nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 17. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 17. vasárnap)

Kedves Kos!

Sorsa elől senki sem futhat el, erről ma te is meggyőződhetsz. Állapotod válságosra fordulhat, vagy családodban történhet olyan szomorú esemény, amelynek a hatása alól nem vonhatod ki magad. Szívügyekben sem remélhető felpezsdülés. Sőt, partnered kezd terhessé válni. Most leginkább nyugalomra, békére vágysz.

 

Kedves Bika!

Harangzúgásra ébredsz, csodálatos muzsika fülednek. A lüktető városi forgalom hatalmas úr, förtelmes zaja minden mást legyűr. A vasárnapi ebéd is régen esett már ilyen jól. Eszedbe ötlik: nagyapó ebéd után pipaszó mellett szokott üldögélni. Mi volna, ha te is pipáznál inkább?

Kedves Ikrek!

A környezet gyönyörű, az idő nem is lehetne ennél jobb, nyugalmadat semmi sem zavarja meg. Nagy kár, hogy a romantika meg sem érint téged. Nem kellene olyan keménynek, annyira realistának lenned, mert sok-sok kellemes és felejthetetlen élménytől fosztod meg magad. Aki az éjszaka világító Hold láttán különböző kráterekre vagy ásványmintákra gondol, no meg arra, hogy a Hold nem is világít, soha sem fogja érezni a varázst, amelyet mások a rajongásig szeretnek.

Kedves Rák!

Elégedetten üldögélhetsz kertedben, mint aki jól végezte dolgát. Átérzed a birtoklás örömét, remélhetőleg senki nem zavarja meg nyugalmadat. Helyesen teszed, ha ma nem teszel semmit, ami megerőltetne. Egészségeddel kapcsolatban is helyreáll a rend, átérzed a természet gyógyító erejét. Rájöhetsz, hogy a legjobb orvosság a nap és a friss szellő. Kellemes vendégre is számíthatsz a mai napon. Az elmélázás azonban nem tarthat soká, mert vár a munka.

Kedves Oroszlán!

A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok ma a szokottnál nyűgösebbek lehetnek, ezért indulataikat jobb, ha testmozgással vezetik le, vagy olyan társaságba mennek, ahol feloldódnak, elfeledkeznek átmeneti hullámvölgyükről. Ez a nap semmiféleképen nem alkalmas világmegváltó tervek végrehajtására, de holnap már kedvezőbb hatásokra számíthatnak.

Kedves Szűz!

Meglehetősen megviselt a tegnapi nap, így ma szívesen maradnál egyedül. Az, hogy nem kívánkozol emberek közé, még nem ok arra, hogy a lakásból se mozdulj ki. Menj el sétálni egy szép erdőbe! Ez nemcsak egészséges, de szinte biztos, hogy senki sem zavar majd, és kiszellőztetheted a fejed. Este nehezen küzdöd majd le a vágyad, hogy részt vegyél a társasági összejövetelen, de hidd el, túl sérülékeny vagy még.

Kedves Mérleg!

Ha kirándulást tervezett mára a család, ne riasszon el az a kis zápor, amely reggel pillanatok alatt érkezik, s legalább ilyen gyorsan eláll, ahogy ez ilyenkor nyáron lenni szokott. Ha kitartotok az eredeti elképzelés mellett, csodálatos élményben lesz részetek, eddig ismeretlen tájakat fedeztek fel. Amennyiben visszakoztok, később megbánjátok. Sajnos az esti együttlét sem úgy sikerül, mint ahogy ígérkezett.

Kedves Skorpió!

A harmonikus élet vágya, úgy tűnik, csak örök vágy marad, mivel soha nincs elég erőd ahhoz, hogy változtass. Pedig a szeretett személynek nagy szüksége lenne arra, hogy többet légy a közelében. Amúgy ráadásként változatlanul könnyelmű vagy. Két kézzel szórod a pénzt, s nem veszed észre, hogy még messze van a hó vége.

 

Kedves Nyilas!

Ne csinálj ma semmiből se különösebb gondot, sőt hagyd, hogy az események megtörténjenek veled. Lehet, hogy ez csak érdektelen hétköznapi apróságokat jelent, de az is lehet, hogy váratlan és szokatlan élményekben lesz részed. Nagyon sok függ a nyitottságodtól, kezdeményezőképességedtől és megérzéseidtől.

 

Kedves Bak!

Ne verd felesleges kiadásokba magad, mert még fillérekért is siránkozni fogsz. El akarod magadtól hessegetni a vádat, hogy minden garast a fogadhoz versz, ezért két kézzel szórod a pénzt. Inkább mondják, hogy zsugori vagy, minthogy elrontsd a napjaidat. Ha utazásra vállalkozol, ne egyhuzamban tedd meg az utat. Nemcsak túlzottan kifáraszt, de kevésbé is élvezed.

 

Kedves Vízöntő!

Hatalmas botrányra, iszonyú veszekedésre számítasz, de senki sem bánt. Még csak megtért tékozló fiú sem lehetsz, hiszen mindenki kimondhatatlanul örül, hogy végre tényleg együtt tölthetitek legalább ezt az egyetlen napot. Nyomasztó fejfájásod múltával jókedvűen veszed ki részed a közös munkából, s mire magadhoz térsz, a nap tulajdonképpen véget is ért.

Kedves Halak!

Hagyod, hogy csapongó gondolataid elragadjanak. Távoli tájakra vetődsz, kíváncsi szemmel keresed az újat, az ismeretlent, a szokatlant. Soha át nem élt helyzetekbe próbálod beleképzelni magad, gondolatban újabb és újabb szerepekkel azonosulsz. Hol jóságos halacska vagy, aki szívesen teljesít három kívánságot, hol Loch Ness rettegett szörnye, megint máskor szerelmes delfin. Közben észre sem veszed, hogy kedvesed itt fekszik melletted…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top