Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 26. szombat)

Kedves Kos!

Talán a családod nyomására, anyagi szükségből, mégis vállalsz különmunkát hétvégére. Vagy olyan elfoglaltságod akad – építkezés, festés, költözködés –, amely nem igazán lelkesít. Ez még az élettől is elveszi a kedved. Úgy érzed, tönkre van téve a napod, és emiatt házsártos, kötekedő vagy a környezeteddel. Ma nem tanácsos vitatkozni veled, mert „felökleled” azt, aki ellent mer mondani.

Kedves Bika!

Bedagadt orral, pirosló arccal elsőként kelsz. Ruhádat gyorsan magadra kapva leszaladsz vásárolni, hogy örömet szerezz: újságot, süteményt, virágot veszel. Ott ragadsz a presszóban… Megkésve inalsz hazafelé a gyűrött újságokkal, lelappadt krémesekkel, kókadt virágokkal. Nem fogadnak kitörő örömmel! A te érzéseiden azonban ez mit sem változtat: szereted őket. És veled sem lehet mást tenni, mint újra megszeretni!

 

Kedves Ikrek!

Mások önző viselkedése feszültséget generálhat a környezetedben. A legjobb, ha ezen a napon minden erőddel a munkádra koncentrálsz, és minden lépésedet gondold át kétszer is, nehogy nézeteltérésekre adj okot. Ne hagyd, hogy a külső behatások megzavarjanak.

Kedves Rák!

Ez a nap a társasági programoknak kedvez, de azért ne hanyagold el a kötelezettségeidet sem. Önts lelket egy közeli barátodba, mert most igen nagy szüksége van a bátorításra. Vegyél erőt magadon, és szabj határt a költekezésnek. Kerüld a hosszadalmas beszélgetéseket, de ne tagadd meg a segítséget a szomszédodtól, mert nem is hinnéd, mennyire szüksége van rád.

Kedves Oroszlán!

Vizsgáld felül terveidet annak érdekében, hogy jobban tudj alkalmazkodni a hozzád közel álló emberekhez. Igazán bölcs döntést hozhatsz meg a mai nap folyamán, ha nem hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a kétely és az aggodalom. Vigyázz, hogy kivel mit osztasz meg, mert valaki sajátjaként adhatja el az egyik ötletedet. Hallgasd meg mások tanácsait, mert hihetetlenül hasznos instrukciókra tehetsz most szert.

Kedves Szűz!

Legyél toleránsabb mások hibáival szemben, és próbálj meg inkább együtt érzően, mintsem elutasítóan viselkedni az emberekkel. Ez a nap felettébb csodálatosan alakul majd, ha kerülöd a bizalmaskodást. Végezd a munkádat minél objektívabban, és szánj több időt a barátaidra.

 

Kedves Mérleg!

Szigorú elvárásoknak kell megfelelned ezen a napon, ne vesztegesd az időt. Legyen bármilyen erőt próbáló is ez a feladat, minden bizonnyal sikeresen helytállsz majd. Állj két lábon a földön, és ne hagyd, hogy mások belerángassanak holmi légből kapott ötletekbe. Ha a segítségedet kérik, tegyél meg mindent, ami tőled telik a megoldás érdekében, de ne feledkezz meg ugyanakkor a saját korlátaidról sem.

Kedves Skorpió!

Ezt a napot arra teremtették, hogy megvalósítsd álmaidat. Egy meghívás kapcsán igen kedvező előnyökre tehetsz szert a közeljövőben, egy váratlan társalgás pedig a segítségedre lehet a munkahelyi előmeneteledben. Egy telefonbeszélgetés kapcsán is kalandos ajánlatok keresztezhetik az utadat.

Kedves Nyilas!

Ha egy hozzád közel álló ember a segítségedet kéri, állj a rendelkezésére a legjobb tudásod szerint. Légy rugalmas terveid megvalósítása érdekében. Hihetetlenül nagy érzelmi nyomás nehezedik rád a család részéről is, ráadásul az áldozat, amelyet hozol, később még akár az előnyödre is válhat, és önzetlen viselkedésed miatt akár új barátságok is keletkezhetnek.

Kedves Bak!

Ha a születési horoszkópodban megtalálható az okkultizmusra való hajlam, akkor jó asztrológus is válhatna belőled, hiszen áldozatkész, emberszerető ember vagy. A mai bolygóállás kiváló praktikus összhatást eredményez, amely kapcsolatos a józan ésszel, kezdeményezéssel, akaraterővel és idegerővel. Mindenféle munkára kedvező, ahol türelem, elővigyázatosság, eredetiség, belátás szükséges.

Kedves Vízöntő!

Csalódással tölthet el a késlekedés egy számodra fontos dologban. Ez a reggeli órákban ingerlékennyé tehet téged, de a délután folyamán sokkal derűsebb leszel. Vedd könnyedebben a váratlan meglepetéseket. Próbáld megőrizni a nyugalmadat és kerüld el messziről a feszült helyzeteket, különben később megbánhatod, hogy vitába bonyolódtál valakivel.

 

Kedves Halak!

A mai bolygóállások semmi esetre sem jelentenek szellemi zavart, csupán excentricitást. Vigyázz, mert könnyen túlfeszíted szellemi energiáidat, ezáltal idegenergiáid szenvednek, és ezért ingerlékenyebbé válsz. Ha a születési horoszkópod nem mutat különleges fegyelmezettséget, akkor ma senkire sem leszel tekintettel. Gondolkodásod is túlságosan sokat változik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top