nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 10. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 10. vasárnap)

Kedves Kos!

Ma megint kétségek gyötörnek, gondterhelt vagy. Mielőbbi bizonyosságot szeretnél, hogy még időben szántad el magad a sorsdöntő lépésre. Sokat rágódsz azon is, hogy mi lenne a helyesebb: kiharcolni a képességeidet megillető helyet, vagy félreállni, csendesen meghúzódni a háttérben. Attól is szenvedsz, hogy senkihez sem fordulhatsz tanácsért, de ha fordulhatnál, akkor sem biztos, hogy elfogadnád.

 

Kedves Bika!

Ma nem lehet bírni veled, indulnál nyomban, mindenkit nógatsz, sürgetsz. Amikor végre elindultok, akkor meg máshová mennél. Valami belső nyugtalanság munkál benned. Nézzünk, lássunk, tapintsunk, amíg még lehet, ki tudja, mi lesz azután. A madarak is nyugtalanok, zajonganak, felszállnak, köröznek. Nemsokára útra kelnek.

Kedves Ikrek!

Vannak napok, amikor százévesnek érzed magad, s mivel hajlamos vagy eltúlozni a jelentéktelen dolgokat is, szinte a csontjaidban érzed egy hosszú élet valamennyi gyötrelmét. Mielőtt teljesen átadnád magad ennek a cseppet sem kellemes érzésnek, tégy egy utolsó kísérletet, hogy megszabadulj az effajta öregségtől. A legjobb módszer az, ha valamilyen elfoglaltságot keresel magadnak.

Kedves Rák!

Jókedvűen ébredsz, kipihent és tettre kész vagy. Használd ki ezt a napot is, hogy folytathasd a jó sorozatot. Törődj többet önmagaddal, olvass, sétálj! Tegyél partnered kedvére is, kényeztesd kicsit még, meglátod, nem maradnak viszonzatlanok érzelmeid.

Kedves Oroszlán!

Harmonikus életre vágysz, és pontosan tudod azt is, hogy ezt hogyan érheted el. Ma különösen nagy szükségét érzed a biztonságot jelentő hátországnak. Újabb terveket forgatsz a fejedben, fontos döntések előtt állasz. Tisztában vagy azzal is, hogy a nagy tettek végrehajtásához elengedhetetlen az otthoni béke.

Kedves Szűz!

Nagy csalódást okozott neked valaki, akiért eddig tűzbe tetted volna a kezed. Elkeseredett, szomorú vagy ezért, s úgy érzed, ez további barátságotokat megkérdőjelezi. Sajnos nem érdemes több időt pazarolni rá. Valahogy mégis képtelen vagy túltenni magad a dolgon. Partnered hősiesen végighallgatja példabeszédedet, de sajnos ettől ez a tény még tény marad.

 

Kedves Mérleg!

Ha sikerült helyreállítani a családi békét, akkor beszéld rá gyermekeidet, engedjék meg, hogy kettesben töltsd pároddal ezt a napot. Amióta megvannak az utódok, szinte nem volt rá példa, hogy nélkülük telt volna a hétvége. Most már vannak olyan nagyok, hogy otthon hagyhatjátok őket, s meg is értik ezt. Menjetek el valami romantikus helyre, hogy felidézhessétek, milyen is volt szerelmetek hajnalán…

Kedves Skorpió!

Ha már nem hallgathatod a tenger zúgását, nem tehetsz egyebet, mint hogy a strandot választod. Ez ugyan nem helyettesíti a természetet, a jó levegő és a puha parti föveny is hiányzik, de mégis jobb, mintha a balkonon ülve az autók bűzét szagolnád. S talán nem is olyan hiábavaló a strandolás. Találkozol valakivel, akivel régóta szerettél volna, de valahogy mindig elkerültétek egymást.

 

Kedves Nyilas!

A mai nap egész egyszerűen fantasztikus. Régen nem voltál ennyire szerencsés. Akármibe fogsz, minden próbálkozásodat siker koronázza. Ha mára maradt valamilyen, a munkával kapcsolatos feladatod, akkor az a lehető legkedvezőbben intéződik el. Könnyen lehet, hogy ráadásul állásajánlatot kapsz. Szerelmi téren is óriásiak a lehetőségeid: ma választhatsz, vagy téged választanak.

 

Kedves Bak!

A tegnapi „kicsapongás”, a szerelmeddel való összezörrenés egy kicsit megvisel. De csak egy kicsit. Megengedheted magadnak, hogy tovább maradj az ágyban, de mit szólnál, ha átváltanál függőágyra, hogy lustálkodás közben a természetet is maradéktalanul élvezni tudd. Mindegy, hogy kinek mire futja, a természet a lényeg. Töltsd meg tüdődet friss levegővel, izmaidat energiával.

Kedves Vízöntő!

Minden kiválóan halad. Az autómosástól a gyomlálásig, a főzéstől a vasalásig ezer dologra jut idő. Miért csodálkozol ezen? Egyszerűen arról van szó, hogy most kedvvel végzed mindazt, amit máskor unottan, kötelességszerűen teszel. Ma oly derűs vagy, hogy még a televízió sem bosszant fel, vetítsék akár a Szomszédok sokezredik részét.

Kedves Halak!

Vérbeli kertész vagy, ne is tagadd. Szenvedélyes odaadással művelgeted lelki kertecskédet, különös tekintettel a gyomlálásra. Képes vagy naphosszat tépelődni… máskor. Most határozd el, hogy szakítasz e megrögzött szokással, és nem foglalkozol tovább e gusztustalan üggyel, nem gyötröd magad kicsinyes, földhözragadt gondokkal, piszkos anyagiakkal…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top