Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. augusztus 04-től 2008. augusztus 10-ig

Kos

Érdekes, egyben igen változatos napok köszöntenek rád, karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagyot alkotni, végre lehetőséget kapsz a kibontakozásra. Megmutathatod azokat a képességeidet és rejtett tulajdonságaidat, amelyeket környezeted eddig még nem ismert. Új, érdekes emberekkel hozhat össze a sors, akár új munkát is vállalhatsz. Ezek a napok kifejezetten kedvezőek nyaralásra, új barátok szerzésére.

Szerelem: Kiegyensúlyozott, érzelemmel teli napok követik egymást, aggodalomra egyáltalán nincs okod. A magányos Kosoknak a hétvége alkalmas új, izgalmas kapcsolat alapjainak lerakására.

 

Bika

Jelentős, energikus napok követik egymást, komoly kihívások várnak rád életed több területén is, de néhány kellemetlen konstelláció hatása miatt folyamatosan akadályokba ütközhetsz. Nem csoda, ha váratlan és szinte ok nélküli összetűzésekbe keveredhetsz, különösen munkád, karriered terén, ugyanakkor ne aggódj, péntekre ez a negativitás teljesen megszűnik. Az anyagiak terén gondold meg, mibe fekteted most a pénzed.

Szerelem: Összecsaphatnak a fejed fölött a hullámok, légy nagyon óvatos a véleménynyilvánítással, könnyen megsértheted a párodat. A társkeresők halasszák el néhány nappal az első randijukat.

 

Ikrek

A bolygók igen erőteljes hatásának következtében nagyon mozgalmas napok várnak rád, erőt és energiát nem kímélve kell belevetned magad a dolgos mindennapokba. Most akár kiemelkedő sikereket is el tudsz könyvelni, minden esélyed megvan arra, hogy babérokat szerezz és környezeted elismerését elnyerd. Családi kapcsolataid némi ápolást igényelnek. Ha most indulsz nyaralni, nem sok pihenésben, inkább sok mozgalmasságban lesz részed.

Szerelem: Jól érzed magad, így kiegyensúlyozott lesz a szerelmi életed egész héten. A párkeresők a hét bármely napján találkozhatnak valakivel, aki felforgathatja életüket.

 

Rák

Az égi hatások kellemetlenségei miatt kicsit legyengülhetsz, a szokásosnál jobban kifáradsz, könnyen megtörténhet, hogy a komoly megterheléseket nem fogod jól viselni. Néhány régebb óta húzódó ügyed is újra felszínre kerülhet, ezeket mind sürgősen meg kellene oldani, de ez nem biztos, hogy most egy csapásra sikerülni fog. A lelkedben felgyülemlő feszültség pedig a hétvégére kitörhet belőled, s aki a közvetlen közeledben lesz, azt nem fogod kímélni.

Szerelem: Kifejezetten nehéz, problémákkal terhelt napok következnek, szakításra is sor kerülhet. A magányos Rákok halasszák a párkeresést a jövő hétre, semmiről sincsenek lekésve.

 

Oroszlán

Mivel a Nap a jegyedben jár, ez már önmagában sok érdekességet, fordulatot hozhat számodra. Különösen arra lesz lehetőséged, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel ismerkedj, meghallgasd mások véleményét, különleges meg- és kihívásoknak tegyél eleget. Ha úgy alakul, hogy valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, sosem tudhatod, neked mikor lesz rá szükséged. Most megteheted, hogy támogass másokat!

Szerelem: A szingli Oroszlánoknak kiváló esélyük van egy új kapcsolat kialakulására. A párban élők pedig nagy beszélgetésekre, komoly döntések meghozatalára számíthatnak, ne félj a változásoktól.

 

Szűz

Nincs kedved semmihez? Alig találod a helyed? Úgy érezheted, nehezen indul el ez a hét, még a rutinfeladatokban is könnyen hibázol, pedig ez nem jellemző rád. Türelem, aggodalomra nincs okod, csütörtökre már sokkal jobb lesz a közérzeted, a hétvégére pedig teljesen kivirulsz. Szombatra minden rendeződik, lelkivilágod is lenyugszik, jól teszed, ha társasági programot szervezel magadnak. Ha most indulsz nyaralni, nyugi, ne pánikolj, nincs rá okod!

Szerelem: Partnered támogat a nehezebb napokon is, kérd nyugodtan a segítségét, ha úgy érzed, fontos döntéseket kell meghoznod. Péntektől nagy fordulat következhet be a szinglik életében!

 

Mérleg

Légy türelmes önmagadhoz és másokhoz, mert a most következő napokat gyakran kapkodás és fejetlenség fogja jellemezni. Bár nagyon szeretnél a végére járni függőben lévő ügyeidnek, most egyáltalán ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra építs! Az átgondolatlan döntések, az elsietett lépések most komoly problémákat okozhatnak. Légy a megszokottnál is figyelmesebb közlekedésben is, kerüld az összetűzéseket közvetlen környezeteddel.

Szerelem: Az érzelmek terén is félreértések követhetik egymást, légy körültekintő, akár szakításra is sor kerülhet. A szingli Mérlegeknek csak a hét második fele kedvező arra, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek.

 

Skorpió

Igen jelentős változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy újra igazán jól érezd magad a bőrödben. Az ehhez szükséges első és egyben nehéz lépéseket senki nem tudja megtenni helyetted. Mostanában nem feltétlenül alakultak úgy a dolgaid, ahogy azt eltervezted, előfordult, hogy még ott is akadályokba ütköztél, ahol máskor könnyedén boldogultál. Ne hagyd magad sodortatni az árral, állj a sarkadra mihamarabb!

Szerelem: Érzelmi életed terén is szükség lenne némi frissítésre! A magányos Skorpió csak akkor várhat változást szerelmi életében, ha óvatosan közelít kiszemelt áldozatához. Ha ráveted magad, kudarcot vallhatsz.

 

Nyilas

Nagyszerű, energikus napok következnek, sikeres és eredményes lehetsz a munkában és magánéleti téren is. A hét első felében még tele vagy tetterővel és energiával, a rengeteg elvégzendő feladat azonban a hétvégére teljesen elfáraszt. Valójában nincs okod az aggodalomra, a hétvége közeledtével mindent elérhetsz, amit elterveztél, végre tudod hajtani azt, amit kell. A hétvégén szánj időt a pihenésre, így újult erővel kezdheted a következő hetet.

Szerelem: Ezen a héten minden lelki támaszt megkaphatsz partneredtől, amelyre szükséged lehet. A magányos Nyilasoknak a pénteki és a szombati nap kedvez új szerelem kialakulására.

 

Bak

Légy a szokásosnál is sokkal körültekintőbb és megfontoltabb a következő napokban! Kerülj el minden konfrontációt, különösen a törvénnyel, egyéb hatóságokkal való összeütközést. Ne lépd át a szabályokat, se közlekedésben, se az élet egyéb területein. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, most garantáltan te húzhatod a rövidebbet. Ne bonyolódj konfliktusokba, mert veszekedések alakulhatnak ki ezekből, anélkül, hogy szántszándékkal keresnéd a bajt.

Szerelem: A szívügyek terén is készülj fel nehézségekre, most meg kell tanulnod meghajtani a fejed a másik véleménye előtt. A párkeresőknek van esélyük új kapcsolat kialakítására, de ez most csak kérészéletű lehet.

 

Vízöntő

Szellemileg és érzelmileg is topon vagy, kreativitásod, aktivitásod, kellő kitartásod minden apróbb problémán könnyedén átsegít. Ha szükséges, nyugodtan vállalj be olyan feladatot is, amelyhez régebben nem lett volna sok kedved. Szükséged van kihívásra, különben begyepesedhetsz, amihez viszont még túl fiatal vagy, ráadásul a lehetőségeid sem rosszak. Ha úgy gondolod, valamivel nem boldogulsz, kérj nyugodtan külső segítséget.

Szerelem: Ezekben a napokban odaadásoddal, türelmeddel kivívhatod társad elismerését. A magányos Vízöntők pénteken, szombaton mozduljanak ki otthonról, ha szerelemre vagy flörtre vágynak.

 

Halak

Kreativitásod jelentősen megnő, beindulnak gondolataid, sok új ötleted születhet a napokban, bár a megvalósításuk folyamatosan akadályokba ütközhet. De ezek az akadályok viszonylag könnyedén átléphetők, amennyiben nem visszakozol már az első gátak felbukkanásánál. Legyen kellő kitartásod véghezvinni elképzeléseidet és vágyaidat, most minden esélyed megvan arra, hogy learasd a babérokat.

Szerelem: Érzelmi téren ne keress bajt ott, ahol nincs is. Az esetleges féltékenykedéssel csak elrémítenéd társadat. A magányos Halak a hétvége közeledtével jó eséllyel indul párkereső túrára…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top