nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 29. kedd)

Napi horoszkóp (07. 29. kedd)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars szemben áll az Uránusszal. Pályádon meredek ívben lépkedhetsz felfelé, nem árt az óvatosság. Ha elszédülsz, lezuhanhatsz, és minél magasabban állsz, annál nagyobbat eshetsz. Erre most talán nem is gondolsz. Tökéletesen elfoglalnak nagyra törő terveid. Ma még bízhatsz a megvalósításukban: erőd, küzdőképességed kifogástalan.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemes kapcsolatban áll a Holddal. Élvezd a felfokozott életritmust, azt, hogy egyetlen nap mennyi minden történik, elintéződik. Nem csoda dolog ez, de a jó szervezés, a munkatársak szinte már aggályos megválogatása, a technikai felszereltség mindenképpen előfeltétel. S ha már összerázódott a csapat, az további lendületet ad. A sebesség szédítő! Este az új kocsival vacsorázni viheted a kedvesedet.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Nappal. Úgy tartják az Ikrekről, hogy kicsapongó természete miatt alkalmatlan lehetne a házasságra. Neked most mégis szerencséd van, mert a következő hetek csendesen telnek el. Egy időre leléphetsz a színpadról, nem játszol szerepet, csak önmagad adod. Nagy sikerre számíthatsz, s végre olvasni is marad időd.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Vigyázz egészségedre fokozottabban, mint eddig tetted! Kevesebb kávét igyál, a nagy meleg is megárthat! Jó hangulatod még tart, használd ki az elmúlt napok igazán kedvező hatásait! Ha teheted, menj el a városból, legalább néhány órára feledd el hivatali gondjaidat is, megéri!

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap együtt áll a Merkúrral. Nagyon könnyen és gyorsan kötsz barátságot, ezért számolnod kell azzal, hogy olykor csalódsz. Figyelj oda jobban régi barátaidra, hiszen ápolni kell az őszinte kapcsolatokat. Felületes ismeretségeidben pedig nem árt tartózkodóbbnak lenned, s mielőtt valakit a bizalmadba fogadnál, győződj meg arról, hogy méltó-e rá. Ehhez hosszabb idő kell.

 

Kedves Szűz!

Milyen is lehetne egy ilyen kellemes nyári nap? Az elvégzett munka után mielőbb szabadulj ki a négy fal közül, s töltsd a nap hátralevő részét a szabadban! Szerelmed értékelni fogja ezt a nem mindennapi programot. Elragadtatásában csodálatos bókokkal, felelőtlen ígéretekkel halmoz el. Nem árt, ha ezeket az ígéreteket egy későbbi időpontban megismételteted, a maiakban ugyanis nem érdemes túlzottan bízni.

 

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz szemben áll a Neptunnal. Mintha süket fülekre találna a baráti intelem. Nem vagy hajlandó meghallgatni senki tanácsát az ügyben, hiszen már döntöttél. Sajnos, rövid idő alatt kiderül, hogy makacsságod nem vezetett sehová: mindent elrontottál. Erre szokták azt mondani: edd meg, amit főztél!

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygódat, a Plútót visszatapsolták a Nyilas jegyébe. Míg mások nyaralnak, élvezik a napfényt és a meleget, addig neked itt kell rostokolnod. Ez bizony kellemetlen, de ha ennek a másik oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszed azt is, hogy páratlan lehetőségek kínálkoznak, olyan előnyös helyzetbe kerülsz, amely ritkán adatik meg. Most a tied a felelősség, de a kiugrás ritka alkalma is.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemes kapcsolatban áll a Marssal. Amit olyan nagyon akartál, végre sikerült elérned, megkapnod. De most – s ez nem első ízben fordul elő veled ilyen szituációban – már nem is tudod, hogy igazán akarod-e. Döntened kellene, hiszen csak egy szavadba kerül. Könnyen megbánthatsz másokat, de legalábbis csalódást okozhatsz. Mégis, a mérlegelésnél csak a saját megérzésedre, érdekeidre légy tekintettel, mert később aztán a rossznak érzett döntés miatt emésztheted magad.

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a neki kedvező Szűz jegyében áll. Már régen megfordult a fejedben, milyen jó lenne szert tenni egy kerékpárra. Több okból is jó lenne, ha végre megszereznéd. Álmod valóra váltásán kívül könnyebben karban tudnád tartani testedet. Gondolj a hollandokra! Nem azért bicikliznek, mert nincs pénzük benzinre. (Ők nem!) Bízzál a józan belátásodban!

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz szemben áll a Marssal. Az otthoni érzelmi viharok közepette időd sem volt a munkádra figyelni, holott hivatásodban az elmúlt napokban ismét elismeréseket kaptál, s ez ma sem lesz másképpen. Örülnél is a sikereknek, ha az otthon békéjét helyre tudtad volna állítani. Mindenesetre próbáld meg ismét! Vegyél valami ajándékot, a munkahelyi gondokat hagyd magad mögött, csupán a sikerekkel vérteződj fel, és láss neki újból!

 

Kedves Halak!

Ma sok minden eldőlhet. Még te is, ha nem vagy kellőképpen óvatos. Sok fáradsággal megtakarított pénzed könnyen idegen zsebbe vándorolhat, tőkéd egyik napról a másikra kámforrá válhat. Ha viszont minden terveid szerint alakul, számos olyan nyomasztó tehertől szabadulsz meg egyszer s mindenkorra, amellyel eddig mit sem tudtál kezdeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top