nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp – 2008. augusztus 8., 9., 10.

Hétvégi horoszkóp – 2008. augusztus 8., 9., 10.

Újhold, új hónap... vajon mit tartogat az második augusztusi hétvége? Az Oroszlánnak takarékoskodnia kell, a Nyilasnak abba kell hagynia a munkát, a Halakat pedig a környezetük provokálja.

KOS: Ha a heti hajtástól túlságosan kimerült a Kos szülött, akkor szánjon arra egy napot – vagy legalább egy felet –, hogy az otthonában lazítson, pihenjen. Igaz, hogy a Kos számára nehéz a semmittevés, ő aktívan szereti tölteni a szabadidejét, de ezen a hétvégén ideje lenne törődnie a lakásával, házával, kertjével. Amennyiben utazást tervez, úgy érdemes az indulást vasárnapra időzíteni. Ha még nem tud elmenni, akkor kezdje el megtervezni a nyaralást. Szerezzen be minél több adatot, keressen az újságokban vagy az interneten sokféle lehetőséget. Bátran engedje el a fantáziáját!

BIKA: Pénteken még párkapcsolati ügyek okozhatnak feszültséget a Bika szülötteknek. Jobb lenne most kitérni a viták elől. Ha mégsem tudják elkerülni, akkor se hánytorgassanak fel régi sérelmeket, és ne bonyolódjanak bele túlságosan a részletek fejtegetésébe! Ezen a hétvégén a saját gyerekeiben vagy a családban lévő gyerekekben lelhetik sok örömüket a Bikák. Ha tehetik, töltsenek velük időt, játsszák azt, amit a gyerek javasol. Ne szégyelljék, hogy az örök gyerek még mindig ott él bennük. Igazán jó mulatság lesz egy homokvárépítés vagy kerti, vizes fogócskázás stb.

IKREK: Valószínűleg fárasztó hét áll az Ikrek szülöttek mögött. Bírják és élvezik az új helyzeteket, jól alkalmazkodnak a változásokhoz, de „mindennek van határa”. Az Ikrek rugalmassága a napokban jócskán próbára van téve, ezért is nélkülözhetetlen a hétvégi kikapcsolódás. Érdemes lenne víz mellé menniük. Mivel a Hold a Skorpióban jár, a legjobb valamilyen tavat választani. Ha nincs módjuk erre – vagy kedvük ehhez –, akkor próbáljanak ki szokatlan kombinációjú gyümölcs- vagy zöldségleveket, gyógyteákat. Vagy akár tehetnek kirándulást egy híres borvidékre, és meglátogathatnak egy-két pincészetet. Garantált lesz a jókedv!

RÁK: A Rákok szeretnek nosztalgiázni. Ez addig nem káros, amíg nem szomorodnak el. Ezen a hétvégén régi szerelmek emlékei térhetnek vissza. Akár személyesen is visszatérhet egy bizonyos személy. Amennyiben meghív téged, kedves Rák, ne mondj nemet! Egy sétában vagy vacsorában nincs semmi rossz. „Rossz az, aki rosszra gondol!” Két dologra vigyázz: 1. az idő szinte mindent megszépít; 2. csak úgy szabad felidézned a múltat, hogy ne okozzon fájdalmat! Örülj, hogy ilyen csodás dolgok történtek veled, és van mire emlékezned!

OROSZLÁN: Amennyiben a héten nem követett el túl nagy baklövést az Oroszlán szülött, élvezheti a hétvégét. De ha a párjával vagy a szüleivel összeütközésbe került, akkor ezen a hétvégén nem valószínű, hogy sikerül kiengesztelni őket. Jobb, ha most visszavonul, és vár pár hetet. A másik bosszantó téma a pénz lehet: az elmúlt hét, de még a következő is kritikus, ha nem tud kicsit takarékosabban élni. Kedves Oroszlán, igazad van abban, hogy az „életet élni és nem csak túlélni kell”, de ésszerű keretek között szabad csak költekezned. Ha nem engedheted meg a luxust, akkor ne erőltesd, ne akarj többnek látszani, mint aki vagy. Ezzel becsapod önmagadat és másokat is. Jobb, ha mostanában nem kérsz kölcsön, és nem veszel fel hitelt sem!

SZŰZ: Azzal, hogy a Szűz jegyébe lépett a héten a Vénusz, e jegy szülöttei „szebbnek” látják a világot, mint előtte. Harmonikusabbak, derűsebbek és érzelgősebbek mostanában, és talán szerelmesebbek is. Kedves Szűz, ne rejtsd el az érzéseidet! A szeretteidnek, barátaidnak nagy örömet szerzel azzal, ha gyengéden és őszintén szereted őket. Meg is lepheted őket valamivel. A kreativitásodra van bízva, hogy mivel. De a hétvégén ne feszegesd a titkokat! Ne akarj még fényt deríteni arra, ami rejtve van! Hidd el, időben ki fog derülni. Ha most erőlteted, akkor csak fájdalmat okozol magadnak és másoknak is…

MÉRLEG: Valószínűleg már egy ideje bosszantja, provokálja a Mérleg szülöttet valamelyik családtagja. Ha eddig kibírta, és nem lett vita, akkor bírja még egy kicsit. Az is lehet, hogy az otthonával kapcsolatosan van valami felújítás, festés, átrendezés, amely sokkal jobban elhúzódik, mint azt tervezted, kedves Mérleg. Hiába mérgelődsz, nem lesz előbb kész. Ezért inkább töltsd ezt a hétvégét a barátaiddal vagy a gyerekeiddel. Valaki úgyis régóta várja, hogy szánj rá egy kis időt. Ne halogasd tovább, töltsétek akár kettesben a hétvégét. Te is nagyon fogod élvezni, és feltöltődve kezdheted a következő hetet…

SKORPIÓ: A Szűzbe lépő Vénusz és a Skorpióban járó Hold fokozottan érzékennyé és fogékonnyá teszi a Skorpiókat. Nincs veled semmi baj, kedves Skorpió, ha most az érzéseid jobban „kilátszanak”! Környezeted és különösen a párod boldog lesz, ha azt látja, hogy tudsz szeretni. Az is „jól áll” neked, ha kicsit romantikusabb, szentimentalistább programokra vágysz. Miért ne szervezhetnél éjszakai fürdőzést vagy összebújós sétát, vagy gyertyafényes vacsorát a teraszon? Engedj meg végre magadnak olyan programot, amelyet eddig még nem volt bátorságod kipróbálni!

NYILAS: Ha nem akarod elrontani ezt a hétvégét, kedves Nyilas, akkor hagyd abba a munkát, ne gondolkozz a részleteken, és ne akard most megoldani mindazt, amit a hét során nem sikerült! Jobban jársz, ha kimozdulsz otthonról. A legjobb egy külföldi utazás lenne valami egzotikus helyre. Amennyiben nincs lehetőséged elutazni, akkor keress olyan kulturális programot, ahol különböző népek hagyományaival, vallásaival, szertartásaival ismerkedhetsz. Érdekes lehet egy ezoterikus előadás is. De csak akkor fogod élvezni, ha teljesen átadod magad a pillanatnak, és beengeded az élményeket!

BAK: Túl sokat nosztalgiázol mostanában, kedves Bak. Nem baj, ha őrizgeted az emlékeidet, de ne vidd túlzásba! Emiatt elmulaszthatod a jelen csodáját. Ezen a hétvégén „megelevenedik” a múlt. Vagy valaki visszatér, akitől már elbúcsúztál, vagy egy ismerősöd segít felidézni egy eltávozott szeretted emlékét. Ne félj az érzéseidtől! Menj el nyugodtan olyan helyekre, ahol együtt jártatok. Hallgathatsz olyan zenét, amelyet ő is szeretett. Mindez hozzásegít téged ahhoz, hogy lezárd a múltat, és mostantól már csak és kizárólag előre nézz!

VÍZÖNTŐ: A Skorpió jegyében járó Hold ingerültté és türelmetlenné tehet, kedves Vízöntő, pénteken és szombaton. Jobb lenne, ha ezen a két napon a munkát és az ezzel kapcsolatos döntéseket elhalasztanád a jövő hétre. Kerülnöd kellene a kontaktust, illetve a konfliktust a főnököddel. A hétvége a pihenésé, ne dolgozz! Menj inkább víz mellé: a strandra, a Balatonra, a Tiszára vagy a tengerpartra! Barátaid és a párod is elhanyagolva érzi magát. Tölts velük minél több időt. Egy grillpartin vagy egy séta alkalmával lesz időtök beszélgetni. Így te is kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

HALAK: Úgy tűnhet neked, kedves Halak, hogy a párod és a környezeted provokál téged. Szinte mindenki a te idődet rabolja, téged kritizál, és a végtelenségig próbára teszik a türelmedet. Ne hagyd magad kihozni a béketűrésedből! Keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akik jó hatással vannak rád! Lehet, hogy ők csendesek, visszafogottak, de most épp arra van szükséged, hogy ne szóljon bele mindenki az életedbe. A hétvégét ezekkel a nyugodt barátokkal töltsd! Elmehettek kirándulni, sétálni, falat mászni stb. A lényeg, hogy le tudj lassulni, és legyen időd a feltöltődésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top