Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – augusztus 22-24.

A Bikáknak sértődést, az Oroszlánnak utazást, a Baknak szerencsét hoz a hétvége. Lássuk, mivel búcsúzik a nyár...

KosKOS: Hétvégén a Mars izgalmas kihívások elé fog állítani téged, kedves Kos. Hogy pontosan milyen helyzetek adódnak, az nagyrészt rajtad múlik. Vitába keveredhetsz a pároddal vagy a családoddal, vagy hirtelen szerelembe eshetsz valakivel. Válassz, melyiket szeretnéd! A vonzás törvényének működését saját bőrödön tapasztalhatod meg, vagyis olyan eseményeket fogsz bevonzani, amilyen lelki-, hangulati állapotban vagy éppen. Mindenesetre vigyázz a pénzedre! Ne költekezz túl a hétvégén, és ne adj meggondolatlanul kölcsön, mert a végén te fogsz megszorulni. Pénteken és szombaton kell erre ügyelned, vasárnap már nem fenyeget az a veszély, hogy anyagilag „elszámolod” magad.

 

BikaBIKA: A Bikában járó Hold pénteken és szombaton hiperérzékennyé tehet. Szinte mindent a szívedre veszel. Olyan apróságokból, amelyeken egyébként könnyedén túllépsz, most nagy ügyet csinálsz. Ha most megsértődsz, annak szakítás lehet a vége. Ezért elengedhetetlen, hogy uralkodj magadon! Ne veszíts el egy számodra fontos embert azért, mert nem vagy jó passzban! Szerencsére vasárnapra túl leszel ezen a nehéz időszakon. Ráadásul a Szűz jelébe lépő Nap és a négy Föld-jelben járó bolygó mind abban segít téged, hogy jól érezd magad a bőrödben, és meg tudd őrizni a rád jellemző békés és kiegyensúlyozott stílust. Ha úgy érzed, hogy a feszültség nő benned, gondolj jó dolgokra, és klassz emberekre, akikre számíthatsz.

 

IkrekIKREK: Nagyon felemás lesz ez a hétvégéd, kedves Ikrek. Egyrészről gondterhelt és ingerült lehetsz. Több téma is van, amely aktuálisan „feszít”: otthon, család, ősök, munka, tervek, főnökök stb. Ne nehezítsd a saját dolgodat azzal, hogy elkezdesz a múlton rágódni. Ne feledd: „A múlt már elmúlt, csak a jelen van jelen.” Ugyanakkor a Mérlegben járó Mars és a szombat éjjel az Ikrekbe lépő Hold felerősíti azt az érzésedet, hogy „új szelek kezdenek fújni”. És így is van. Most legyél nagyon nyitott, és ragadd meg az adódó lehetőségeket! Ezek a „szelek” rövid ideig „fújnak”, ezért vagy gyorsan reagálsz, vagy már el is ment…

 

RákRÁK: Ha a hétvégén hívnak a barátaid, kedves Rák, akkor menj velük! Mindegy, hogy utazni, kirándulni vagy bulizni hívnak. Ha otthon maradsz, egyre jobban belesüllyedhetsz a szomorúságba. Az önsajnálat és a múlton való rágódás pedig jól tudod, hogy nem segít. Sőt! Ne feledd: „A múlt már elmúlt, csak a jelen van jelen.” Élvezd az életet, és menj ki a szabadba. Megtapasztalhatod, hogy a friss levegő, a napsütés és a madárcsicsergés a legjobb gyógyszer minden bánatra. Irigylésre méltónak érezheted magad, ha még barátaid is vannak. Értékeld, mert amit nem becsülünk, azt könnyen elveszíthetjük. A te barátaid a hétvégén közös élményekre vágynak. Rajta, menj, és add át magad az élvezeteknek!

 

OroszlánOROSZLÁN: A Mérleg jelében járó Mars hirtelen hozhat utazási ötletet neked, kedves Oroszlán. Ne sokat mérlegelj! Menj, és élvezd minden percét! Ezzel talán sikerül otthon „felejtened” a munkahelyi bosszúságokat. Rá kell jönnöd, hogy a hétvége a lazításé kell hogy legyen. Ha nem pihened ki magad, akkor nem tudsz teljesíteni következő héten. Vasárnap mindenképpen keresd a barátaid társaságát! Csináljatok valami közös programot! Kirándulhattok vagy piknikezhettek. El is hívhatod őket magadhoz. Nagy örömet szerezhetsz nekik ezzel, mert imádnak nálad vendégeskedni, az mindig megtisztelő számukra. De ne csinálj nagy gondot, dobjátok össze közösen a kaját!

 

SzűzSZŰZ: A pénteken késő este a Szűz jelébe lépő Nap és a pénteken, szombaton a Bika jelében járó Hold hatására valóban elemedben leszel, kedves Szűz. Szó szerint eljött a te időd. Élvezd, és élj az adódó lehetőségekkel! Ezen a hétvégén hihetetlenül népszerű lehetsz. Több meghívást is kaphatsz, sokan akarják veled tölteni ezt a hétvégét. Válogass hát, és menj oda, ahova a szíved húz! Biztos, hogy jó helyen leszel a legjobb időben, hogy az a találkozás megtörténjen, amely minden szempontból sorsfordító lesz. Ehhez a találkozáshoz nélkülözhetetlen, hogy nyitott szemmel járj…

 

MérlegMÉRLEG: A Mérleg jegyébe lépő Mars egyre ingerültebbé tesz téged, kedves Mérleg. Tudnod kell, hogy ez is egyfajta energia, tőled függ, hogy építeni vagy rombolni fog téged. Akkor képes építeni, ha valamilyen fizikai mozgással vezeted le, például tánc, sport, szex, kertásás stb. Döntsd el, hogy melyikhez van kedved, és ezen a hétvégén vágj bele! Vasárnap az Ikrek jelébe lépő Hold sokat fog javítani a hangulatodon. Mindaz, ami eddig nehéznek tűnt, vagy amihez nem volt kedved, hirtelen vonzóvá válik. Akkor fogsz igazán jó fényben látni mindent, ha nem ülsz otthon, hanem kimozdulsz. Élvezd ki a nyár hátralevő pár napját!

 

SkorpióSKORPIÓ: A Bika jelében járó Hold pénteken és szombaton túlérzékennyé tesz. Úgy élheted meg, hogy mindenki veled szórakozik, a te idegeiden táncol, és csak téged provokál. Ha nem vigyázol, még összeveszel valakivel. Ennek akár szakítás is lehet a vége. Ezért jobb, ha kerülöd a vitákat. Figyelmedet és energiáidat inkább valami szokatlan téma kipróbálásába fektesd. Van valami, ami régóta izgatja a fantáziádat. Itt az ideje, hogy belevágj. Ha a barátaid is benne vannak, még jobb, de akár egyedül is tedd meg a szükséges lépéseket! Minél előbb és minél bátrabban rászánod magad, annál nagyobb lesz az élvezet!…

 

NyilasNYILAS: Amennyiben a héten sok bosszúság ért, különösen fontos, hogy a hétvégén kipihend magad, kedves Nyilas. Ne dolgozz, és ne akard megoldani a gondokat. Add át magad a lazításnak! Neked is jár a kikapcsolódás. Úgy tűnhet, hogy mindenki ebben akar megakadályozni téged, de ne hagyd magad! Se a régi, se az új feladatok nem szaladnak el hétfőig! A fáradtság jeleit betegségtünetek formájában is tapasztalhatod pénteken és szombaton. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor kényeztesd magad, vagy hagyd, hogy mások kényeztessenek! Vasárnap a párodra vigyázz, mert rosszul viseli, hogy túlhajtod magad, és keveset foglalkozol vele!…

 

BakBAK: Hiába hitetlenkedsz, kedves Bak, neked is lehet szerencséd. Ki is próbálhatod ezen a hétvégén. Ha mégsem akarsz kockáztatni, és nem teszel semmit, akkor is figyelj! És ne feledd, hogy a szerencse nem mindig mérhető pénzben! A te szerencséd most úgy fog megjelenni, hogy jó időben leszel jó helyen. Akkor fogod élvezni a „hozadékát”, ha gyorsan és rugalmasan tudsz reagálni. A pénteken és szombaton a Bika jelében járó Hold jó közérzetet és nyugodtságot fog adni, de egy kissé lelassít téged. Ezért is lenne érdemes olyan programot választanod a hétvégére, ahol több a fizikai aktivitás, ahol a mozgáson van a hangsúly. Mehetsz úszni, falat mászni vagy biciklizni is.

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Ezt a hétvégét kettősség fogja jellemezni. Egyrészt a Mérleg jelébe lépő Hold új lendületet adhat neked. Másrészt viszont pénteken és szombaton a Bika jelében járó Hold ingerültté, sőt kötekedővé tehet. Kerüld a konfliktusokat, és ne vessz össze senkivel. Legyél kicsit visszafogott, mert amit most igaznak vélsz, arról hamarosan kiderülhet, hogy nem az, és akkor nehéz helyzetbe kerülhetsz! Sokkal kellemetlenebb utólag elnézést kérni, mint most csendben maradni. Szombat éjjel a Hold jegyet vált, és átlép az Ikrekbe. Neked ez csupa jót hoz: könnyedséget, optimizmust, vidám hangulatot. Épp ezért a legjobb, ha vasárnapra időzítesz valamilyen programot, például strandolást, piknikezést, bulizást stb.

 

 

HalakHALAK: Pénteken szinte minden a kezedre játszik. Minden sikerül, amit akarsz. Élj a kedvező lehetőségekkel, és ragadd meg a pillanat nyújtotta alkalmat. Bármi szóba jöhet, amit be mersz engedni az életedbe: szerelem, új barátok, utazás, meghívás stb. Igaz, hogy ezekhez rugalmasnak kell lenned, és el kell hinned, hogy jár neked, kedves Halak. Győzd meg magad, hogy te ezt kiböjtölted már a hosszú évek alatt! Vasárnap nem lesz könnyű dolgod. Bosszúságok érhetnek, vagy váratlan vendégek toppanhatnak be. Ezt elkerülendő jobban jársz, ha kimozdulsz otthonról. Még mindig elmehetsz nyaralni, ha már voltál szabadságon, akkor is!…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top