24 órából áll, ráadásul időt kell szánnod az elegendő pihenésre is. Oszd be okosan az idődet és energiádat, ne végezz olyan feladatot, amely nem a te kötelességed!

Szerelem: Független, esetleg már elkötelezett vagy? Bármelyik csoportba is tartozz, tele lesznek ezek a napok romantikával, érdekes és váratlan fordulatokkal…

 

Mérleg

Nem mondható rólad, hogy nem fontolod meg lépéseidet, de ezen a héten legyél a megszokottnál is körültekintőbb, precízebb és pontosabb, ez most nagyon fontos. Terveid, álmaid hullhatnak darabokra, ha nem figyelsz kellőképpen az apróbb részletekre. Ne siess sehová, ne kapkodj, alaposan fontold meg minden lépésedet. Ne mutasd a külvilágnak, mennyire lényeges számodra az a cél, amelyet el akarsz érni. Ha elkotyogod terveidet, megtörténhet, hogy valaki más is meg akarja azokat valósítani…

Szerelem: Szívügyek terén az érzelmek most mindenképpen előtérbe kerülnek. Viszonozd társad odaadását, kedvességét, törődését. A párkeresőknek szerdától nagy az esélyük egy új szerelem megérkezésére.

 

Skorpió

Kissé akadozva haladhatnak a dolgaid, s ezt már az elmúlt napokban is észre vehetted. Környezeteddel is kialakulhatnak konfliktusok, lelkivilágod is nagyon törékeny, még az építő kritikát és sértésnek veszed. Ez a feszültség péntekre erőteljesen csökken, a legtöbb, amit tehetsz, hogy kitartasz, s megpróbálod megőrizni a nyugalmadat mindvégig. Ezekben a napokban ne kezdj semmi újba, ráérsz vele a jövő héten.

Szerelem: Párkapcsolati téren sokkal jobban mennek a dolgok, itt nincs ok az aggodalomra. Új szerelem kopogtathat a hétvégén a magányosoknál.

 

Nyilas

Keresed a helyed, változékony a hangulatod, mintha csak egy hullámvasúton ülnél: egyik nap fenn, másnap már lenn. Számos tennivalód akad, de a töredékével sem leszel képes végezni, kissé szétszórt leszel. Ne kapkodj, azzal most nem juthatsz előrébb. Inkább szedd össze a gondolataidat, készíts részletes listát a feladataidról, állíts fel fontossági sorrendet, s ez alapján haladj előre. Lényeges, hogy amit elvégzel, annak lelkiismeretesen járj a végére.

Szerelem: Szívügyeid is hullámvölgybe kerülhetnek, de a hétvégére rendezni tudjátok a nézeteltéréseket. Aki még keresi a párját, hétvégén számíthat a bolygók jótékony segítségére.

 

Bak

Semmi ne akadályozzon meg abban, hogy belekezdj egy régen dédelgetett ötlet megvalósításába, hisz most minden esélyed és lehetőséged megvan arra, hogy ezt sikere is vidd. Különösen akkor, ha munkahelyváltáson, másodálláson, netán saját vállalkozás beindításán töröd a fejed. Ha anyagiakkal összefüggésben is döntened kell, ne halogasd, most biztos, hogy nem fogsz rosszul választani.

Szerelem: Igen nagy az esély arra, hogy egyszer csak belép egy új személy az életedbe, aki lehet, hogy extra gyorsasággal képes lesz elcsavarni a fejed. Ez vonatkozik a párban élő Bakokra is!

 

Vízöntő

A bolygók együttes kellemetlenkedése miatt némi nyugtalanság uralhatja a következő napokat. Szinte minden zavarni, szinte idegesíteni fog, még a jól megszokott dolgok is, nem találod a helyed, semmi nem megy úgy, mint máskor. Maradj nyugodt, uralkodj indulataidon, palástold el, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, különben könnyen megtörténhet, hogy ezzel a környezetedből egy-két ember vissza akar élni.

Szerelem: Légy őszinte, nyugodtan bevallhatod problémáidat. Még az is lehet, kapsz egy-két tippet társadtól, hogyan tedd túl magad a problémáidon. A magányosoknak nem kedvező ez a hét új kapcsolat kialakítására.

 

 

Halak

Ne hidd azt, hogy neked semmi sem sikerülhet. Attól, hogy hangulatod szerdára elérheti a mélypontot, még nem jelenti azt, hogy ez örökre így marad. Tény és való, hogy ez a nehézkes helyzet könnyen konfliktusokhoz és rossz döntésekhez vezethet, energiatartalékaidat teljesen felhasználod, de a hétvégére mindenképp javul a helyzet. Ráadásul munkád vagy vállalkozásod sem alakul problémamentesen, karriered is megakad, anyagilag is fejtörést okoznak ezek a napok. Ha teheted, menj el pihenni mihamarabb!

Szerelem: Érzelmek terén is sor kerülhet konfliktushelyzetekre, próbáld elkerülni a jelentősebb vitákat. A magányos Halaknak kevés az esélyük szerelembe esni ezekben a napokban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top