nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 16. szombat)

Napi horoszkóp (08. 16. szombat)

Kedves Kos!

Talán másképp képzelted el ezt a hétvégét, de ezért most ne magadnak tegyél szemrehányást. Készültél rá, iparkodtál emlékezetessé tenni, ami sikerült is, csak nem úgy, ahogy szeretted volna. Ebben közrejátszhattak egészségügyi panaszok, vagy olyan elszomorító események, amelyek erőteljesen foglalkoztatnak. Muszáj felejtened, a saját érdekedben.

Kedves Bika!

Lassan vége a nyárnak, de még nincs vége az évnek, úgyhogy sietségre, kapkodásra semmi okod. Dolgaid nem állnak rosszul, vállalkozásod kezd beindulni. Ma pihenni akarsz, semmi egyebet. A nap melenget még, de már nem éget. Végignézel a tavon, olyan, mint egy nagy zöld szem, a víz alig fodrozódik. Magadba iszod a látványt, egy évig nem lehet részed benne.

Kedves Ikrek!

Külföldi utazásod során kényelmetlen helyzetbe sodrod magad, ugyanis vagy nem ismered a helyi szokásokat, vagy pedig egyszerűen nem vagy hajlandó tudomásul venni őket. Úgy gondolod, hogy alkalmazkodjanak a helybeliek a messziről jött szokásaihoz, mármint a tieidhez. Saját károdon kell megtanulnod, milyen mélyen és erősen gyökereznek a szokások.

Kedves Rák!

Hullámvölgyben érzed magad, de ez – legalábbis nálad – természetes állapot. Nemsokára elmúlik a rosszkedved, addig is gyűjts erőt! Szerencsére lelkiállapotod jó, s ez segít felépülni a testi bántalmakból. Mindenesetre az első intő jelet nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert a szervezet megbosszulja, ha huzamosan elhanyagolják.

Kedves Oroszlán!

Számíthatsz arra, hogy az elkövetkezendő hetekben ismét kevés időd lesz a családoddal törődni. Ezen a napon viszont semmi nem akadályoz meg abban, hogy szeretteiddel töltsd az időt. Ha társaságba mész, ne hagyd otthon kedvesed, házastársad. Hazafelé nem csak érezhetitek a csillagok jótékony hatását, de gyönyörködhettek is látványukban.

Kedves Szűz!

Partnered feladja a leckét. Sajnos nem nyújt már neki boldogságot ez a kapcsolat, így javasol egy szép, csendes, baráti elválást. Neked azonban többet jelentett ez a szerelem annál, hogy azonnal választ tudj adni. Begubózol a szobádban, és nem kizárt, hogy könnyek között éled meg ennek az elmúló kapcsolatnak az utolsó óráit.

 

Kedves Mérleg!

Mindenki megpróbálja kihasználni ezt a néhány hátralévő hétvégét a nyárból. Nyaralóba, telekre vagy vízpartra mennek az ismerőseid, de neked egyikhez sincs kedved. Ne csodálkozz hát, ha magadra hagynak! Először még örülsz a magánynak, hiszen így gyorsabban haladsz teendőiddel, de hamarosan rádöbbensz, hogy ez nem a te műfajod. Kifejezetten társasági lény vagy.

 

Kedves Skorpió!

Neked is szerencsét kell próbálnod a kötvények és részvények piacán. Olyan hírhez jutsz, amely könnyen pénzre váltható, vagyis ha megjátszod a tőzsdén, tekintélyes summát tehetsz zsebre. Mivel kezdő vagy ebben a „szakmában”, ne restellj segítséget kérni. Ha már birtokában vagy az alapvető tudnivalóknak, mehetsz a saját fejed után.

 

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal, a hivatás bolygójával. Most olyan feladatot kell megoldanod, amivel bebizonyíthatod vezetésre való alkalmasságodat. Joggal érezheted, hogy az utóbbi időben kicsit megtépázott tekintélyedet végre sikerült helyreállítanod.

 

Kedves Bak!

Bátran választhatod az augusztus hátralevő részét pihenésre, nyaralásra. Nem sok babér terem a Bakok többségének a munkahelyén. Annál több a kiránduló- és nyaralóhelyeken. Ugyanis aktivitásukat azért nem veszítik el, alkotókedvük is megmarad, csakhogy egészen másban élik ki. Mindenki hálás lehet, ha együtt töltheti veled a vakációt. Nem fog unatkozni.

 

Kedves Vízöntő!

Menekülnél az otthoni számonkérés elől. Tegnapi, „újsütetű barátod” ment ki ismét az események egyre reménytelenebb köréből. Vele jól érzed magad, holott jól tudod, hogy mindaz, amit tőle kaphatsz nem több, mint amit egy leeresztett, ócska, kiszuperált mentőövtől várhatsz. Ezzel pedig biztosan nem fogsz a békés túlpartra eljutni…

Kedves Halak!

Szorgalmas lehetsz a semmittevésben, és emiatt cseppet sem fő a fejed. Annál inkább a napsugarak miatt. Még arra is lusta lehetsz, hogy a nyugágyat a félárnyékba vonszold. Pedig a múltkori alapos leégés után jobban kellene vigyáznod… Hiába kenegetted magad testápolóval, felhólyagosodott bőröd napokig sajoghat majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top