nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 03. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 03. vasárnap)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll az Uránusszal. Ma van időd sok mindenen gondolkodni. Egyebek között azon, hogy miért nincs örömöd a partneredben vagy a családodban. Akinek nincs családja, az valószínűleg a magánytól szenved, akinek van, az a családtól. Állandóan a pénz körül folyik a vita, úgy érzed, senki sem ért meg igazán.

 

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Hold kellemes fényszögéhez. Jó megpihenni a családi körben, amely védőburokként ölel körbe bennünket akkor is, amikor talán nem is érdemeljük meg. Ma te is törlesztheted feléjük az „adósságodat”, talán te is régen voltál sétálni egyet a Margitszigeten vagy az állatkertben?

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, egy tűz elemű jegyben áll. Talán emiatt van, hogy zuhanyozás közben jutnak eszedbe a legjobb ötletek. Ezáltal bőségesen megtérül az a bosszúság, amelyet az „elherdált” meleg víz okoz. Jól tennéd, ha hirtelen támadt gondolataidat gyorsan leírnád, esetleg beírnád a számítógépedbe, vagy csak elmondanád valakinek, aki nem felejti el őket.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolódik a hirtelen Merkúrhoz. Lehetséges, hogy valaki hívatlanul, váratlanul meglátogat téged. Könnyen előfordulhat, hogy éppen a legnagyobb rendetlenségben talál, pont akkor, amikor selejtezni szeretnél a gardróbszekrényedben. Ha a vendég éppen a kedvesed, könnyen szóváltásba kerülhetsz vele. Ha lehet, ne az indulatokból ítélj!

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, kellemesen kapcsolódik a Naphoz. Előzékeny vagy, megértő, és szereted a békességet. Ki nem állhatod a kínos helyzeteket, ezért mindent megteszel, hogy elsimítsd a nézeteltéréseket, egymáshoz igazítsd az ellentétes véleményeket. Kiváló társalkodó vagy, ennek ellenére sohasem beszélsz félre. Ahol tudsz, ott segítesz, mindenféle humánus ügyet támogatsz, el kellene gondolkodnod egy alapítvány létrehozásán.

 

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, közeledik a Hold felé. Bár a család másfelé csábítana, érzed a kötelesség szorítását. Mindenképpen el kellene kezdened annak a bizonyos témának a kidolgozását. Lehet, hogy nehezen boldogulsz, mégsem adhatod fel. Ahogy az egy rendes Szűzhöz illik, lelkiismeretesen, precízen kell elvégezni a felvállalt feladatot. Bármilyen fáradt is leszel estére, a siker a munkádban megvigasztal majd.

 

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, nemsokára jegyet vált majd, és a Szűz jegyében folytatja útját. Valószínűleg neked is váltanod kell. Az utóbbi időben túl átlátszó kifogásokat hoztál fel a távolmaradásod indoklására. De nem ebből jött rá a kedvesed, hogy esetleg másfelé is kalandozol. Lehet, hogy váratlanul ér ez a dolog, bár szerintem mégsem lepődsz meg igazán, hiszen a szíved mélyén már számíthattál erre. Mindenesetre a helyzet kellemetlenné, sőt kínossá válhat.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen helyzetbe kerül majd a Marssal. Valóban érthetetlen, hogy te, akiben annyi melegség, megértés és tolerancia van, csak könyörtelenséget és elutasítást kapsz cserébe. Ez természetesen felmérgesíthet. Ezzel a méltatlansággal nem először kell szembenézned, s így ne is érjen meglepetésként. Annyi minden történt az elmúlt napokban, hogy ez talán még csekélységnek is fog tűnni.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, ma a Marssal kapcsolódik. Neked is áldozatot kell hoznod a házi békéért, ma próbáld meg azt tenni, amit a kedvesed szeretne. Ne ellenkezz, hiszen még azt sem tudod, miről van szó. Ha elfogadod az ő ajánlatát, kellemesen csalódhatsz. A mai nap arra való, hogy jól érezd magad, s annyira ki tudja kapcsolódni, hogy a munkáddal kapcsolatos dolgok egyáltalán ne foglalkoztassanak.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, egyre jobban érzi a Vénusz illatát. Kiváló a hangulatod, a vízisízéstől a palacsintaevő versenyig mindenben benne tudsz lenni. Engedd el magad, bolondozz tiszta szívedből. Ha végre nem vennéd halálosan komolyan az élet dolgait, akár még boldognak is mondhatnád magad. Barátaid megkapóan szerények és mégsem élhetetlenek. Joggal vagy büszke rájuk.

 

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, a saját házában pihen. Úgy, mint te, aki megelégedett, kiegyensúlyozott, összeszedett és magabiztos vagy. Ma bőven lesz időd mindenre, no persze nem kell zoknit stoppolnod, hanem tudsz foglalkozni a gyerekekkel, papírra tudod vetni a gondolataidat stb. Néha szereted ezeket a papucsos, sminktelen hétvégéket, kár, hogy csak ritkán akadnak ilyenek.

 

Kedves Halak!

Sajnos ez a mai nap már nem annyira békés, mint esetleg a tegnapi volt. Talán túlságosan is kezd izgalmassá válni. Sajnos nem biztos, hogy csupán nézőként, hanem harcosként is részt kell venned egy küzdelemben. Hogy szenvedő alanya leszel-e, vagy sem, az még nem dőlt el, hiszen jó esélyed van a győzelemre is, feltéve, hogy mindent megteszel ennek érdekében, vagy valamivel még annál is többet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top