Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. augusztus 11-től 2008. augusztus 17-ig

Kos

Érdekes, izgalomtól nem mentes napok következnek, sok új tapasztalatot gyűjthetsz. Fogékonnyá válhatsz arra, hogy kicsit másképpen lásd az életet, mint környezeted. Nagyon érzékeny hangulatba kerülhetsz, és nehezedre is eshet, hogy odafigyelj mindennapi kötelezettségeidre, munkádra vagy éppen családodra. Álmodozással akarod tölteni az egész hetet? Ezt egyáltalán nem engedheted meg magadnak. Még akkor sem, ha erőteljesen foglalkoztatnak saját gondolataid, elképzeléseid, érzelmi életed.

Szerelem: Szívügyekben most nagy fordulat várható, ne engedd ki a gyeplőt a kezedből! Ha még a magányosok táborát erősíted, itt az ideje, hogy változtass ezen, s engedj valaki csábításának!

 

Bika

Kellemesen lanyha, viszont érzelmi hatásoktól nem mentes napok követik egymást. Ez a hét elsősorban baráti kapcsolataidról szólhat, és nagyon kedvező az idő arra is, hogy nemcsak a régiek ápolásával foglalkozz, hanem újabbakra tegyél szert. Érdemes most közös programokat szervezni velük. Nagyon fontos, hogy csak azokkal a barátokkal tartsd fenn a kapcsolatodat, akik jóban-rosszban melletted álltak, minden hátsó szándék, elfogultság nélkül.

Szerelem: Unatkozol? Változásra vágysz? Lepd meg párodat valami izgalmas, extrém dologgal, szükségetek van erre mihamarabb! A magányos Bikák életében felbukkanhat egy régi ismerős…

 

Ikrek

Nagy nehézségek, gondok vagy konfliktusok nem várnak rád a következő napokban, kellő időt találhatsz arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit és keresd a miértekre a válaszokat. Olyan dolgok és történések is eszedbe juthatnak, amelyeket jobb lenne elfelejteni, de ezekből kell tanulnod. Próbáld meg megélni maximálisan a jót, de a rossz dolgokat is értékeld ki. Így segíthetsz önmagadnak abban, hogy mostani életed sokkal jobb legyen.

Szerelem: Nagyon szerelmes vagy? Akkor ezen a héten csak még elmélyültebbé válhat párkapcsolatod! Ha viszont nincs párod, csípd ki magad, és keress magadnak társaságot, meglepetésben lehet részed!

 

Rák

Hangulatod nagyszerű, a következő napokban sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, sugárzol. Nagyon jó benyomást tehetsz mindenkire, akivel találkozol. Kiváló alkalom kínálkozhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köss, és jelentkezőkben sem lesz hiány! Olyan ajánlatokat is kaphatsz, amelyek nagyon hízelgőek számodra, és nincs is akadálya annak, hogy ezeket a lehetőségeket ki is használd.

Szerelem: A magányos Rákok nemcsak új ismertségeket, hanem új szerelmet is találhatnak most! Ha úgy érzed, kezd ellaposodni meglévő társkapcsolatod, ideje, hogy szakíts vagy gyökerestül változtass az eddigieken!

Oroszlán

Mozgalmas, erővel és energiával teli napok jönnek. Munkád, karriered vagy – az iskolaév kezdetének egyre közelgő dátuma miatt – tanulmányaid kerülhetnek előtérbe. Ezek együtt, de akár egyenként is fontosak, hiszen segíthetik előmeneteledet. A most következő héten olyan dolgot tehetsz, amellyel a környezeted elismerését tudhatod magadénak. Nagyon jól fog esni a dicséret, de nehogy átess a ló túlsó oldalára!

Szerelem: Sok-sok elfoglaltságod miatt társkapcsolatodról se feledkezz meg! Ha még szingli vagy, a hét második felében egy váratlan találkozás teljesen felbolygathatja az életedet!

 

Szűz

Igen érdekes, egyben meghatározó élményekben lehet részed, amelyek a következő bő fél évre erősen rányomják bélyegüket. Rátalálhatsz néhány olyan lehetőségre is, amelyek eddig hidegen hagytak, s most mégis megtörténhet, hogy ezekkel szeretnél közelebbről megismerkedni, vagy eljuthatsz olyan helyekre, amelyek magukkal ragadnak, s rendszeresen ismét fel fogod ezeket keresni. Új barátokra is találhatsz, érdekes kapcsolatok birtokába kerülhetsz!

Szerelem: Nem baj, ha flörtölésbe és hódításba kezdesz, de mérlegelj, mielőtt olyat tennél, amit később megbánnál! A szingliknek kiváló lehetőségek sora kínálkozik a hét során arra, hogy új partnerkapcsolatot kezdjenek!

 

Mérleg

Meglepően nagyra nő a következő napokban a szeretetéhséged, és ezt a fajta szükségletedet most családtagjaidon próbálod erőteljesen „behajtani”. Rendkívül kedves és odaadó leszel mindenkivel, de könnyen megtörténhet, hogy egyszer csak sok lesz belőled. Épp ezért keress inkább olyan elfoglaltságot magadnak, amely felesleges energiatartalékaid felőrlését segíti elő. Otthonod csinosítgatására, kisebb kerti munkák elvégzésére kedvező napok jönnek. De egy fogyókúra elkezdésével sem jársz rosszul!

Szerelem: Ne telepedj rá partneredre, különben könnyen konfliktusba keveredhettek! Magányos Mérleg vagy? Felejtsd el! Nyisd ki a szemed, és vedd észre, lenne, aki udvarolni szeretne neked!

 

Skorpió

Mindennapjaid most némileg felbolydulhatnak, magánügyekkel és munkáddal, esetleg vállalkozásoddal kapcsolatban nagy mennyiségű dolgod lehet a héten. Közben próbálj meg kicsit kikapcsolni is, nem tesz jót neked, ha állandóan merev és feszült vagy. A stressz senkinek nem kedvez, de te túlvállalhatod magad, ami állandó fáradtsággal és előbb-utóbb betegeskedéssel járhat. Próbálj meg mérlegelni, jobban oszd be az idődet, és pihenj többet.

Szerelem: Figyelj társadra, szánj több időt kapcsolatodra, ne hagyd, hogy a benneteket összekötő szálak meglazuljanak. A párkeresőknek szerelem terén nem kedvez ez a hét.

 

Nyilas

A bolygók erőteljes érzelmi hatásai miatt a most következő napokban különösen igényelnéd a szeretet és a ragaszkodás kimutatását, a veled való törődést. De épp ezek az emelkedett érzelmek azok, amik miatt most mégis jobban oda kell figyelned a környezetedben élő emberekre, mert akaratlanul konfliktushelyzetekben találhatod magad, s ezekből csak te kerülhetsz ki vesztesen. Nem ártana, hogyha a régóta húzódó feladatoknak nekikezdenél, hisz minél tovább halogatod ezeket, annál jobban fogják nyomni a vállad…

Szerelem: Kétségeid vannak? Nyugodtan mondd el párodnak, ha bánt valami, hisz ha nem tud róla, nem is tud segíteni. A magányosok a hétvége közeledtével mozduljanak ki otthonról, és flörtöljenek!

Bak

Ezekben a napokban nehezen találod a helyed, könnyen megeshet, hogy magadba forduló hangulatban leszel. Ennek a banális oka az lehet, hogy azt feltételezed, nem szeretnek eléggé a téged az emberek. Ez azonban csak egy elvetemülten rossz gondolat, amelyet gyorsan száműznöd kellene – de örökre! Persze ezt a feladatot csak akkor tudod sikeresen végrehajtani, ha szánsz magadra időt, és átgondolod, mi táplálja benned ezeket a buta gondolatokat. Jól jöhet most, ha egy kicsit visszavonulsz a világtól.

Szerelem: Van társad? Akkor most még szebbé tudod varázsolni kapcsolatotokat. Ha még egyke vagy, a hét második fele kitűnő alkalmat kínál, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtathatja a szíved.

 

Vízöntő

Az, hogy a naptár augusztust ír, a logika pedig szabadságot javasol, még ugyanúgy fontos, hogy elhanyagolt dolgaiddal is foglalkozz egy kicsit, például otthon tölts egy kis időt, hiszen szeretteid hiányolnak már! Akár családi összejövetelt is szervezhetnél. De lehet, hogy ehhez sem lesz túl sok kedved, hiszen fontos feladataid adódhatnak még a hét elején, amelyekkel megalapozhatod hosszabb távon is a jövődet. Nehéz nemet mondanod családodnak, de ha tudják, miért utasítod el őket, meg fognak érteni.

Szerelem: Az unalmas, sok elfoglaltsággal járó hétköznapok kissé megmérgezhetik a kapcsolatodat! Ezt ne hagyd! Ha még mindig egyke vagy, akkor péntek és szombat egy találkozás lehetőségét rejti!

 

Halak

Ezen a héten váratlanul pénz vagy egyéb pozitív dolog, vagyoni tárgy állhat a házhoz, mégpedig valami különleges esemény vagy tett eredményeként. Könnyen elképzelhető, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnének neked meglepetést okozni, esetleg egy régi adósod jelentkezik nálad. Az elmúlt hónapokban elég sokat dolgoztál és küzdöttél az előrejutásért, s ez az időszak most kezdi meghozni szép pirosra érő gyümölcsét.

Szerelem: Bizonytalanság gyötör? Próbálj meg jobban odafigyelni partneredre, bizony nem lenne ellenére, ha több időt töltenél vele. Ha viszont még nem lépett be az életedbe a nagy szerelem, ne aggódj, már nem várat sokat magára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top