nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 15. péntek)

Napi horoszkóp (08. 15. péntek)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Holddal. Sokat ígérő egy most kezdődő szerelem, de számíts rá, hogy együttléteteket megzavarhatják. Vagy a család nem nézi jó szemmel kapcsolatotokat, vagy előző partnered gondoskodik egy kellemetlen meglepetésről. Még szerencse, hogy téged ma ez hidegen hagy. Semmi sem teheti tönkre a mai napodat.

Kedves Bika!

Annyi minden történik ma, mint máskor több nap vagy akár egy hét alatt. Mindenki most akarja bepótolni mulasztásait. Mindegy, előrejutni akkor is csak úgy lehet, ha számba veszed a teendőket, logikai és fontossági sorrendet állapítasz meg közöttük, majd elvégzed egyiket a másik után. Ha mások is így csinálnák, akkor… Ezen nem érdemes lamentálni!

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Szaturnusszal. Ma nagyon óvatos vagy, de túl szőrszálhasogatóvá is válhatsz. Egyelőre tedd félre az átfogó, hosszú távú tervezést, és összpontosíts a részletekre. Ilyenkor hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most jó alkalom, hogy kihalászd belőle. Ugyanakkor vigyázz, nehogy negatív gondolkodásmódod megrendítse önbizalmadat.

Kedves Rák!

Könnyedebbnek érzed magad, valóban felszabadultnak. A híres csapodár kedved hozta tán így. Mindenesetre nem érdemes tűnődnöd az okon, az a fontos, hogy jókedved van. Jókedved, amit ma mindenkivel meg akarsz osztani, mindenkit részeltetni akarsz nagy-nagy örömödből, aminek az értékét csak növeli a szemedben, hogy indokolatlan.

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód ellenséges kapcsolatban van az Uránusszal. Az Uránusz kilendíthet a megszokott kerékvágásból és rutinból. Ha megpróbálod nem észrevenni vagy elfojtani ezt a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel ez valamilyen balesetveszélyben fog megnyilvánulni. Legyél nagyon óvatos ebben az időszakban minden veszélyes helyzetben.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Vénusszal. Tudományos kutatásra kiváltképp kedvező tranzit, de üzleti és pénzügyi vonalon is jól jön az a készséged, hogy rendezett mintákban ismerj fel látszólag össze nem illő elemeket. Ma könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas az időszak érzelmeidnek tolmácsolására bármely kapcsolatodban, ezáltal közelebb kerülhetsz mások jobb megértéséhez.

 

Kedves Mérleg!

Ma sok jóra nem számíthatsz. Ellenkezőleg. Úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Bármibe fogj ezen a napon, biztos, hogy csalódás vagy kudarc ér. Nem szerencsés tehát a nagy tervek kivitelezését ma elkezdeni, de a fontos határidős munkák leadását is halaszd el egy nappal. Miért pont a szerelemben várnál sikereket?

 

 

Kedves Skorpió!

Annyira készültél erre a napra. Jól bevásároltál, mindenkit meghívtál, aki számodra fontos, s most mégsem az történik, amire vártál. A vidám találkozás helyett immár vad politizálásba csapott át a beszélgetés. Pedig éppen ez volt az, amit el szerettél volna kerülni. Légy te a józan hang, és csillapítsd le az indulatokat.

 

Kedves Nyilas!

Ma meglehetősen kedvetlen és levert vagy, pedig nincs is rá okod. Valamiféle elégedetlenséget érzel önmagaddal és a körülményeiddel szemben. Valószínű ok: nagy idealizmusod és nyugtalan természeted. Túlságosan nagy célokat, megvalósíthatatlan feladatokat állítasz magad elé. Próbálj arra gondolni, amit elértél: a szakmai és magánéleti sikereidre.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz együtt áll a Merkúrral. Ma nehezedre eshet a kommunikáció, attól félsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit. Ahhoz, hogy kikerülj negatív hozzáállásod spiráljából, tudatosan rá kell szorítanod magad a kommunikációra, a hangsúlyt a pozitív dolgokra helyezve. Valaki most elhagyhat téged, és egy ideig ennek hatása alá kerülhetsz. Végül is sosem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek látszik.

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, szemben áll a Marssal. Ez nem a szerencsenapod. Munkahelyeden irgalmatlan botrány, otthonodban minősíthetetlen megjegyzések várnak. Szorult helyzetedből egyik munkatársad telefonja ment ki. A boros-bús éjszaka persze nem vezet sehová, a verőfényes ébredés pedig több mint borzalmas.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, szemben áll a Nappal. Fejezd ki nagyon precízen magad, és győződj meg arról, hogy mindenki más is ezt teszi. Könnyen előfordulhatnak megtévesztések és félreértések, amelyekből később problémák származhatnak. Kritikus szemmel vizsgálj meg mindent és mindenkit, ami vagy aki az utadba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top