Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 14. csütörtök)

Kedves Kos!

Ma aztán megint tele van a hócipőd. Nem elég, hogy családi gondokkal küzdesz, az egészséged is rendetlenkedik, még munkatársaid, üzletfeleid is bosszantanak. Teljes erőből iparkodnak befeketíteni téged a feletteseidnél. Ebben az idegállapotban képtelen vagy kordában tartani a figyelmed. Könnyen szerezhetsz lelki vagy egyéb sérüléseket. Jobb, ha ma nem indulsz kocsival hosszabb útra. Inkább maradj otthon!

 

Kedves Bika!

Talán szánod-bánod, amit tettél, de restellsz bocsánatot kérni azoktól, akiket feltehetően megsértettél. Néhányan valóban megharagudtak rád, mások már régen elfelejtették az egészet, és nem értik, miért téblábolsz körülöttük. Tégy úgy, mintha mi sem történt volna! Kedvesed azonban kemény dió: alaposan megsértetted. Mindenesetre egy hatalmas görögdinnyével állítasz haza.

Kedves Ikrek!

Büszkén tekintesz önmagadra, amiért agyafúrtabbnak bizonyultál valamelyik vetélytársadnál. Ami igaz, az igaz: az Ikrek jegyű ember nagyon jól használja az agyát, s nagyon nehéz túljárni az eszén. Sajnos nemcsak ravasz, hanem önelégült is, ezért gyakran megesik vele, hogy amikor már a győzelmet ünnepli, akkor mérik rá a mindent eldöntő csapást. Okulj ebből, és légy résen!

Kedves Rák!

Összetalálkozol valakivel, aki már régen láttál, és amúgy is meg kellett volna keresned. Hasznos tapasztalatcserére kerülhet ma sor. Örülsz a viszontlátásnak, hasznodra is válik. Este kedvesed is meglepő gyengédséggel fogad.

Kedves Oroszlán!

Egy régi ismerős vagy rokon bukkan fel, aki felborítja a napodat, de talán még a kellemesnek ígérkező hétvégét is. Minden türelmedre szükséged lesz, ha ez a látogató alkalmasint az anyósod. De talán még ennél is viharosabb estére számíthatsz, ha régi barátod vagy barátnőd teszi tiszteletét, akit ráadásul partnered vagy házastársad egyáltalán nem szívlel, sőt utál.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Szaturnusszal. Egyetlen porcikád sem kívánja ezt a napot, valahogy rossz előérzeted van. Nem is csoda. Most komoly kérdésekben következhet be végleges változás. Egyik napról a másikra utcára kerülhetsz, vagy tönkremehet a házasságod, esetleg elveszíthetsz egy jó barátot. Elbújni nem tudsz az események elől, de nem is lenne érdemes.

 

Kedves Mérleg!

Összecsapnak a hullámok a fejed fölött. Ha strandra igyekszel, biztos beborul, ha munkába készülsz, szinte biztos, hogy bőrig ázol. Ráadásul magányosnak, szerencsétlennek érzed magad, s még az apró próbálkozások is kudarccal végződnek. Ha barátodtól kérsz tanácsot, téged is felelőssé teszi ezért a helyzetért.

 

Kedves Skorpió!

Nézd meg, mi rejtőzködik a szavak mögött, s ha tudsz, iparkodj megbízható információkat szerezni róla. Csak így vagy képes ugyanis érdemben nyilatkozni. A találkán viselkedj szolidan, s hallgasd meg a másikat. Minél többet tudsz meg róla, annál kedvezőbb helyzetbe kerülsz. Ha ettől az estétől sokat vársz, bizonnyal csalódni fogsz.

 

Kedves Nyilas!

Úgy érzed, kapcsolatod válságba jutott, kiüresedett, s nincs erőd, s talán lehetőséged sem ennek megváltoztatására, arra, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz. Gondold végig, az elhidegülésben milyen szerepe lehet a te magatartásodnak, s azt is, hogy a szakítással vagy az együtt maradással nyersz-e többet.

 

Kedves Bak!

Érdemes lenne megbarátkoznod a gondolattal, hogy gyermekedet vagy akár egész családodat lovastáboroztasd. Ez nem a reklám helye, de ha észérvekre hagyatkozol, könnyen belátod, a gyereknek fontos, hogy megtanulja a más élőlényekkel való törődést, neked pedig a természetet jelenti, ahol magányosan – de mégsem egyedül – kiválóan érzed magad. A testedzést pedig még nem is említettük.

 

Kedves Vízöntő!

Mintha kihalt volna a város. Sehol egy barát, sehol egy említésre méltó esemény. Kedvetlenül hazafelé veszed utad, hogy egy jó könyv társaságában üsd el a hiábavalónak tetsző órákat. Kedvesed azonban – bármilyen megértő is más helyzetekben – most nem fog örülni ennek.

Kedves Halak!

Legkisebb berozsdásodott alkatrészeidet is sikerül működésbe hoznod. Az igazság az, hogy porhüvelyedet csak akkor részesíted kellő bánásmódban, amikor már nagyon tiltakozik. Ez a nap kivételnek számít, és ezt te sajnálod a legjobban. Senki sem akadályoz meg abban, hogy legalább egy héten egyszer-kétszer sportolhass, kertészkedhess…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top