Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 25. péntek)

Kedves Kos!

A sok, mégoly kellemes izgalom után is jöhet egy kis lazítás, elengedettség. Rászolgáltál a pihenésre, és feleslegesen is törnéd magad – annál többre, mint amit elértél, úgysem futná az erődből. Szerencsére amilyen hevesen munkálkodsz az érvényesüléseden, olyan gyorsan rá is unsz a küzdelemre. A kitartás nem tartozik az erényeid közé, de most ennek köszönheted, hogy nem roppansz össze – ügyesen kitérsz az erődet meghaladó feladatok elől.

Kedves Bika!

Ilyen még sohasem esett meg veled: tíz perc alatt benáthásodtál, csorog az orrod, a lázad is felszökik. A legragyogóbb időben! Minduntalan fekete macskák keresztezik az utad. Forró tea – kevés rummal vagy sok citrommal –, néhány szem aszpirin, pihe-puha ágy – ez a javallatunk.

 

Kedves Ikrek!

Életigenlésed megerősödik. Olyan helyzetekbe kerülsz, amelyekben a körülmények barátságosak és kedvezőek lesznek a számodra. Hatalmas személyes varázzsal rendelkezel. A mai nap bolygóállásai erősítik benned a művészi hajlamokat, nagyban elősegítik a megelégedettséget és a vidámságot. Szeretetre méltó vagy, de mégis úgy érzed, hogy szenvedsz. Sajnos előfordulhatnak csalódások is, a házasságkötésre nem alkalmas.

Kedves Rák!

Ma a közösségi érzés erős csökkenését tapasztalod magadon, akár a teljes hiányát is könnyedén elviseled. Mások szükségleteivel és igényeivel szemben teljesen meg nem értővé válhatsz. A kellemetlensége a mai napnak, hogy azt kell tapasztalnod, partnered a te szükségleteidre semmi tekintettel sincs. Az érzelmi életedre abszolút kedvezőtlen hatással lesz a mai nap. Hajlamos leszel az értelmetlen cselekedetekre.

Kedves Oroszlán!

Vigyázz, hogy titkos terveiddel nehogy mások ártalmára légy. Ha lehet, ne használj narkotikumokat, legalább ma csökkentsd az elszívott cigarettáid számát, de az sem lenne baj, ha ma határoznád el, hogy leszoksz a dohányzásról. Ne hagyd magad hipnotizálni, és minden kétes okkult manipulációtól igyekezz tartózkodni. A mai nap fényszöge az akarati élet megfinomodását jelenti. A Neptun bizonyos mértékben megszelídíti a tetterő nyers indítékait, az életösztönök inkább lelki téren érvényesülnek.

Kedves Szűz!

Metodikus, szigorú, de jó kritikus is vagy. Komoly, határozott, tapasztalt, elővigyázatos, és sok keresetre vágysz. Bizalmatlan vagy, és lassú, bizalmatlanságodat ma igazolni fogja mások csalása. Ez a mai bolygókapcsolat olyan pályákra jó, amelyek megfontoltságot, szívósságot igényelnek. Gyengéid a depresszió és a visszavonulási kényszer. Jellemző lesz még a heves makacsság, keményfejűség, semmiképpen sem akarod elismerni a tévedéseidet.

Kedves Mérleg!

A mai fényszögek népszerűséget jeleznek, sztárszerű népszerűséget, amely nem mindig tartós. Csak kevéssé komoly és a nem eléggé mélyen gondolkodó tömeget tudnád megnyerni. Jellegzetessége a mai napnak, hogy imádod majd az életet. A mai fényszögek kedveznek a felemelkedésnek és a sikernek, de csak abban az esetben, ha olyan foglalkozást űzöl, amely belső énednek megfelel. Az élet alkalmat nyújt neked, hogy magasabb műveltséget érj el.

Kedves Skorpió!

A mai bolygóállások temperamentumot, romantikát, irodalomszeretetet, festészetet, a színekkel való játékot, zenét, táncot, ceremóniát és hasonló kifejezési formát adnak az érzelmeknek. Lehet, hogy a Mars fényszöge hiúvá tesz téged, ami párosulhat magasrendű törekvésekkel, amelyek túlmennek a lehetőségeken. Elképzelésed nem mindig ésszerű, és nemigen tudsz uralkodni a vágyaidon.

Kedves Nyilas!

A mai fényszögek a személyiséged szisztematikus fejlődését jelzik. Szereted a tanulmányokat, a filozófiát. Sikereket érhetsz el, annak ellenére, hogy „szürkének” látszol, és a társadalomban nem érsz el magas pozíciót, mégis a társadalom igazi támasza vagy. Érted a módját, hogy adott helyzetet értelmesen és józanul felhasználj. Az elkövetkezendő időszak alkalmas a hosszan tartó stúdiumok végzésére, és ehhez úgy a kedved, mint a tehetséged is megvan.

Kedves Bak!

Tapintatra, türelemre és erőre van ahhoz szükséged, hogy megfelelően tudd megoldani a felmerülő problémákat. Ezeknek a fontos dolgoknak hatása nemcsak átmeneti és felületes, hanem néha évekig eltarthat. A Szaturnusz fényszöge jó és kiegyensúlyozott tevékenységeket ad, eredeti gondolkodást, és cselekvésmódot, széles látókört és koncentrációs képességeket. A mai fényszögek tudományos kutatásra nagyon előnyösek. Intelligenciád nem mindennapi. Azonban némelykor helyzeteket és problémákat önkényesen oldasz meg. Felfogásod és gondolkodásod nagyvonalú.

Kedves Vízöntő!

A Neptunusz már jó ideje a Vízöntő jegyében lakik. Ez kissé hisztérikussá varázsol téged, és hajlamosítana a drogok fogyasztására is, hacsak a születési horoszkópod ennek nem mondd ellent. Drognak számítanak a nyugtatók, sőt a fájdalomcsillapítók és a különböző gyógyhatású teák is. Többször a képzelgést is túlzásba viszed, és betegesen érzékeny tudsz lenni.

Kedves Halak!

A helyzeteket nagyon jól fel tudod ismerni, és ügyesen fordítod a magad javára. Nagyfokú okkult érdeklődés jellemzi ezt a napot. Nagy érzéked van a régiségekhez, és lehet, hogy inkább ehhez hasonló hivatást választanál. Fejlett a humorérzéked. Alkalmas vagy akár a modern technikával kapcsolatos mérnöki pályára is. Viszont hajlamos vagy arra is, hogy különc legyél, és ezzel könnyen elvesztheted a többi emberrel való kapcsolatodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top