nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 12. kedd)

Napi horoszkóp (08. 12. kedd)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll az Uránusszal. A csillagok ellentmondásos hatása ma nagyon zavaró lehet. Vállalkozásaidat csőd fenyegetheti, munkahelyeden készülhetsz az intrikára. Szívügyekben is erős hullámzásokra számíthatsz. Pokoli kínokat állhatsz ki, ha féltékenységedben felülsz a partneredről terjesztett pletykáknak. Zavarodottságodban súlyos hibákat is elkövethetsz. Bizonyos ügyekben azonban szerencsés lehetsz.

 

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Talán emiatt van, hogy nem figyelsz annyira a pénzügyekre. Egyedül az érdekel, hogy mit vásárolhatnál még a kedvesednek. Mi az, aminek örülne, amit szeretett volna, még sem vett meg, mondván: „Nagyon drága!” Kedvesed nagyon örül, bár szelíden korhol is persze. Aztán ő is belátja, az a legüdvözítőbb megoldás, ha a maradék pénzből elmentek vacsorázni.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Nappal. Vigyázz, mert ma rendkívüli módon fogékony vagy a szerelemre, és könnyen lehet, hogy nem viszed el szárazon. Több irányból is veszély fenyeget. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést számodra, de nincs kizárva egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság robbanásszerű átalakulása szerelemmé. Az utóbbi esetben légy óvatos!

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, jegyet váltott. Tegnapi viselkedésed miatt ma úgy érzed, bajok vannak személyes kötelékeiddel. Ne légy ennyire borúlátó, hiszen mostanság te irányítod sorsodat, a kezedben van minden, ami szükséges a sikerek eléréséhez. Ne nyűglődj annyira, nincs rá igazi okod. Jó dolgodban tényleg nem tudod, miben keress hibát. Vedd kicsit könnyedebben a dolgokat, ne görcsölj! Bízz magadban, és eredményeket érsz majd el! Nem kellene némi önvizsgálatot tartanod?

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, együtt áll a Merkúrral. A pénzcsinálás művésze vagy, de a kevés pénznél csak a sok jelent nagyobb gondot. A vagyonszerzés addig csábító, amíg el nem éred. De utána sincs megállás, s egyre több olyan vállalkozásba fogsz, amelyek felőrlik energiádat. Amilyen szerencséd van, még a lottón is nyerhetsz. Ám a sok pénz nem boldogít. Főleg akkor, ha nincs.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Nappal. Miért van az, hogy az egyiknek minden, a másiknak szinte semmi sem sikerül? Érdekes, hogy mindez akkor foglalkoztat, amikor a sikeres oldalon állsz. Talán azért időzöl el ennél a gondolatnál, mert voltál már a másik oldalon is. Sajnos nincs sok időd hosszan morfondírozni, hiszen határidőre kell elkészülnöd egy munkával.

 

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód kapcsolódik a Neptunhoz. Ma az ifjú Mérlegeknek kedvez a szerencse. Nagy esélyük van arra, hogy első szerelmüket ismerhetik meg ezen a napon. Nem árt, ha szüleiktől tanácsot kérnek, hiszen e témában valamivel több tapasztalattal rendelkeznek. A felnőtt Mérlegekre is szép élmény vár. Sokadik érettségi találkozójukat ünnepelhetik este.

Kedves Skorpió!

Az orvos szerint sincs ok az aggodalomra. Panaszaidra a legjobb gyógyír a nyugalom és a lazább életvitel. Jó lenne persze, ha le tudnál szokni a dohányzásról, de erre, legalábbis most, nincs sok remény, azonban ha egy kicsit megacélozod az akaratodat, nem lehetetlen legalább csökkenteni az adagot. A kétségtelenül hatásos gyógyszerekkel csak akkor érhetsz el látványos eredményt, ha mellette életmódodat is megváltoztatod. Ha ismét gyengének bizonyulsz, állapotod tovább romolhat.

 

Kedves Nyilas!

Hagyatkozz jobban a megérzéseidre, az intuíciódra. Nem kell mindig ragaszkodnod az előzetes elképzeléseidhez, nem kell a racionális érveknek minden körülmények között elsőbbséget biztosítanod. Ha így teszel, akkor a munkában és a szerelemben egyaránt meglepetések érnek. Nyilas hölgyek ma egészségi téren kedvező változásokat észlelhetnek.

 

Kedves Bak!

A megszokottnál könnyebben, lendületesebben végzed teendőidet, amit erősen befolyásol a megszokottnál jobb egészségi állapotod. Ha nyaralsz, ha csendesen telnek óráid, azok sem eseménytelenek. Legfontosabb teendőd azonban az, hogy kedvesedet kényeztesd. Ha módodban áll, fotózz, készíts videofelvételeket, mert nagyon bánnád, ha nem örökítenéd meg ezt a nyarat.

 

Kedves Vízöntő!

Uborkaszezon mindenütt. Hivatásodban, otthon, kapcsolataidban és a kalandokban egyaránt. Mintha lakatlan volna a Föld – ez az érzés persze nem elsősorban a reggeli hatos villamoson kerít hatalmába. Semmihez sincs kedved. Nos, „zárd be mihamarább a boltot”. Egy jókora úszás, egy hideg ital és egy kiadós alvás – erre van szükséged.

Kedves Halak!

Ezúttal nem véti el a szerencse, hogy melléd álljon. Úgyhogy amennyiben haboztál volna, hogy egyáltalán belevágj-e ebbe a dologba, kétségeidet mielőbb dobd a sutba. Ne keverd össze az óvatosságot az óvatoskodással, az időzítést az időhúzással, hiszen előfordul, hogy rövid percek alatt vagyonokat lehet elverni… és persze elnyerni is. Válaszd az utóbbit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top