nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 22. kedd)

Napi horoszkóp (07. 22. kedd)

Kedves Kos!

Pályádon meredek ívben kaptatsz felfelé, nem árt az óvatosság. Ha elszédülsz, lezuhanhatsz, és minél magasabban állsz, annál nagyobbat eshetsz. Erre most talán nem is gondolsz. Tökéletesen elfoglalnak nagyra törő terveid. Ma még bízhatsz a megvalósításukban: erőd, küzdőképességed kifogástalan. Semmi esetre se csatlakozz egy olyan társasághoz, amely a polgári jogokért harcol, várj inkább egy kedvezőbb alkalomra, hogy hangot adhass nézeteidnek.

Kedves Bika!

Élvezed a felfokozott életritmust, azt, hogy egyetlen nap mennyi minden történik, elintéződik. Nem csoda dolog ez, de a jó szervezés, a munkatársak szinte már aggályos megválogatása, a technikai felszereltség mindenképpen előfeltétel. S ha már összerázódott a csapat, az további lendületet ad. A sebesség szédítő! Este az új kocsival vacsorázni viszed kedvesedet.

Kedves Ikrek!

Úgy tartják az Ikrekről, hogy kicsapongó természete miatt alkalmatlan a házasságra. Az Ikrek-feleség vagy -férj hamar megismeri a féltékenység kínzó érzését, s nem is alaptalanul. Neked most mégis szerencséd van, mert a következő hetek csendesen telnek el. Egy időre lelépsz a színpadról, nem játszol szerepet, csak önmagad adod. Nagy sikerre számíthatsz, s végre olvasni is marad időd.

Kedves Rák!

Egy szomszédodnak köszönhetően hamarosan új lehetőségek tárulnak majd fel előtted. Magabiztos viselkedéssel bármilyen probléma leküzdhető most. Keresd az alkalmat, hogy olyan emberekkel tudj beszélgetni, akik magasabb pozícióban vannak, mint te. Inkább tartózkodj a jogi procedúráktól, ha lehetséges, és az üzleti ügyeket is kezeld fokozott körültekintéssel.

Kedves Oroszlán!

Ez a nap a nyugalom jegyében telik. Dolgozd ki az ötleteidet, és ne is oszd meg azokat másokkal mindaddig, amíg száz százalékig nem vagy biztos abban, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Tegyél meg mindent azért a napokban, hogy elkerüld a felesleges konfliktusokat. Szabadulj meg végre az ősrégi módszerektől a munkahelyeden, és vezess be modernebb rendszereket.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban van az Uránusszal. A következő napokban az állhatatosság és a magabiztosság számos sikert tartogat, amelyhez nagymértékben hozzájárulhat egy barátod segítsége is. Ráadásul a barátoddal történő együttműködés kapcsán végre egy régóta dédelgetett álmod is valóra válhat.

Kedves Mérleg!

Nyugodtan ragadd meg a kínálkozó alkalmakat. Mielőtt azonban meghoznál egy nagy felelősséggel járó döntést, állj meg egy pillanatra. Próbáld meg mindenkivel fenntartani a jó kapcsolatot, különösen, ha némi hatalom is összpontosul a kezükben. Gondold át kétszer is, hogy milyen véleménynek adsz hangot bizonyos kérdésekben.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, most hátráló mozgásban van, a Nyilas jegyébe tért vissza. Hihetetlen sikereket érhetsz el egy olyan ember segítségével, aki a tiedhez hasonló nézeteket vall. A magabiztosság hatalmas fegyvered lehet most céljaid megvalósításához. Az olyan területek, mint a kommunikáció és az utazás, hozhatnak most nagyobb sikereket.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral. Legyél fokozottan óvatos a pénzügyi kérdésekben, különösen, ha a megtakarított pénzedről van szó. Mivel ezért a területért az illúziók bolygója, a Neptunusz a felelős, hajlamos lehetsz esztelenül kockára tenni a biztos anyagi hátteredet. Lehetőleg kerüld a vitát a hasonló kérdésekben.

Kedves Bak!

A Jupiter a házasságra, a törvényekre és az üzleti ügyekre helyezi a hangsúlyt a napokban. Az élet többször is próbára teheti majd az olthatatlan kalandvágyadat és a kötelességtudatodat. Vedd észre, hogy a jövőd sokkal fontosabb annál, mintsem hogy meggondolatlanul kockára tedd azt. Inkább kerüld a változásokat, és ragaszkodj a már jól bevált dolgokhoz.

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemes fényszögben van ugyan a Merkúrral, de az égi horoszkóp egyik sötét házából indul útjára ma reggel. Jelentős előrelépés várható a karrieredet illetően. Ne feledd azonban, hogy egy előléptetés a nagyobb bér és a magasabb presztízs mellett jóval több felelősséggel is jár. Biztos vagy abban, hogy felkészültél erre?

 

Kedves Halak!

Hamarosan felélénkül majd a társasági életed. Számtalan új barátra tehetsz szert most, és a hónap vége felé meghívást kaphatsz egy közeli ismerősöd menyegzőjére is. A viselkedésed jelentős hatással lesz a téged körülvevő emberekre, különösen a fiatalabbakra, akik lelkesen hallgatják majd a javaslataidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top