nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 11. hétfő)

Napi horoszkóp (08. 11. hétfő)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, párkapcsolati fényszögben áll az Uránusszal. Az érvényesülés sokáig háttérbe szorította a szívügyeket. Ma jött el a napja annak, hogy pótold mulasztásaidat. Vágyaid most kivételesen nem tiltott, idegen vizekre vezérelnek, hanem partneredhez. Egymásra találásotok a szerelemben így lesz boldogító és tökéletes.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Szaturnuszhoz. Ne lepődj meg azon, ha egy elrepedt poharat találsz a konyhában: több darabra választható szét egy csaknem szabályos rajzolat mentén. Kollégáidat barátságosan kellene köszöntened, holott tegnap nem gondoltad volna, hogy örülni fogsz látásuknak. Kedvesed telefonhívásának fogsz a legjobban örülni.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, éppen jegyet váltott. A hét első napja nem szokott kiemelkedő eseményeket hozni, s ez most is így lesz. Kicsit unalmas, kicsit szürke, s mivel olyan fáradt vagy, mint egy gályarab, ez egyenesen eszményi számodra. Így legalább nyugodtan rendbe szedheted gondolataidat, érzéseidet, amire egyébként soha sincs időd.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. A legszívesebben ma is csak pihennél, de a mostani munka nem teszi lehetővé a pihenést, kikapcsolódást. Mégsem nyűgösködsz, szerencsére képes vagy figyelni másokra. Maradt még a hétvégi harmóniából a hét kezdetére is valamennyi. Szeretetre, melegségre vágysz partnerkapcsolatodban is, ennek ellenére nehézkes vagy, s nem reagálsz kellőképpen vallomására.

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, most kellemes kapcsolatba került a Holddal. Most kamatoztathatod szellemi frissességed, hiszen környezetedben nem teng túl a tenni akarás. Előrukkolhatsz ötleteiddel, de ne kapkodj, mert még tart az uborkaszezon. Csak az elméleti munkára összpontosíts, s ahogyan máskor is teszed, bízd a megvalósítást a szabadságukról kipihenten most visszaérkező kollégákra. Új kapcsolatba ma ne kezdj!

Kedves Szűz!

Rendkívül lassan indul el ez a nap, mintha minden és mindenki négy-öt órával tovább aludna. Már bánod, hogy egyáltalán bementél a munkahelyedre, hiszen otthon kétszer ennyi teendőd lenne. Sajnos panaszaidnak délutánra meglesz a böjtje. Elszabadul a pokol, néhány óra alatt akarják főnökeid behozni mindazt, amire az egész nap is kevés lett volna.

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, Vénusz, együtt áll a Merkúrral, a kommunikáció bolygójával. Reggel néhány telefon teszi mozgalmassá a napodat, s innentől kezdve nincs megállás. Üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakadba, azt sem tudod, mihez kezdj először. Ha kapkodsz, abból csak további bonyodalmak származhatnak. Próbálj meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és belevágni a sűrűjébe!

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz, közelít a Merkúr. Korábbi meggondolatlan lépéseidnek most láthatnád a kárát. Elvesztetted a fonalat, amelyhez igazodva irányítani tudtad lépéseidet. A sorozatos véleményváltoztatások megrendítették a beléd vetett bizalmat, s most már hiába próbálod visszaszerezni a presztízsed. Támogatókra így ne is számíts, először neked kell bizonyítanod.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Vénusszal. Nyugalmas lesz ez a nap. Ma hajlasz arra, hogy elmélyedj a részletekben, odafigyelj másokra, belemenj hosszabb beszélgetésekbe. Szabadságon levő Nyilasokra ma egészségügyi szempontból veszélyek leselkednek, mivel nem ismerik a mértéket, és szervezetük teherbíró képességénél többet akarnak teljesíteni.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz együtt áll a Vénusszal. Még kiültethetsz a kertedbe konténerben nevelt, rövid tenyészidejű palántákat. Másodvetésben: bimbós kelt, babot, kaprot, sóskát. Igyekezz új életet létrehozni! Lelked szomorúságán még a gondolat is enyhít, nem beszélve arról, hogy a föld közelsége mindig megnyugtat. Éveket nyersz földközelben!

Kedves Vízöntő!

Tegnapi békéd oda. Ma olyan vagy, mintha Borsószem királykisasszony volnál. Minden bánt, felsért, dühbe gurít. A legártatlanabb megjegyzésben támadást vélsz felfedezni, minden jó szándékú ajánlatban csapdát látsz, s minden kollégádban az ellened szőtt összeesküvés résztvevőjét. A leghelyesebb, ha hazamész, és sürgősen lefekszel aludni.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, szemben áll a Vénusszal. Ne vádold magad. Hiszen miként is képzelhetted, hogy egyik napról a másikra megváltozhatsz! Méghozzá egy alapvetően fontos tulajdonságodat illetően. Az is valami, hogy legalább megpróbáltad, hogy eljutottál a cselekvésig. Legközelebb biztosan másképp alakulnak a dolgok. Lehet, hogy már holnap?…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top