nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 08. péntek)

Napi horoszkóp (08. 08. péntek)

Kedves Kos!

Hivatásodban vagy vállalkozásodban most kínálkozik kedvező alkalom a magasabb pozíció megszerzésére, illetve a sikeres üzletkötésre. Fennáll az eshetősége annak is, hogy kihagyd ezt a ritka lehetőséget, mert félsz a kockázattól… vagy lebeszélnek róla, és hagyod magad eltántorítani. Később ezt többszörösen megbánhatod.

 

Kedves Bika!

A párod egy kicsit zsarnok. Ugyanakkor szüksége lesz rád, hogy megfelelő hátteret tudj nyújtani, és biztosítsd a társadalmi életet neki. Ha jól játszod ezt a szerepet, akkor egy életre megtarthatod magadnak az illetőt. Mind a ketten erősítitek a másikat, úgyhogy ez a kombináció tele van erővel.

Kedves Ikrek!

Pároddal együtt most képesek lesztek a földre varázsolni a paradicsomot. Feltéve, hogy mind a ketten ezt akarjátok és ugyanakkor akarjátok. Ez a kombináció azt a fajta boldogságot vetíti előre, amely csupa öröm mindkét félnek. Egy figyelmeztetés: senkinek sem szabad szétforgácsolnia a tehetségét. Összpontosítsatok egy dologra.

Kedves Rák!

Légy körültekintőbb, és nem érhet váratlan meglepetés. Alkotóerőd teljében vagy, mintha nem is hét vége lenne. Szükség is van persze erre, hiszen hivatásodban szerzel jó pontokat. Főnököd is észreveszi igyekezetedet. Törődj kicsit többet családoddal, mert ők elhanyagoltabbnak érzik magukat. Nem árt, ha ajándékkal, virággal kedveskedsz szerelmesednek. Megérdemli.

Kedves Oroszlán!

Egy kicsit túl könnyelmű vagy ahhoz, hogy jó párost alkossatok a kedveseddel, mert a kedvesed egy kicsit földhözragadt, és keményen dolgozik. A szeszélyességed, amely ugyan csak időnként tör ki, mégis teljesen felborítja a párod életét, megszokott rutinját. Próbálj meg most egy kicsit alkalmazkodni.

 

Kedves Szűz!

A Szűz hölgyekre kellemes élmények várnak a szerelemben. Ez lehet egy új kapcsolat, de a régi megújulása is. A Szűz férfiak viszont jobban teszik, ha otthon maradnak, távol az esti buli zajától. Hódítási kísérleteik ugyanis ma sorozatban zsákutcába futnak, kudarcok kudarcot érnek. Ez egy Szűz férfinak komoly érzelmi sérüléseket okozhat. Egyáltalán nem érdemes kockáztatni.

 

Kedves Mérleg!

Tettre kész vagy, tele ötletekkel. Mivel a munkahelyeden uborkaszezon van, kénytelen leszel máshol levezetni felhalmozódott energiádat. Az úszás vagy egyéb vízi sport nemcsak túlzott aktivitásodat köti le, de a meleg ellen is nagyszerűen beválhat. Ha ezek után este még mindig érzel magadban elég erőt, menj el partnereddel táncolni!

Kedves Skorpió!

A jelenlegi kapcsolatod nagyon szerencsés kapcsolat. Egyenrangúak vagytok, mindketten sikeresek, és nagyra értékelitek a másikat. Együtt kifejezetten sok pénzt kereshettek, eközben megoszthatjátok a bánatotokat és az örömötöket is. Mind a ketten hajlandóak vagytok ezen dolgozni is.

Kedves Nyilas!

Pároddal ma meggyűlhet a bajod. Pontosabban fordítva. Neheztel rád, hogy nem foglalkozol vele eleget, s túlságosan lekötnek a munkahelyi problémáid. Az ő gondjaira viszont nem figyelsz oda, s nem igyekszel a megoldásukban segíteni. A háztartás, a gyereknevelés terhei is teljes egészében rá hárulnak.

Kedves Bak!

Régen töröd a fejed bútorvásárláson, olyan kellékeken, amelyek lakásodat újjávarázsolnák. Nem kell nagy kiadásokba verned magad, inkább ötleteidre hagyatkozz! Ha nincsenek, járj végig néhány lakberendezési szaküzletet, a könyvtárakban hozzájutsz szakújságokhoz, amelyek segítségedre lesznek. Igazán olcsón meg tudod valósítani a drága elképzeléseket.

Kedves Vízöntő!

Ismét új ötletek, új gondolatok. Mielőtt azonban belekezdenél a „másikba”, járj legalább az „egyik” végére! Ha nem ezt teszed, hiába a sok-sok siker, előbb-utóbb komolytalanná válsz, s lassan mindenki mosolyogni valóan hebehurgyának fog találni. Pedig nem vagy az, csak néha még a saját gondolataidat is elunod, megvalósításukhoz pedig végképp nincs kedved.

 

Kedves Halak!

Hosszú idő után végre igazán szép nappal ajándékoz meg a sors. Nem érnek támadások, elkerülnek a veszekedések, nem kell búsan lógatnod a fejed, és testi fájdalmak sem kínoznak. Kedvesség és szeretet lesz az osztályrészed, zavartalanul élvezheted a test békéjét és a lélek nyugalmát. A csillagok ma a tenyerükön hordanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top