Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 22. péntek)

Kedves Kos!

Nem könnyű alkalmazkodnod a kozmikus tér szeszélyeihez. Hivatásodban olyan választás elé állíthatnak, amely próbára teheti a tisztességed. Ha elfogadod a felkínált beosztást vagy üzleti ajánlatot, úgy elveszítheted munkatársaid vagy barátaid megbecsülését. Kényes helyzet, őrlődsz is miatta eleget. A szerencse viszont bőven kárpótolhat a nap hivatali kellemetlenségeiért.

Kedves Bika!

A csillagjegyed szülöttei szívósak, nem könnyű őket összeroppantani. Ha azonban rájönnek, hogy rászedték őket, a gyűlöletig képesek fokozni felháborodásukat. Attól is megvonják bizalmukat, aki erre nem szolgált rá. Ma hasonló tüneteket észlelhetsz magadon. Egy szavát sem hiszed el senkinek, és ami a legrosszabb, a szakértők hozzáértésében is kételkedsz. Eddig a butaságig hiszékeny voltál, most átesel a ló túlsó oldalára. Tornászd vissza magad középre.

Kedves Ikrek!

Megcsikordulnak a fogaskerekek, a munkahely gépezete gyorsabb fokozatra vált. Annyi mindent kell még elvégezni, és néha már arról is szó esik, hogy miképp is lesz jövőre. Gondolkodásunknak az évek adnak keretet, de a munka- és tantervek közönyösen átnyúlnak az éveken. Fel is fortyansz ezen. Miért beszélnek jövő februárról, amikor még nyitva vannak a strandok?

Kedves Rák!

Bár az egészséged most rendben van, nem lehet okod panaszra, a lelki életed válságos. A sok veszekedés megviselt téged is, partneredet is. Ha nem akarod elveszíteni, próbáld megértetni vele, hogy nem mehet így tovább. Mi a türelmetlenség oka? Fedezzétek fel újra egymást, ha nem sikerül, hagyjatok erre egy kis időt. Legyetek külön, a hiány megoldja a gondokat! Törődj többet a munkáddal, egy időre legalább elvonja a figyelmed.

Kedves Oroszlán!

Még az Oroszlánnal is megeshet néha, hogy olyankor hull ölébe a váratlan szerencse, amikor a legkevésbé számít rá. Mégis, az első meglepetés után egész természetesnek veszi, s önelégülten könyveli el. Amikor dicsfény övezi működésed, megfeledkezel azokról, akik nélkül sohasem sikerült volna elérned célodat. Segítőtársaid hamar elpártolhatnak tőled, ha a babérokat mindig egyedül akarod learatni.

Kedves Szűz!

A szabadságukat töltő Szüzek alaposan kipihenték éves fáradalmaikat, mi több, vágynak már vissza a megszokott hétköznapokba. Azok a Szüzek, akik májusban már kivették a szabadságukat, csak álmodozhatnak erről. Bár ha ezt a három napot sikerül egy csendes, kedves helyen töltened, már olyan lesz, mint egy rövidke szabadság. Feltétlenül pihenj sokat, hiszen ez az utolsó lehetőséged erre az iskolakezdés előtt!

 

Kedves Mérleg!

Ez a nap összehozhat barátaiddal, akiket alaposan elhanyagoltál az utóbbi hetekben. Valószínűleg elképesztő javaslatod támad, legalábbis programjukat illetően. Rettenetes rég nem voltatok már a Vidám Parkban, s úgy érzed, hogy jókedvetekhez ez a legmegfelelőbb helyszín. Rengetegen lesznek ugyan, de valóban remekül fogtok szórakozni. Nem sikerül megoldani az egyik barátotok problémáját, de már az is félsiker, ha egyáltalán nevetni látjátok.

Kedves Skorpió!

Előbukkan a régi kedves. Kicsit komorabb, kicsit megváltozott, de azért a régi. Elbűvöl, megbabonáz, s úgy érzed, mintha el sem váltatok volna. Ha a pillanat varázsának engedve úgy döntesz, újrakezditek, számolnod kell a következményekkel. Újból kell építkezned, egészen az alapoktól. Jól meggondoltad?

 

Kedves Nyilas!

Ma rád fér egy kis lazítás. Menj a szabadba, élvezd ki a nyár melegét! Nyilas vállalkozók, üzletemberek ma olyan információkhoz juthatnak – újságból, rádióból, televízióból, esetleg egy magánbeszélgetésből –, amelyek segítségével sokat lendíthetnek anyagi helyzetükön. Nyilas anyák ma nevelési, pedagógiai kérdésekben összezördülhetnek gyerekükkel és/vagy férjükkel.

Kedves Bak!

Csillagos nap. Nagy terveid megvalósulásukhoz közelednek. Hamarosan elindíthatod üzleti vállalkozásod, elkezdheted a költözést, indulhatsz külföldi tanulmányutadra. Kedved, hangulatod kirobbanó. Valóban emlékezetes lesz a mai nap.

 

Kedves Vízöntő!

Mások azt hiszik, érzéketlen vagy. Egyszerűen csak arról van szó, hogy érzéseidet, indulataidat intelligenciád finom és a gesztusaidhoz hasonló, könnyed szűrőjén futtatja át. Sok vonást őrzöl a gyermekből és az aggastyánból egyaránt. Belső énedben ők ketten szünet nélkül párbeszédet folytatnak egymással, az utóbbi lehűti az előbbi lelkesedését, az előbbi pedig felrázza az utóbbit a pesszimizmusból.

Kedves Halak!

Amennyiben nem mentettél haza jó előre valamilyen munkát, úgy többnapos sziesztának nézel elébe. Ez annyira feldob, hogy elhatározod, egyetlen szalmaszálat sem teszel keresztbe. Azt biztos nem… De okosan teszed, ha még elcsípsz valamit az utolsó nyári napok melegéből, csillogásából, jókedvéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top