Horoszkóp

Wellness horoszkóp az Oroszlán havában

Feszes combot az Oroszlánnak! A Mérleg csak óvatosan napozzon, a Baknak viszont a súlyára kell figyelnie. Wellness tippekkel segít a Wellness horoszkóp!

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Érzelmek: A házasságokban, párkapcsolatokban nyugalom várható, ehhez a biztosabbá váló anyagi helyzetetek is hozzájárul. Egy különleges esemény rendívül jó hatással lesz a kettőtök kapcsolatára.

Anyagiak: Nem lesz okod panaszra, mert jó munkát találhatsz, vagy a meglévő munkahelyen adódik nem mindennapi lehetőség.

Wellness-tipp: Ebben a hónapban az edzéstervedben a comb feszesítésére kerüljön a hangsúly. Ha az eltűnő zsírpárnák helyére izmot építesz, az fokozza az anyagcserét, és jobban mutatsz majd a nyári sortjaidban, rövid szoknyáidban.

Így meríts energiát: Augusztus 8-án a Hold és a Jupiter jó fényszögei és a nap eseményei boldogsággal töltenek el.

 

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érzelmek: Szépnek, okosnak, szexisnek és megbízhatónak talál valaki, és csakis utánad vágyakozik. Sajnos ingerültebb vagy az átlagosnál, ezért a stílusoddal okozhatsz néhány zord napot magatoknak.

Anyagiak: Most érdemes új vállalkozásba kezdeni, de a szórakozásra sem kell sajnálnod a pénzt. Ez tulajdonképp a saját életedbe való befektetés, ami segít, hogy a hétköznapjaid színesebbek legyenek, ezáltal jobban bírd a munkát.

Wellness-tipp: Pergő dobok, félhomály, selymes fátyol, a zene ritmusára mozgó csípő – ez a hastánc, amelynek elkezdéséhez az augusztus ideális időpont számodra. Ha már műveled, jó választás lehet egy hastánctábor.

Így meríts energiát: Augusztus 5-én Vénusz és a Plútó jó fényszöge pozitív változást hozhat a szerelmi életedben.

 

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Érzelmek: A házastársaddal feszült lesz a kapcsolatod, nincs türelmed hozzá. Ha titkos viszonyt folytatsz, eljön az idő, hogy bemutasd őt egy családtagnak.

Anyagiak: Ügyelj arra, hogy ne költs többet ebben a hónapban, mint amennyit eredetileg terveztél. Bosszankodhatsz, mert egy olyan sikerre derül fény, amelyből te sajnos kimaradtál.

Wellness-tipp: Vedd komolyan a bőrgyógyászok intelmeit, és csak a megengedett időben napozz. Ha csodásan ragyogó bőrre vágysz, használj önbarnítós testápolót.

Így meríts energiát: Augusztus 17-én a két szerencsebolygó, a Vénusz és a Jupiter a legjobb fényszögben áll egymással, ezen a napon minden megtörténhet, amire vágysz.

 

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Érzelmek: Boldog leszel, de közben izgulsz is, hogy minden jól sikerüljön. A meghitt és őrült pillanatok váltakozására mindig emlékezni fogsz majd.

Anyagiak: Most nem érdekel téged, mi mennyibe kerül, mert azt akarod, hogy a barátaid, akik fontosak számodra, igazán jól érezzék magukat.

Wellness-tipp: Érdemes lenne kipróbálnod a testtekercselést, ettől olyan feszes lesz a bőröd, amilyenre vágysz. Válassz olyan kezelést, ahol a karokat is betekercselik.

Így meríts energiát: Az augusztus 7-én a Skorpióban tartózkodó Hold testileg és lelkileg is erőssé és ellenállhatatlanná tesz, és meghozza a nagy sikert a következő napokban.

 

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Érzelmek: Házas- vagy élettársaddal harmonikus lesz a kapcsolatod, az anyagiak miatti vitákat most elfelejtheted. Gyermekeddel azonban a szokásosnál nehezebben boldogulsz, ami némi feszültséget okozhat.

Anyagiak: A munkahelyeden értékelik a tudásodat, aminek köszönhetően könnyedén tudod fizetni a kiadásaidat. Egy barátod megünneplése most nagyobb összeget emészt fel.

Wellness-tipp: Folyóban, tóban úszni sokkal élménytelibb, mint a medencében. Ha vízparton nyaralsz, ússz virradatkor vagy naplemente idején, olyankor még varázslatosabb hangulatú a szabad víz.

Így meríts energiát: Augusztus 13-án a Vénusz és a Szaturnusz együtt állnak a Szűzben. Este hét óra a legmegfelelőbb időpont az elmélkedésre.

 

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Érzelmek: A szerelmi életedre nagy hatást gyakorol egy külföldön élő ember, akivel eddig is vonzódtatok egymáshoz, de nem történt közöttetek semmi komoly. Most megvan erre az esély.

Anyagiak: Érdemes külföldi utazásra áldozni, mert nagyon jól érzed majd magad, és az új élmények hatására a következő hónapban nagy erőkkel kezdhetsz a munkába.

Wellness-tipp: A rendszeres testmozgás mellett vagy a fogyókúra során érdemes L-karnitint szedni, amelynek az izomerősítés mellett szív- és érvédő hatása is van. Ráadásul javítja a memóriát és a szellemi teljesítményt is.

Így meríts energiát: Augusztus 10-én délben a Merkúr átlép a Szűz jegyébe, ez segít megoldani régi problémáidat.

 

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Érzelmek: Most a szokásosnál erősebben vágysz a szeretetre, az ölelésekre, kedvesed pedig szívesen dédelget.

Anyagiak: Nagy pénzmozgásokra számíthatsz, váratlan kiadások, valamint nem remélt bevételek is előfordulhatnak.

Wellness-tipp: A gerincpanaszokért és a rossz testtartásért sokszor a gyenge, edzetlen hasizom okolható. Végezz mindennap has- és hátizom-erősítő gyakorlatokat, melyeknek köszönhetően jobban bírod majd a terhelést.

Így meríts energiát: Augusztus 8-án olyan hatalmas energiatöltetre tehetsz szert, amihez mindig visszanyúlhatsz, ha támogatásra lesz szükséged.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érzelmek: A pároddal végre több időt tölthettek együtt, így nem érzed magányosnak magad. A külvilág számára is nyilvánvalóvá válik, milyen boldogok vagytok együtt.

Anyagiak: Előfordulhatnak nem várt kiadások. A munkahelyeden egyre jobban számítanak rád, talán te leszel a főnök kedvence.

Wellness-tipp: A teli has nemcsak az álmodat zavarja, a szerelmes órák előtt is figyelj oda, hogy csak könnyű ételekkel csillapítsd az étvágyadat.

Így meríts energiát: Augusztus 23-án szemben áll egymással a Merkúr és az Uránusz, aminek köszönhetően olyan lépést is meg mersz tenni, amelyhez eddig nem volt bátorságod, mert féltél a visszautasítástól.

 

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmek: Talán felfedezed végre azt az embert, akibe mélyen és őszintén bele tudnál szeretni.

Anyagiak: Rengeteget fogsz dolgozni, óriási kihívás előtt állsz. A főnököd maximálisan megbízik benned, és szabad kezet kapsz, ám ezt nem minden kolléga nézi irigység nélkül.

Wellness-tipp: Ha nem engedhetsz meg magadnak hosszabb pihenőt, legalább egy-egy hosszú hétvégét szánj pihenésre, munkanapokon pedig kétóránként lazíts pár percet.

Így meríts energiát: Az augusztus 6-ai Mars és Uránusz szembenállás segít, hogy a legjobb formádban lehess egy számodra fontos eseményen.

 

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Érzelmek: Fülig szerelemes leszel, és boldognak érzed magad, aminek hatására már a közös jövőt tervezgeted. Ha most együtt mentek külföldre, fantasztikusan sikerülhet a nyaralás.

Anyagiak: Ne sajnáld a kiadásokat olyan dolgokra, amelyektől jobban érzed magad a bőrödben. A munkában még mindig bizonytalan a helyzet, főnököd nem mindig fogalmazza meg egyértelműen elvárásait.

Wellness-tipp: Pakold tele a hűtődet alacsony kalóriatartalmú finomságokkal, salátákkal, növényi olajokkal, szójaszósszal, ízletes balzsamecetekkel.

Így meríts energiát: Augusztus 16-án késő este az újholdat figyelve elsuttoghatod az éjszakába a legtitkosabb kívánságodat, meglátod, milyen gyorsan teljesülni fog.

 

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Érzelmek: A kedveseddel vagy a gyermekeddel töltött nyaralás feltölti lelki energiaraktáraidat. Most a többi családtagoddal is sok időt leszel együtt.

Anyagiak: Ha kölcsönügyleten gondolkodsz, itt a ragyogó alkalom, most kedvező feltételekkel juthatsz hitelhez. A munkában könnyen úrrá leszel a nehéz helyzeteken.

Wellness-tipp: Ha tányérod felét minden étkezéskor különböző színű kalóriaszegény, ám laktató zöldségekkel tarkítod, könnyen tarthatod a karcsúsító étrendet anélkül, hogy kínzó éhséget éreznél.

Így meríts energiát: Az augusztus 21-ei Nap-Plútó trigon fényszög extra energiával lát el, és bírni fogod a munkához szükséges kemény iramot.

 

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmek: A párkapcsolatodban féltékenység ütheti fel a fejét, és sajnos nem álltok a helyzet magaslatán, ha kommunikációról van szó. Idegességed miatt hajlamos vagy apróságokba belekötni, ami egyébként nem jellemző rád.

Anyagiak: Most semmiképp ne kezdj üzleti vállalkozásba, mert könnyen becsaphatnak.

Wellness-tipp: Ne hagyd ki a reggelit, mert a délelőtt elfogyasztott táplálék 10-15 százalékkal fokozza az anyagcserét. Igyál sok vizet, egyél több paradicsomot, és fogyassz chilivel fűszerezett ételeket, ezek szintén anyagcsere-serkentő hatásúak.

Így meríts energiát: Augusztus 11-12-én fantasztikus égi látványosságban lehet részed, ha megnézed késő éjjel a menetrendszerűen érkező Perseida meteorrajt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top