nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 31. csütörtök)

Napi horoszkóp (07. 31. csütörtök)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód a Mars, nagyon szorosan fogja a Merkúr kezét, az otthon házában. A Mars az idegesség, a Merkúr a papírt szolgálja.  Talán meg sem lepődsz azon, ha újabb befizetési kötelezettségekről kapsz értesítést. Megélhetési gondjaid ugyan nem lesznek, de nyugtalaníthat, hogy kitartó szorgalmad ellenére sem rendeződik az anyagi helyzeted. Ne vitatkozz a feletteseiddel!

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a kritikus Szűz jegyében tranzitál.  Bár már tapasztalhattad, mégis valószínűleg meglepődsz azon, hogy vannak emberek, akikkel nem lehet finoman beszélni, akik csak a gorombáskodásból értenek, akikkel sajnos csak így lehet bánni. Kedvesed ma olyan fogadtatásban fog részesíteni, amire mindaddig emlékezni fogsz, amíg csak élsz.

 

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolatban van a Marssal, és a családi házból indul reggel az útjára. Figyelj jobban a dolgokra, össze ne téveszd a kíváncsiságot a kotnyelességgel! Óriási előnyöd egy társaságban, hogy nincs olyan téma, amiről ne tudnál valamennyit. Ez sajnos magában hordja annak veszélyét is, hogy sokszor hiszed igaznak azt, aminek nincs köze a valósághoz.

 

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, elveszítette az önbizalmát, mert a számára túlságosan is meleg Oroszlán jegyében ébred. Nehogy hirtelen vonj le következtetéseket, hogy téged már semmi nem mozdíthat ki a holtpontról! Csupán csak nem találkoztál még azzal, aki ezt ki tudná nálad váltani. Az is lehet, hogy csak hagytál elmenni valakit, aki fontos neked. Ne hagyd, hogy elveszítsd a másik iránti hatalmas lelkesedésedet.

 

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, már kiszabadult a Neptun bűvköréből. Ám még nem jött el az „aratás” ideje, s bármilyen türelmetlenül várod, hogy erőfeszítéseidet siker koronázza, az eredmény még nem látszik tisztán. Sosem lehetünk biztosak a dolgunkban, ezért ha szabadságra mégy, vigyázz, hogy kire hagyod a teendőket, ne gondold, hogy mindenki pótolhatatlan.

 

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr épp hogy elhagyta az anyagi javak területét, de azért hoz magával még egy-két csekket, amit be kellene fizetned. Legyél túl rajta minél előbb. S ha már a délelőttöt ilyen ügyek intézésével töltöd, jelentkezz be a fodrászodhoz is. Délután néhány monoton dolgon kívül úgy sem akad más munkád. Otthon, egy romantikus könyv társaságában is remekül tudsz szórakozni.

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód a Szűz jegyének első fokain lépked. Talán a szabadságolások miatt érezhető ez a végtelen nyugalom. Élvezd, hogy nem zaklat senki, s így munkádat is gyorsabban és pontosabban végezheted. Munka közben remek ötleteid születhetnek, melyeket azonnal ki is próbálhatsz a gyakorlatban. A nap végeztével örülj annak, hogy lesz egy szabad estéd, amit kedvenc időtöltésednek szentelhetsz.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó visszalépett a Nyilas jegyében, de még minden bizonytalan. Még semmi sem dőlt el, semmi sem biztos, csak abban reménykedhetsz, hogy nem várnak rád kellemetlen meglepetések, s az előzmények ismeretében már ez is valami. Ha úgy döntesz, hogy a szerelemben próbálsz szerencsét, a szokottnál nagyobb eséllyel számolhatsz.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, nagyon kellemes kapcsolatban áll a Marssal. Tapasztalhatod, hogy környezeted is elismeri az igazadat. Most már vitathatatlan, hogy ezt a projektet kinek kell levezényelnie. Szakmai hozzáértésed elismerése mellett annak is örülhetsz, hogy ismét bebizonyosodott, az állhatatosság előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szűz jegyében jól érzi magát. Az utolsó pillanatban mentő ötleted támad, hogy miképpen lehetne kilábalni egy nagyon kényes helyzetből. Minden probléma megoldásához keresd a megfelelő szakembert, különben hozzá nem értésed jelentős anyagi kárt zúdítana a nyakadba. Ne sajnáld a munkadíjat, mert arányaiban több lesz a nyereséged, mint a veszteséged.

 

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlenül kapcsolódik a Vénuszhoz. Nem jellemző, hogy határtalan munkakedv dübörög a szívedben. Ma valahogy inkább a hátad közepére kívánod a szellemi örömöket, és a munkát. Szeretnél  minél előbb a távozás hímes mezejére lépni. Ha ügyes vagy, bocsánatos füllentésekkel sikerül is elérned ezt.

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun szemben áll a Vénusszal. . Igazán ragyogó formának örvendhetsz ma. Amennyiben sportolsz, érem- és kupagyűjteményed biztosan gyarapodik egy-két értékes darabbal. Némi szerencsével még a következő versenyre is benevezhetsz, akár versenyzőként, akár nézőként. Boldognak érzed magad, és mégsem vagy elégedett. Ne gondolj a pihenésre, úgy sem esne most jól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top