Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 18. hétfő)

Kedves Kos!

Ahhoz, amit csinálsz, nincs igazán nagy kedved. Lassan múlnak az órák, és nem hoznak megváltást, felélénkülést. Közérzeted sem a legjobb. Azt kívánod, hogy történjen bármi, mert minden jobb lehet a semminél. Most kellene elutaznod a tenger mellé. Már a puszta látása is megnyugtatna, felfrissítene.

 

Kedves Bika!

Váratlanul szembe kell nézned azzal, hogy az állásodat elveszítheted, vagy olyan áron tarthatod meg, amiért nem éri meg kockára tenni szakmai tekintélyedet. Szilárdnak hitt helyzeted egyik percről a másikra meginoghat. Ez azonban ne szegje kedved. Fontos, hogy magabiztos és határozott légy. Még szorult helyzetedben se hagyd, hogy diktáljanak neked. Védd meg az érdekeidet! Ha sikerül, nyert ügyed van. Ha pedig nem, akkor sem veszíthetsz sokat. Egyszer meg kell próbálni ezt is.

Kedves Ikrek!

Könnyedén, világosan, pontosan és meggyőzően tudod magad kifejezni. Viselkedésedben szakszerű vagy, hatékony és önálló. Nagyon tudsz alkalmazkodni. Fiatalos, friss és lelkes vagy, készen állsz bármikor megvívni az ismeretlen Grál-lovaggal is, és nyitott vagy az újdonságok felfedezésére. Nem igazán szereted a rutint, az ismétlődő feladatokat.

Kedves Rák!

Tanácsos volna, ha összeszednéd magad, és újult erővel kezdenéd a hetet. Itt van már a nyár vége, és elment a kedved az év hátralévő részétől. Ne gondolj még erre, különben is tartogathat sok szépet az ősz is. Valamit azért dolgozni is kellene a mai napon. Hamar túlteszed majd magad a kellemetlenségeken, a téged ért kicsinyes támadásokon. Ne légy nyafka, ez igazán nem méltó hozzád.

Kedves Oroszlán!

Olyan vehemenciával veted magad a munkába, mintha akadályversenyen volnál, és az életed függne attól, hogy te érj először a célba. Pedig egyedül semmire sem mégy, csupán feleslegesen kifárasztod magad. Ne helyezd mindenek fölébe az üzleti érdekeket, mert jól kiépített, hasznos kapcsolataid megszakadhatnak. Rámenősségeddel elriaszthatod a lassabban, megfontoltabban haladókat.

Kedves Szűz!

Kicsit kuszák a gondolataid, de főnököd kívánságai után úgy érzed, kénytelen leszel összeszedni magad. Úgy beletemetkezel a munkába, hogy nemcsak az időről, hanem a problémáidról is megfeledkezel. Itt az ideje, hogy egy kis pluszpénzhez juss. Vállald el a kínálkozó másodállást! Ezzel meghatározatlan időre lefoglalod magad, ugyanakkor valamilyen kiegészítő jövedelemre is szert teszel. Ez most fontos momentum terveidhez.

 

Kedves Mérleg!

Talán az utolsó szép nyári hétnek nézel elébe, utána már állandó útitársadul szegődik az esernyő. Használd ki a kedvező időjárást, és még egyszer vonultasd fel a hét folyamán nyári kollekciódat! Kedvenc darabjaidat nem sokáig viselheted már. Az öltözködésre ma este fordíts az átlagosnál is nagyobb gondot, mert valami készül, s ehhez a jó megjelenés elengedhetetlen.

 

Kedves Skorpió!

Használd ki ezt a napot, bár megannyi teendőd lenne otthon. A munka nem szalad el előled, az időjárás viszont bizonytalan. A nagy meleg eltompítja érzékeidet, így a szokásosnál veszélyesebb a közlekedés. Még az is előfordulhat, hogy más hibájából esik bajod. Ugye nem felejtetted el lemondani a holnapi értekezletet?

 

Kedves Nyilas!

Minden amellett szól, hogy ma az égvilágon semmit ne csinálj. Vegyél ki szabadnapot. Ne dolgozgass a lakásban és a ház körül sem. Engedd el magad, amennyire csak lehet. Lazíts, pihenj. Ne gondolj a tegnapra és a holnapra. Ez a nap legyen a tökéletes kikapcsolódásé és az erőgyűjtésé. Energiára az elkövetkezendő időszakban nagy szükséged lehet.

 

Kedves Bak!

Ráérő idődben törd a fejed valami különleges vállalkozáson. Olyanon, ami eddig még senkinek nem jutott az eszébe. Az emberek bolondosak, a hétköznapi élet szürke robotját ellensúlyozandó még a szélsőségekre is fogékonyak. Keress társat effajta vállalkozáshoz, olyat, akinek kellően szárnyal a fantáziája. A száguldást te majd realitással egészíted ki.

 

Kedves Vízöntő!

Túlzás volna azt állítani, hogy kirobbanó formában vagy, mindenesetre új gondolatok foglalkoztatnak, új terveket szövögetsz. Testestül-lelkestül beleveted magad a munkába, ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy egy-két emberi szót szólj „hétvégi barátodhoz”, illetve hogy kifejezd háládat kedvesednek a botrányszünetért. Már elfelejtett rokonodat is felhívhatod.

Kedves Halak!

Hihetetlen, de mégis próbáld elhinni, kedves harmadik dekádbeli Halak. Ehhez hasonló napod nemigen adódott még ebben az évben. Kezdd mindjárt a pezsgővel! Tedd a hűtőbe! Ha most innád meg, talán el sem hinnéd, hogy nem álmodsz. Más előkészületre semmi szükség. Esetleg kölcsönkérhetnéd Fortunától feneketlen bőségszaruját. Meglátod, estére tele lesz. Nehogy összeroppanj alatta!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top