Horoszkóp

Augusztusi horoszkóp

Kos

Szerelem: Újdonságra vágysz? Nos, ez nem csoda, hisz augusztus folyamán mozgásigényed és kalandvágyad megnő, hajt az ösztön új lehetőségek felkutatására, így magányos Kosként akár több futó kalandba is belekeveredhetsz. De ez a lehetőség nem kerüli el a már elkötelezetteket sem, csak óvatosan, biztosat a bizonytalanért nem érdemes feladni.

Munka, anyagiak: Munkahelyi teljesítményed megnő, pénzügyeid erősödhetnek, fejlődhetnek. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat ez előrelépésben. Ha új lehetőséget tár eléd a sors, alaposan fontold meg, semmit ne utasíts vissza azonnal.

Egészség, lelkiség: A sajátod mellett vedd figyelembe mások érdekeit is, és családodat se szorítsd háttérbe. Tölts sok időt szeretteiddel, rád fér.

 

Bika

Szerelem: Egy kellemetlenséget okozó konstelláció augusztus első napjaiban jelentős feszültségek felhalmozódását okozhatja benned, s ez bizony kihathat párkapcsolatodra is, vagy visszatarthat a párkeresésben. A hónap közepétől azonban pozitív irányba változik a helyzet, a meglévő kapcsolatok stabilizálódnak, az indulók gyorsan elmélyülnek.

Munka, anyagiak: Egyáltalán nem hallgatsz másokra, csak mész a saját fejed után, s ez galibát okozhat karriered vagy saját vállalkozásod körül. Ne ítélj elhamarkodottan, és ne dőlj be a túlságosan csábító ajánlatoknak, mert most két szék közt könnyen a pad alá eshetsz.

Egészség, lelkiség: Robbanékonyság fog jellemezni, s a túlhajszoltság nem tesz jót neked, de környezetednek sem. Szánj időt a pihenésre mihamarabb.

 

Ikrek

Szerelem: Augusztus első napjaiban számos kellemetlen pillanat nehezítheti mindennapjaidat, a süllyesztőből régi problémák kerülhetnek elő, amelyeket mihamarabb le kell zárni. Ha ez most sem sikerül, később csak még nagyobb problémákat okoznak. Ha a párban élő Ikrek szakításon töri a fejét, azt nem szabad tovább húzni. Augusztus utolsó napjaira lenyugszanak a kedélyek, különösen a párjukat még kereső Ikrekre várnak kedvező lehetőségek.

Munka, anyagiak: Néhány dolog elvégzését talán húztad-halasztottad mostanában, s elvégzésük hirtelen a nyakadba szakad. Ne bújj ki a felelősség alól, vállald fel a hibát, ha számon kérik rajtad. Ezzel nem vétesz, ha hárítasz, azzal annál inkább.

Egészség, lelkiség: Szükséged lenne egy testi-lelki megtisztulásra, így jobban átlátnád jelenlegi helyzetedet, s könnyebben találnál kiutat kisebb problémáidból.

 

Rák

Szerelem: Mozgalmas hónap vár rád, belekerülhet szenvedély, románc és félreértés is. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják, a hónap második fele nagyon kedvező erre. De a hónap elején sokszor lőhetnek bakot a Rákok. Augusztus 20-tól a vágy és a szenvedély megnő, nagy szerelmek szövődhetnek a hónap utolsó napjaiban.

Munka, anyagiak: Ha teheted, a fontos dolgokat halaszd augusztus végére, a hónap közepéig inkább lazíts, menj el pihenni, mert szeptember közeledtével szükség lesz ötletességedre, kreativitásodra, sokan fogják kérni segítségedet.

Egészség, lelkiség: A sok érzelmi ingadozás sok nyugalmas órát és napot kíván, erre feltétlenül szakíts időt.

 

Oroszlán

Szerelem: A hónap első napjai stagnálást hoznak, ha úgy érzed, nem történik semmi – még akkor sem, ha teszel ellene –, ne keserítsen el. A magányosok szerelmi élete augusztus 16-a után lendülhet fel, a párban élőkre pedig romantikus időszak vár. Hirtelen nagy kérdések és nagy válaszok bukkannak fel, akik nem kötelezték el magukat teljesen, most megtehetik.

Munka, anyagiak: Bár tele leszel energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá válsz, s nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne. A nyár dereka kiválóan alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt megvalósíts, s újra teret engedj fantáziádnak.

Egészség, lelkiség: Nyugalmas hetek követik egymást, most igazán hagyhatod magad sodortatni az árral, nagy baj nem érhet.

 

Szűz

Szerelem: Ha hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magad, ha még szingli vagy, biztos, hogy rád talál a szerelem – vagy te rá. A párkapcsolatban élőkre is romantikus, izgalmas napok várnak, szenvedélyben nem lesz hiány. A most induló kapcsolatok, illetve az esetleges Szűz-házasságok garantáltan egy életre szólnak.

Munka, anyagiak: Ez a hónap nem rejteget sok új lehetőséget, inkább a hosszú távú tervek gondolati megteremtésének kedvez. Keress alkalmat arra, hogy elmélázz, merre, hogyan tovább, aminek most megteremted a gondolati síkját, 2-3 hónap múlva belekezdhetsz a megvalósításába is.

Egészség, lelkiség: Ne keress kifogásokat, hisz erőd végén jársz, s mindenképpen szükséged lenne arra, hogy újra kellőképpen feltöltődj energiával.

 

Mérleg

Szerelem: Nem találod a helyed, talán el is bizonytalanodsz párkapcsolatodat illetően. A bizonytalanságra, bizalmatlanságra nincs okod, de egy alapos beszélgetéssel sok mindent helyre tudnátok hozni. A párjukat még kereső Mérlegek 10-e és 16-a között aktivizálják magukat, ekkor erőteljesen megnő az esély egy új kapcsolat kialakítására.

Munka, anyagiak: A bolygók kellemetlen hatása miatt augusztus első napjaiban váratlan konfliktushelyzetekbe keveredhetsz, de határozottságodnak köszönhetően szerencsére minden nehézségen hamar túllépsz. 10-étől fontos munkakérdésekben kell majd döntened.

Egészség, lelkiség: Igazán nincs okod az aggodalomra, viszont esetleges bánatodat ne fojtsd magadba, hanem beszélj róla, ez átsegít a nehézségen.

 

Skorpió

Szerelem: Augusztus maga lehet a kánaán minden Skorpió számára! A szinglik párra lelhetnek 27-éig, ha mégsem, akkor valamit nagyon rosszul csinálnak! A párban élőkre gyönyörű napok várnak, tele romantikával, érzelemmel. Mindemellett akár valaki más is felkeltheti érdeklődésedet, de ne keresd a mellékvágányok lehetőségét!

Munka, anyagiak: Kiváló időszak áll előtted, számos kedvező lehetőség kerül az utadba, élj velük, hisz régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen karriered! Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán töröd a fejed, vágj bele nyugodtan még most!

Egészség, lelkiség: Jól érzed magad a bőrödben, a betegségek biztos elkerülnek, bár augusztus 20-án megnő a baleseti rizikófaktor.

 

Nyilas

Szerelem: Komoly változásra vágysz, eleged volt az unalomból, különösen akkor, ha még szingli vagy. Ezekben a hetekben sok elismerést kapsz környezetedtől, az ellenkező nemtől. Megnőhetnek azok az igényeid, amelyek életed alapjaiban történő megváltoztatására, jobbá fordítására irányulhatnak, különösen ami a párkapcsolatokat illeti. A párban élő Nyilasok társkapcsolatára is ráfér egy alapos renoválás.

Munka, anyagiak: Most komoly fejlődést érhetsz el karriered terén, reflektorfénybe kerülhetsz, learathatod a babérokat. Régi – soha meg nem köszönt – munkáid most meghozhatják eredményüket, fürödhetsz a sikerben.

Egészség, lelkiség: Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is mihamarabb változtatni szeretnél, ideje, hogy megvalósítsd ötleteidet, régi vágyaidat.

Bak

Szerelem: Valami nagy dolog készülődik életedben, de ezt már te is érzed, ugye? Eljött az ideje az elköteleződésnek, a romantikának, a szerelem teljes megélésének. Tedd azt, amit szíved diktál, ha kell, hát szakíts a régivel, s kezdj újba. Ha kell, mondj igent annak, aki megkéri a kezed. Ha kell, fogadd el olyan személy közeledését is, aki elsőre nem feltétlenül szimpatikus. Ki tudja…

Munka, anyagiak: A hónap első fele inkább arra alkalmas, hogy karrieredet tovább építsd, s új lehetőségeket kutass fel. De utána jöjjön egy kis pihenő! A hónap vége nyugalomról szól, de ez az előkészítése a pörgős szeptembernek!

Egészség, lelkiség: 8-a után viszont pihenj sokat, erőre lesz szükséged, mert a szerelem terén is jelentős változások várnak rád.

 

Vízöntő

Szerelem: A meleg nem fog vissza, így ismét megmutathatod a nagyvilágnak sokoldalúságodat, érdekességedet és egyediségedet. A magányos Vízöntők most megtalálhatják párjukat, különösen augusztus első két hetében nagyszerűek erre az esélyek. A párban élőkre nagy döntések várnak! Hallgass a szívedre!

Munka, anyagiak: Különösen anyagiak tekintetében várhatsz pozitív irányú változásokat, ne utasítd vissza semmilyen új munka vagy másodállás lehetőségét. A most következő időszak magában hordozza az előrelépés nagy lehetőségét, fejlődéssel párosítva.

Egészség, lelkiség: Testi-lelki megtisztulás vár rád, valami új kezdete jön el számodra, figyeld életed történéseit.

 

Halak

Szerelem: A szerelemben az ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad már augusztus elején, ha még keresed a párod, nagy lehetőséget kapsz egy új szerelem megjelenésére a hónap folyamán! Sajnos, ebbe a „csapdába” a párban élő Halak is beleeshetnek, és az érzelmek hirtelen elsodorhatják őket egészen új utakra. A döntés a te kezedben van!

Munka, anyagiak: Kreatívvá válsz, új, egyben elképesztő ötleteiddel képes leszel lenyűgözni környezetedet, feljebb léphetsz a ranglétrán, nagy elismeréseket vívhatsz ki magadnak. Ebben az évben számodra ez a hónap lehet a legsikeresebb.

Egészség, lelkiség: Nagyon jókedvű vagy, a kánikula neked bizony nem árt meg. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top