Horoszkóp

Karma horoszkóp 2008. augusztus 1-7-ig

Először a Nők Lapja Cafe oldalán olvashatsz hétről- hétre szóló karma horoszkópot, ami abban tér el a többi horoszkóptól, hogy hétről - hétre felhívja a figyelmed a karmikus kötelességedre, a karmikus kapcsolatodra, és a karmikus feladatodra.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Karmikus kötelességed: A munkára koncentrálni, keményen és kitartóan dolgozni, minden idegszáladdal erre figyelni, mert most építhetsz ki jó kapcsolatokat kollégákkal, segítségére lehetsz a munkahelyi ismerőseidnek, és olyan sikert érhetsz el, amivel leteheted a jövő alapjait.

Karmikus kapcsolatod: Még az is lehet, hogy egyszerre többen tetszenek, többször érzed úgy, hogy ő is, és ő is megérinti a lelked. Mielőtt döntenél, érdemes utánajárni, hogy ki, kicsoda, mert kiderülhet, hogy félrevezetnek. Éppen úgy, ahogy egy jó ismerősödnek te is vetítesz.

Karmikus feladatod: Egy titkot, amelyet rád bíztak, megőrizd. Ugyan őrült helyzet adódik, amikor szinte kibukna ez belőled, de nem teheted!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Karmikus kötelességed: Nem alkalmas ez a hét a hazardírozásra, arra sem, hogy beszállj valami rizikós, spekulatív ügybe. Különösen nem, ha szerelemről van szó. Ha választanod kell, akkor maradj csak konzervatív, és dönts úgy, ahogy a szíved diktálja.

Karmikus kapcsolatod: Akivel most jössz össze, mert a karma láthatatlan szálai kötnek vele össze. A meglévő szerelmi kapcsolatod is, amelyben kisebb csata várható, talán, azért mert egy titok kiderül, és erre sem te sem a partnered nincs felkészülve.

Karmikus feladatod: Többet törődni a családtagokkal, az otthonoddal, és nem irigykedni, hogy az, amire te vágysz, másnak miért sikerül, neked miért nem. A munkahelyeden nyitott szemmel járni, mert ködösítenek, és félrevezethetnek.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Karmikus kötelességed: Egy családi problémát rendezni, és bármennyire megbántottnak érezd magad, megpróbálni nem haragot tartani. Ügyelj arra, hogy a héten ne füllents, és ne kövess el semmiféle szabálytalanságot, különösen, ha utazol, vagy valakivel vitatkozol.

Karmikus kapcsolatod: Egy baráti kapcsolat, esetleg egy jó ismerős, aki miatt esetleg ki vagy akadva. Teljesen feleslegesen, ugyanis ő semmi olyat nem tett, amivel téged hátrányos helyzetbe hozna.

Karmikus feladatod: A házas, vagy élettársaddal, esetleg akivel hosszabb ideje együtt élsz/jársz, békét kötni. A kapcsolatot most akár új alapokra is helyezheted, és újra kezdheted vele az egészet.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Karmikus kötelességed: Minden olyan ügyet lebonyolítani, amelyeket már egy ideje halogatsz azért, mert nem könnyűek, és amelyhez talán még protekciót is kell kérned. Túltenni magad lelkileg azon, hogy akit egykor szerettél, rövidesen más mellett kötelezi el magát.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmed, akivel talán még sohasem voltál olyan boldog, mint most. Ha hirtelen előáll egy ötlettel, akkor arra ne mondj azonnal nemet, vagy ne állj le vitatkozni, hanem gondolkodj el azon, amit mond.

Karmikus feladatod: Ellenállni a kísértésnek, hogy a pénz miatt belemenj egy olyan dologba, amely miatt nagyon megütheted a bokádat, és amely kihat a későbbi életedre is.

 

Oroszlán (07. 22. – 08. 23.)

Karmikus kötelességed: Bármilyenek családod tagjai, neked akkor is el kell őket viselned, és meg kell bocsátani nekik a gyengeségeiket. És bármilyen is az anyagi helyzeted, nem szabad, hogy ez miatt őket hibáztasd, vagy tőlük várd a megoldást.

Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal, aki most mindent megtesz azért, hogy elnyerje a bizalmadat, mert szüksége van a segítségedre. Hiszen abból a nehéz helyzetből, amibe saját magát hozta, egyedül képtelen kikászálódni.

Karmikus feladatod: A párkapcsolatodat rendezni, és nem hazugságban élni. Őszintének lenni, és nem kifelé eljátszani, hogy mennyire boldog vagy az egészben, mert ennek komoly következményei lesznek.

 

Szűz (08. 24. – 09. 23.)

Karmikus kötelességed: Támaszt nyújtani egy családtagnak, akinek talán sohasem volt annyira szüksége erre, mint most. Ingatlanügylet bonyolításakor körültekintőnek lenni, és csak ez után bonyolítani.

Karmikus kapcsolatod: A házas-, vagy üzlettársaddal, a környezetedben néhány emberrel szemben fegyelmezettnek kell lenned, mert előfordulhat, hogy olyat teszel, amivel megsértesz, és el is kapkodsz dolgokat.

Karmikus feladatod: Ezen a héten a háttérben maradni, és onnan szemlélni az eseményeket. A titkaidat jól őrizni, és nem befolyásolni, netán kényszeríteni valakit, hogy azt tegye, amihez nincs kedve, de te ezt nagyon szeretnéd.

 

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Karmikus kötelességed: Kiállni egy barát, vagy jó ismerős mellett, de nem érdekből, hanem segítségből. És nem ártani másoknak, nem keverni úgy a kártyákat, hogy bárkinek is hátránya származzon belőle.

Karmikus kapcsolatod: A meglévő párkapcsolatodban robbanásveszélyessé válik a helyzet, igaz, hogy már egy ideje nincs béke közöttetek. De most előfordulhat, hogy szakadásra kerül sor, és befejeződik egy karmikus kapcsolatod.

Karmikus feladatod: Ha szeretnéd megtartani az állásodat, mert a pénzre nemcsak neked van szükséged, hanem, még akik rád szorulnak, akkor ne menj szembe a feletteseddel. És leginkább ne mondj semmit a háta mögött.

 

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Karmikus kötelességed: Csak őszintének lenni, még akkor is ha ezzel fájdalmat okozol valakinek. Beismerni a tévedésedet, amely egy kollégával kapcsolatos, mert ez semmit sem fog változtatni rajtad, nem leszel kisebb, hanem megakadályozol vele olyan dolgokat, amelyek miatt később ő és te is hátrányba kerüljetek.

Karmikus kapcsolatod: Talán furcsán hangzik, de pénzhez és boldogsághoz segít téged. Ő az, aki rengeteg tesz azért, hogy a biztonságérzeted fokozódjon, és valóra váljon az álmod.

Karmikus feladatod: Rokonban bármennyire furcsán hangzik, nem bízhatsz meg tökéletesen. Mert ő talán sok nehézségen ment keresztül, és fájdalmasan érinti őt a te boldogságod, sikered, elégedettséged. Az irigysége miatt ne mondj el neki mindent, ami veled történik.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Karmikus kötelességed: A munkában tökéletes teljesítmény nyújtani. Különösen, ha új feladattal bíznak, esetleg egy olyan munkát kapsz, amely régi emlékeket idéz fel benned. Mintha ezt már csináltad volna, és nem voltál benne olyan sikeres. Most az leszel, ne aggódj! Csak figyelj a részletekre.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmed, akivel átélhet a legnagyobb szenvedélyt. De a héten vita is kirobbanhat, amelyben neked mértékletesnek kell maradnod, és tisztázni a helyzete. Ha nem teszed, ez a munkád rovására mehet.

Karmikus feladatod: Nem szembeszállni a testvéreddel, vagy a közvetlen környezeteddel, amikor azt mondják, hogy álomvilágban élsz, amikor a jövőt tervezgeted. Egyszerűen hagyd rájuk amit mondanak, és ne engedd megingatni magad a hitedben.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Karmikus kötelességed: Segítséget nyújtani egy olyan személynek, aki bajban van. Még akkor is meg kell ezt tenned, ha nehezedre esik, mert annyira súlyosnak ítéled meg a helyzetet. Karmikus kötelességed még harcolni mindazért, amiről úgy gondolod, hogy jár neked.

Karmikus kapcsolatod: Tartsd titokban, mert nem lenne jó, ha a kapcsolat, vagy annak részletei napvilágra kerülnének. Hiszen te is tudod, hogy ez nem egy tiszta ügy, szeretnél is szabadulni, de képtelen vagy rá. Talán, mert még nincs itt az ideje.

Karmikus feladatod: A testvéreddel, a közvetlen környezeteddel szemben toleránsnak lenni. Mértéktartásra van szükség, mert baleset veszélye fenyeget.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Karmikus kötelességed: Nagyobb érdeklődést mutatni a környezetedben élők iránt, és nem az anyagiakra. Különösen nem mások pénzügyi helyzetére, mert ez olyan indulatokat gerjesztheted benned, olyan dolgokra ragadtathat, amely miatt nem ismersz magadra.

Karmikus kapcsolatod: Ugyan nagy a felhozatal, és van kiből választani, és a szemed előtt van az az egy ember, akivel a karma láthatatlan szálai kötnek össze. Vedd már őt észre, olyan egyértelmű jelet küld a héten, mint amilyet talán még sohasem kaptál.

Karmikus feladatod: Lezárni a múltat, amely talán némi lelki fájdalommal jár, de az új, amelybe ezzel lépsz, hallatlanul sok örömet és boldogságot tartogat. Ne félj tőle!

 

Halak (02. 20. – 03. 20.)

Karmikus kötelességed: Szerényen viselkedni, nem dicsekedni, nem irritálni a környezetedben lévő embereket, mert ezzel a sorsot hívod ki magad ellen. Nem a pénzért, érdekből létesíteni kapcsolatot.

Karmikus kapcsolatod: A munkahelyeden egy kapcsolat, amelyet egészen pontosan nem értesz. Nem érted, hogy miért nem tudsz vele zöld ágra vergődni, hogy miért nem szeret. Nincs itt az ideje a tisztázásnak, sem a hízelgésnek.

Karmikus feladatod: A házasságodban, az együttélésedben, a környezetedben a másik hisztijének elviselése, hiszen te sem vagy könnyű eset. És a munkahelyeden igazságosan viselkedni, nem mószerolni senkit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top