Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 21. hétfő)

Kedves Kos!

Ma ismét nagyon büszke lehetsz magadra. Teljesítményed kimagasló, és újabb sikereket zsebelhetsz be. Vigyázz, nehogy bajba keverjen elbizakodottságod. Érthető, hogy szereted, ha dicsérnek, ünnepelnek, de tegyél különbséget a barátok őszinte és a vetélytársak kelletlen gratulációi között. Az égiek mindenesetre óvatosságra intenek, vagyis szabj határt hevességednek, és hagyj időt magadnak arra, hogy átgondold az eseményeket.

Kedves Bika!

Lassan kezded megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartottad a szóban forgó összegeket, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem is mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet. A sport, a mozgás felfrissít!

 

Kedves Ikrek!

Hosszú idő eltelte után végre újra beköszönt a szerencsés időszak. Testi értelemben nem vagy erőd teljében, mégis kimagasló teljesítményekre vagy képes a szellemiek terén. Bátrabban kockáztathatsz, mint máskor, merészebb lehetsz a kapcsolatok kezdeményezésében, mert a sikerre kitűnő esélyeid vannak. Csupán egyetlen dologban kell óvatosnak lenned, ez az egészséged, amely még mindig hagy kívánnivalót maga után.

 

Kedves Rák!

Ez az időszak akár nehézségeket is hozhat, ez azonban elkerülhető, ha nem gázolsz keresztül másokon, fittyet hányva mások igazára, elképzeléseire. Mély élményekkel és meglátásokkal gazdagodhatsz e tranzit idején, mindez alapvetően érinteni fog, gyarapítva tudásodat és bölcsességedet. Érdeklődésed a filozófia vagy a metafizika felé fordul, és részt vállalhatsz társadalmi reformmozgalmakban is. Ne feledd azonban, hogy meglátásaidhoz tapasztalatokat kell szerezned, és ezt mások sem spórolhatják meg.

Kedves Oroszlán!

Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: te helyesen cselekszel. És ez éppoly értékes lehet a magad, mint mások számára. Valamilyen nehézséggel kerülhetsz szembe. Születésnapod után, egy hónappal később arról lehet szó, hogy mennyire vagy képes kitartani terveid mellett, és befejezni, amit elkezdtél.

Kedves Szűz!

Energiáid kicsit elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lehet úrrá minden napodon. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz. Személyes kapcsolataid és mindenféle kontaktusok most különös jelentőséggel bírnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most beérnek, egyesek viszont nem.

 

Kedves Mérleg!

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülsz, és ez életednek minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen pénzügyi kapcsolataid lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatsz. A szokásosnál könnyebbnek találod az esetleges személyes problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal kellemes estéket tölthetsz együtt.

Kedves Skorpió!

Nyugodt, békés, csendes vagy, és ez kapcsolataidban is visszatükröződik. Érzelmed és értelmed egyensúlyba kerül. Amikor a Nap a Hold felé közelít, tekintsd át a mögötted hagyott, bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, amely tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Most elsimíthatsz minden feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad, és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíthess önmaguk megértéséhez.

Kedves Nyilas!

Úgy érezheted magadat, mint a madzag, ha szét akarják húzni – ha nem bánsz elég jól érzelmi életeddel és a külvilág megterheléseivel. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása nem vezet jóra, amint azt most látni is fogod, ha eddig ezzel próbálkoztál, mert ingerlékenység és esetleges konfliktusok formájában törhetnek felszínre, feljebbvalóiddal vagy családtagjaiddal szemben.

Kedves Bak!

Ha belső és külső világodnak egyensúlya felbillent – főleg érzelmi életed elhanyagolása következtében –, ma komoly feszültségek támadhatnak kapcsolataidban, különösen házastársaddal és családtagjaiddal. Ráadásul olyan lépésekre ragadtathatod el magad, amelyek alig érthetőek, és utólag nehéz magyarázatot találni rá. Tarts szigorú és őszinte önvizsgálatot a helyes válasz megtalálása végett.

Kedves Vízöntő!

Szakmai és magánéleted összeütközésbe kerülhet egymással, vagy tudatos és tudat alatti vágyaid között támadnak feszültségek. Bárhogy is legyen, azt kell látnod, hogy nem szabad alárendelned egyik oldalt sem a másiknak. Ha érzelmeid és értelmed egyensúlyát fenn tudod tartani, azért ez is egy nagyon kellemes és kielégítő nap lehet.

 

Kedves Halak!

Ez egy jó nap arra, hogy „leülj magaddal szemben”, és szemügyre vedd reményeidet, vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel megvalósításuk érdekében. Kiváló alkalom az üzleti utazásra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót, amely szellemileg ösztönzőleg hat rád. Egy múzeumlátogatás lenne a legmegfelelőbb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top