Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 04. hétfő)

Kedves Kos!

Összeütközésbe kerülhetsz mindenkivel, akit az utadba sodor a véletlen, legyen az utcai járókelő vagy a sarki fűszeres. Ma annyira morcos vagy, hogy valósággal gyűjtöd az ellenségeket. Kenyértörésre viheted a dolgokat partnereddel is. Próbálj meg uralkodni indulataidon. Kerüld a biztonságodat veszélyeztető helyzeteket!

 

Kedves Bika!

Kitűnőek a kilátásaid, és a közös vállalkozásokban biztos a siker. Segíts a párodnak is valóra váltani az elképzeléseit, mert neked megvannak ehhez a képességeid, erre vágysz és erre vagy hajlandó. Először inspirálod, majd együtt dolgoztok, és a zökkenőmentes összehangolást is meg tudjátok valósítani.

 

Kedves Ikrek!

Nem szívesen szeretsz ma olyan munkát végezni, amelyhez konok kitartás, hangyaszorgalom szükséges, mert természetedből fakadóan képtelen vagy elvégezni. Mint ahogy az sem megy, hogy egy órát ülj ugyanazon a helyen. Ne félj visszautasítani az ilyen feladatot, ám tedd diplomatikusan, győzd meg a főnököd arról, hogy több hasznodat veszi, ha testre szabott feladattal bíz meg.

 

Kedves Rák!

Szerencsés vagy a szerelemben, a munkában, de vigyázz a szerencsejátékokkal! Ha szoktál is egyébként, most ne menj el kártyázni, főként ne játssz pénzben, mert biztosan veszítenél. Úgy érzed, most tied az egész világ. Ha teheted, menj szabadságra, vagy legalább töltsd a természet lágy ölén a nap hátralévő részét!

 

Kedves Oroszlán!

Ha szabadságon vagy, ma semmiben sem találhatsz hibát, remek nap vár rád, viszont ha dolgozol, a legszívesebben jó messzire elkerülnéd a munkahelyedet. Kötelezettségeid roppant teherként nehezednek válladra. Pedig nincs több dolgod, mint máskor, csupán nagyobb figyelmet szentelsz érzelmeidnek. Szellemileg friss vagy, de a tettrekészséged kissé alábbhagyott. Engedd el magad, hiszen nem maradsz le semmiről.

 

Kedves Szűz!

Rövid idő alatt sok pénzt veszíthetsz, ha nem vigyázol. Rég voltál már vásárolni, szükséged volna néhány apróságra. Beszerzőkörutad során azonban sok mindenbe beleszeretsz, és nem tudsz ellenállni. Hatalmas pakkokkal, lapos pénztárcával térsz haza. Fáradtan dőlsz az ágyra, és meggondolatlan vásárlásaidon rágódsz.

 

Kedves Mérleg!

Minden kezdet nehéz. Így lesz ez a mai napon is, hiszen egy ilyen fantasztikus hétvége után kinek van kedve dolgozni? Lassan belerázódsz, kár tönkretenni a hetet idegeskedéssel mindjárt az elején. Vállalj kevesebbet, s ahogy nő a munkakedved, úgy növelheted a teljesítményed is. Hogy nem vagy csúcsformában, ezt családod is hamar észreveszi, így lemondanak az esti programról. Kár érte!

Kedves Skorpió!

A nyár végi kirándulás előkészítésére nincs jobb alkalom. Mivel semmit sem bízol a véletlenre, most se hagyj teret az improvizációnak. Nincs rosszabb érzés, mint amikor a részletes terv egy pici, jelentéktelen dolog miatt bukik meg. Mindketten készek vagytok megdolgozni a sikerért, a kapcsolatotokért, és a kölcsönös szerelemért. Úgy találhatod, hogy a párod gyenge, de nem elpuhult.

Kedves Nyilas!

Szerelmes szívek számára sok jót tartogat a mai nap. Ha ma vallomást akarsz tenni, vagy bizonyosságra vágysz, kedvező fogadtatásra, érző, érted dobogó szívre találsz. Hagyd, hogy a párod vezessen, és mindent meg fogsz kapni. A hozzájárulásod az, hogy kedves vagy és bájos, illetve hogy képes vagy népszerű párost alakítani kettőtökből, akiket mindenhova mindenki szívesen hív.

Kedves Bak!

Mint egy számítógép, olyan az agyad. Egyszer hallott dolgokra is kiválóan emlékszel. Érdemes fejleszteni ebbéli lépességedet. Nem kerül sok fáradságodba, s fokozhatod vele a feléd irányuló bizalmat. Már most figyelj oda, hogy vállalkozásod nyereséges legyen. Vagy konkrét cél érdekében gyűjtsd a pénzed, vagy azonnal fektesd be! A beruházások további lendületet adnak.

 

Kedves Vízöntő!

Még mindig kamaszosan lelkes vagy. Alig várod, hogy a tegnap értőnek látszó közönséged előtt még részletesebben kifejthesd elképzeléseidet. Az ötlet nem rossz! Vidd hát haza a zajos kompániát, s otthon, néhány palack hűs ital és finom falatok társaságában tartsd meg a „székfoglalót”! Soha ne mutasd ki a féltékenységedet, mert az a kapcsolatod végét jelentheti.

Kedves Halak!

Zavar a rendetlenség. Már az is… látod, állapotod mind több reményre ad okot. Fellélegezhetsz! De csak azután, hogy rendet raktál. Nem a lelkedben, hiszen azzal talán még estére sem végeznél… egyelőre elégedj meg a közvetlen környezetedben található „lelketlen” tárgyakkal. Ha elkészültél, üdítő lesz egy langyos fürdő. Hiszen abban még a lélegzés is könnyebb…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top