Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 02. szombat)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygódat, a Marsot, fárasztja az Uránusz kellemetlen fényszöge. Nincs kedved semmihez, főleg nem vendégségbe menni vagy vendégeket fogadni. Számolj azzal, hogy a családod reklamálni fog, hogy csak magadra gondolsz, ami részben megfelel a valóságnak. Ennyi önzést nyugodtan megengedhetsz magadnak. A családodnak is be kell látnia, hogy neked is szükséged van egy kis magányra.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Kissé morcos hangulatban indulsz el otthonról, pedig be kellene látnod, hogy nincs igazad. Talán nem szívesen jársz egy tanfolyamra, talán vizsgáznod vagy felelned kell, mint régen az iskolában. Próbáld meg kivenni a szépet és a jót ebből a mai napból. Vegyél egy mozijegyet.

 

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemesen kapcsolódik ma a Naphoz. Jogosan vagy büszke arra, hogy milyen gyorsan vág az eszed, hogy még a legnehezebb helyzetből is egy pillanat alatt ki tudod magad szabadítani, és rendszerint győztesként hagyod el a „pályát”. Ma nem kell az elbizakodottság veszélyétől sem tartanod.

 

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, a királyi Oroszlán jegyéből indul ma útjára. Okos dolog volna, ha szüleidnél vagy más rokonodnál töltenéd ezt a napot. Nemcsak ők örülnének, hanem neked is könnyebb lenne így. A Hold együtt áll a Merkúrral, ne vitatkozz velük, hiszen ők mindent másként látnak, mint te. Fogadd el, amit csomagolnak, hiszen olyan boldogan teszik, és neked sem lesz gondod egy-két napig a főzéssel.

 

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, még mindig kapcsolódik a Merkúrhoz, az utazások bolygójához. Ne csodálkozz azon, ha kihalt a város, aki csak tehette, útra kelt. A te pihenésed aktív, még nyaralás közben is nyughatatlan vagy, képtelen leszel egy helyben maradni. Akárhol is vagy, biztos lehetsz benne, hogy történik valami! Talán mégis jobban tennéd, ha inkább üldögélnél egy lombos fa alatt, és elmélkednél a világ folyásán.

 

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma már közelít a Vénuszhoz, a nyugalom bolygójához. Végre szent a béke. Kár volt ilyen apróságon így összekapni, de ezzel is csak azt bizonyítottad, hogy képtelen vagy a másik nélkül létezni. A mai napot szenteld a párodnak, ne fogadj el semmilyen meghívást, legyen ez a kettőtök napja. Egy kiadós veszekedés után sokkal jobban esik az édes kibékülés.

 

Kedves Mérleg!

Jókedvűen ébredsz, örömmel végzed még a legunalmasabb munkát, a takarítást is. De a tetőzés mégiscsak a szerelemben következik majd be. Tovább fokozza majd a kellemes hangulatot, amikor megbizonyosodhatsz arról, hogy kiszemelt „áldozatod” bármit hajlandó megtenni a kedvedért.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó kapcsolódik a Vénuszhoz, a lágyság és az illatok bolygójához. Bármennyire is irtózol attól, hogy a lakásodban nekiállj a nagytakarításnak, ezt sajnos nem kerülheted el. Természetesen el tudnád tölteni ezt a napot mással is, ám ez az egésznek csak egy része. Sokkal mélyebbre kell ásnod magad a problémák halmazában, hogy megtaláld a kifelé vezető utat.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, ma visszafelé halad. Ez a nap igazán a tied. Végre azt teheted, amire napok – sőt talán hetek – óta igazán vágytál. Csend, nyugalom, magány, meditáció, amit senki és semmi nem zavar meg. Nyugodtan gondold végig az előző időszak eseményeit és nyugodtan tervezd meg a következő napok feladatait. Ha ezzel elkészültél, térj vissza a megszokott környezetedbe.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygódhoz, a Szaturnuszhoz közelít a Vénusz. Lehetséges, hogy egy szuper összejövetel szervezésén dolgozol? Meg is lesz az eredménye, kirobbanó sikert fogsz aratni ezzel. Határozottságodon senki sem csodálkozik, engedékenységeden annál többen. Jól rá tudsz hangolódni a társaságra, ezzel felejthetetlen élményt szerzel a barátaidnak. Használd ki alaposan a hétvégét, mert ha zsúfolt is a program, valamennyi kikapcsolódást azért mégiscsak nyújt.

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, saját házából indul körútjára. Lehetséges, hogy a hétvégi terveidből nem lesz semmi, a víkend mégsem fog rosszul sikerülni. Életed párjával végre fegyverszünetet sikerül kötni, mi több, a frontvonalak kiterjesztése helyett mindketten a békekötés mellett adjátok le a szavazatotokat. Ti be is tartjátok a tűzszünetet – persze nem mindenben…

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, pár nap múlva fényszögbe kerül a Nappal. A legjobb lenne távol a világtól, távol a mindennapok ezernyi gondjától, távol a megoldásra váró feladatoktól. Legjobb lenne közel a vízparthoz, a tóhoz. Simogató hullámok, halkan susogó nád, fodros szegélyű bárányfelhők, ó, édes semmittevés, végtelen nyugalom. Ez már éppen rád fért, ezt megérdemled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top