nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 19. kedd)

Napi horoszkóp (08. 19. kedd)

Kedves Kos!

Egyes Kos jegyűek úgy érezhetik, hogy nincs szerencséjük a szerelemben. Mások pedig épp ma győződhetnek meg arról, hogy ellenállhatatlanok. Szívügyekben a legmerészebb vágyaik is beteljesülnek. Mindehhez még üzleti és egyéb sikereket is elérhetnek. Rájuk ma nem érvényes a mondás: aki szerencsés a szerelemben, veszít a kártyán. Ezen a napon még a pókeren is nyerhetnek.

Kedves Bika!

Nincs könnyű dolgod, ha meg akarod védeni javaslatodat. Nem hátrálhatsz meg, nem hunyászkodhatsz meg! Keményebb, határozottabb hangot kell megütnöd, mert a vitatársak már-már durvák voltak veled. Bírálni érvekkel kell, nem hangerővel, tekintélyekre hivatkozva, másokat mocskolva. „A jelenlévők mindig kivételek!” – hangoztatják a többiek. Ez a mondás gyáva, szemérmetlen, kétszínű magatartásra vall. Nem rejted véka alá a véleményed!

 

Kedves Ikrek!

A csapongás, a kritikus szellem, az uralkodni vágyás miatt sok szemrehányás érhet, és így könnyen válhatsz meg nem értett emberré. Azt hiszik rólad, hogy mindezen csak nevetsz, és művészi piruettel vágod ki magad mindenből, még önmagadon is képes vagy nevetni. Pedig ez egyáltalán nincs is így. Mélyen tudsz szenvedni az igazságtalanságtól, pesszimista, keserű és szkeptikus tudsz lenni. Mindezekből semmit sem láttatsz.

Kedves Rák!

Meglehetősen szeszélyes vagy ma, ám ez még nem volna baj, ha szeszélyeidet nem akarnád ráerőltetni környezetedre. Úgy érzed, mindenkinek a te normáid szerint kell élnie. Ez az álláspont bajt okozhat társas kapcsolataidban. Apróbb összetűzésekre számíthatsz hiányos emberismereted miatt. A nap egyébként vegyes hatásokat ígér. Kisebb utazás előadódhat.

Kedves Oroszlán!

Senki sem lehet olyan körültekintő, hogy számoljon az előre nem látható eseményekkel. Az Oroszlán minden esetben kivágja magát a váratlan helyzetekből, s ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ezen a napon is kamatoztasd szellemi energiáidat, magabiztosságod átsegít a pillanatnyi zavarokon.

Kedves Szűz!

Kedvetlenséged napok óta gyötör, de eddig mindennap találtál valami elfoglaltságot. Ma még ezt sem mondhatod el. Minden szavad, mozdulatod búskomorságot, elkeseredettséget sugároz. A szokásosnál is többet dohányzol és telefonálsz. Ezt a szenvedést még nézni is rossz. Kíméld meg kollégáidat, és hagyd el a fedélzetet minél előbb! Ne is próbálkozz azzal, hogy valamivel feldobod az estét, hiszen neked ma semmi sem jó.

 

Kedves Mérleg!

Könnyen megeshet, hogy vészmadárnak titulálnak, de okot is szolgáltatsz erre. Véletlenül sem vagy képes a dolgokat az előnyös oldalukról látni, mindenben hibát keresel, és kudarcot sejtesz minden üzletedben. Nem kell ennyire pesszimistának lenned, hiszen az elmúlt időszak ennek pontosan az ellenkezőjét igazolta. Ahol viszont tényleg okod lenne az aggodalomra, ott úgy teszel, mintha a legnagyobb rendben mennének a dolgok.

Kedves Skorpió!

Egyre több jel utal arra, hogy megszaporodnak a tennivalóid, erősödik a nyomás, kellemetlen kísérőjelenségek lépnek fel. A végre megtalált életritmust ne add fel, és ne fokozd a mostani tempót. Ügyelj étkezésedre, s fogyassz rostos ételeket. A koleszterinszinted még mindig magas, radikálisan csökkentened kell a zsírtartalmú ételek mennyiségét.

 

Kedves Nyilas!

Ritkán szokott veled előfordulni, de ma kicsit szórakozott vagy. Próbálj a nagy összefüggésekre koncentrálni, ne bajlódj a részletekkel. Ha kell, kérj tanácsot kollégáidtól. Semmiképpen sem jó, ha látják szétesettséged. Mindez újabb intő jel, hogy nem szabad magad túlhajtanod. Fennáll a veszélye, hogy egyesek a munkahelyeden csak arra várnak, hogy árthassanak neked.

 

Kedves Bak!

Bárcsak sok ilyen napod lenne az évben, mint a mai. Ha panaszkodsz – füllentesz. Tulajdonképpen nem történik semmi különös, mégis kiváló a hangulatod. Barátságos vagy, jól érzed magad. Nem a siránkozás az első gondolatod, hanem az, hogyan lehetne kitalálni, mi a megoldás. Ha nyaralsz, csikarj ki egy kis pénzt autó- vagy motorkölcsönzésre, hogy többet láss.

 

Kedves Vízöntő!

Hajnalban gyönyörű, de ködös reggelre ébredsz. Bizony, lassan búcsúzik a nyár, ismét eljött a kínos számvetés ideje. Most azonban csak legyintesz egyet minderre, hiszen új hangok hívnak, új feladatok várnak. Ami hivatásodat illeti, ott biztos sikerekre számíthatsz – a többit pedig majd meglátod…

 

Kedves Halak!

Folytatódik a szürke hétköznapok egymásutánja. Nem könnyű visszaállni, de majd erőlködsz egy kicsit. Furcsállva méregeted az emberek közönyös arckifejezését. Úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Lehet, hogy velük nem is történt semmi… sajnálod őket. Kár, hogy nem tudtad mndenkivel megosztani az örömöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top