nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (augusztus 23-28.)

Karmahoroszkóp (augusztus 23-28.)

A nyár vége már a tervezés időszakát jelenti: felkészülés a munkára, a tanulásra. Nézzük milyen feladatokat hoz ez az időszak a különböző jegyeknek!

Kos

KosKarmikus kötelességed: másokkal együtt dolgozni, és ha ők nem nyújtanak olyan jó teljesítményt, mint te, akkor sem adhatsz hangot a negatív érzéseidnek, mert ebből sértődés és hosszabb ideig tartó ellenségeskedés lesz.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel vagy a gyermekeddel (akár a tiéd, akár másé) van, mégpedig segíteni, ha kell, kiszolgálni, támogatni őket, mert erre van szükségük, hogy elérjék a céljukat, és akár betegséget is elkerülhetnek.

Karmikus feladatod: a partnerednek és a környezetednek nem parancsolgatni, és nem felkapni a vizet azon, ha valamiről másként gondolkodnak, mint te. Számolj tízig, mielőtt megszólalsz.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: lépni, ha szeretnéd őt magadhoz láncolni, ha szeretnél vele egy párt alkotni, ha azt akarod, hogy minden úgy legyen, mint régen, vagy legalábbis hasonlítson a régi időkre.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel van, és azzal a személlyel, aki a szerelmedhez kapcsolódik. Sajnos vele is kénytelen leszel kommunikálni, sőt akár még olyan őrült helyzet is kialakul, amely kiveri nálad a biztosítékot, de kénytelen leszel belemenni.

Karmikus feladatod: törődni azzal a személlyel, akire az utóbbi időben egyáltalán nem fordítottál figyelmet, és a barátaiddal szemben elnézőbbnek lenni, érdeklődni irántuk, mert energiavámpírnak fognak tartani.

 

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: újra beülni az iskolapadba, és tanulni, vagy olyan órákat venni, amelyekről eddig úgy gondoltad, nincs rájuk szükséged. Ám most olyan helyzet teremtődik, mégpedig a munkahelyeden, amikor szükséged lesz erre a tudásra.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel, akivel a viszonyod tele lesz túlzásokkal, hiszen vannak olyan kedves ismerőseid, akik nem a megfelelő irányba befolyásolnak. Ne hallgass rájuk, és a gyermekedtől ne kérj olyat, amit nem tud teljesíteni.

Karmikus feladatod: igent mondani egy felkérésre, és a családoddal szembeni konfliktust, félreértést rendezni. És nem őket hibáztatni a dolgok alakulásáért, hanem magadba szállni.

 

Rák

Rák Karmikus kötelességed: rendezni a kapcsolatodat, és véglegesen lezárni azzal a személlyel, akivel egykor sok időt töltöttek egymással, sőt jelentős közös múltatok van. Mindent meg lehet beszélni, és tisztázni az olyan helyzeteket, amelyek talán már évek óta feszültséget okoznak.

Karmikus kapcsolatod: egy szerelmi kapcsolatban, amely talán nem is járja még a végét, nem egyeztek valamiben, emiatt olyan feszültség alakul ki közöttetek, amely talán a vég felé vezető útra visz. Ha egyedül utazol külföldre, elgondolkodhatsz mindezen, és változhatnak a nézeteid.

Karmikus feladatod: egy baráti kapcsolatnak végleg véget vetni, de nem haraggal elválni, csak lezárni az ügyet. Többé nem kezdeni közösen semmibe, és nem akarni a másiktól semmit.

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: dolgozni, mégpedig keményen, mert ezt várják el tőled a munkahelyeden. Az egészségedről sem feledkezhetsz meg, olyan életmódot kell folytatnod, amely lehetővé teszi, hogy jó erőben légy.

Karmikus kapcsolatod: a családod tagjaival, különösen egy személlyel, akivel szemben megjátszod magad, de közben ki nem állhatod. És mindent megteszel – amit nem tartasz méltóságon alulinak –, hogy legyen min bosszankodnia. De ez sajnos nem jó taktika, később te leszel, aki a rövidebbet húzza emiatt.

Karmikus feladatod: egy szerelmi kapcsolatban vagy a gyermekeddel való viszonyodban nem túlzásba esni, és a féltékenység zöld szemű szörnyetegét, valamint az irigység érzését száműzni.

Szűz

Szűz Karmikus kötelesség: családtagot elfogadni, még akkor is, ha szégyenletes, amit művel, vagy ahogy él. Még akkor is, ha korábban megbántott téged. Nem élezheted ki a héten a helyzetet, mert ennek nem lesz jó vége.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel és annak egy hozzátartozójával van, akiknek sokat segíthetsz, és akik szintén nagyra becsülnek téged. Míg házastársaddal vagy régi kapcsolatoddal a viszonyod feszültséggel terhes.

Karmikus feladatod: pénzügyekben próbálj meg mértékletes maradni, még akkor is, ha egy ingatlan olyan óriási erőfeszítéseket igényel, mert ha most vársz, akkor anyagilag jobban jársz. Ismerősödnek segíts, ne légy vele utálatos, mert igen bőkezű, és hálás lesz érte.

Mérleg

Mérleg Karmikus kötelesség: fogd vissza magad, mert sajnos erős a kritikai beállítottságod, és a szavaid úgy sértenek, mint a kés. Gondold meg, hogy kinek mit mondasz, mert vérig sérthetsz valakit, akire pedig még nagy szükséged lesz. Kötelességed még vigyázni a testvéredre vagy egy közeli hozzátartozódra.

Karmikus kapcsolat: egy munkatársaddal, akiről megtudsz valamit, ami felébreszti benned az irigység érzését. És ha kihagytad őt valamiből, ami a te népszerűségedet növelte volna, ha bent van, akkor ne bántsd őt, hanem hallgass.

Karmikus feladatod: a házastársaddal szemben nagyobb toleranciát gyakorolni, még akkor is, ha ő rád akar valamit kényszeríteni.

Skorpió

Skorpió Karmikus kötelesség: míg egy baráti kapcsolat a topon van, olyan fontosak vagytok egymásnak, addig egy másik kapcsolatodat a hullámvölgy jellemzi. Nagyon vigyázz, hogy ne legyél hálátlan, ha olyan barátról van szó, aki sokat tett eddig érted, mert ha így teszel, ezt kamatostul kapod vissza.

Karmikus kapcsolat: házasságodban vagy meglévő kapcsolatodban felüti a fejét a féltékenység, és annyira elkap a hév, hogy még az is előfordulhat, hogy megalázó helyzetbe hozzátok egymást, és szakításra kerülhet sor.

Karmikus feladatod: nem kiállni egy olyan emberért, akiről alig tudsz valamit, csak elkápráztat téged a hízelgésével. Semmi olyan dologba ne menj bele, ami nem szabályos.

 

Nyilas

Nyilas Karmikus kötelesség: a munkahelyeden nehéz helyzet van kialakulóban, ugyan vannak sikereid, de sajnos előfordulhat, hogy olyan változások történnek, amelyeket te nem nagyon szeretnél. Alkalmazkodj és mosolyogj, mert így nem bántasz meg senkit, és előnyt élvezhetsz.

Karmikus kapcsolat: a gyermekeddel, aki miatt extra kiadásokba vagy kénytelen verni magad. Karmikus a kapcsolatod a szerelmeddel is, de őrültség lenne, ha most miatta anyagi terheket vennél a nyakadba.

Karmikus feladatod: a régi dolgokat nem elfelejteni, régi tárgyakat nem kidobálni, hanem megőrizni azokat, és emlékezni a múltra, azokra az emberekre is, akik az életed részei voltak.

Bak

Bak Karmikus kötelesség: részt venni egy olyan eseményen, amelyhez semmi kedved, de ezt kívánják tőled. És ha ezt most elmulasztod, akkor ebből később hátrányod származhat.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel, aki vagy idős, vagy kiszolgáltatott helyzetben van, esetleg megszakadt vele a kapcsolatod, de sokat köszönhetsz neki. Velük kell felvenned, illetve intenzívebben ápolnod a kapcsolatot, és alkalmazkodni hozzájuk.

Karmikus feladatod: nem elvenni azt, ami a másé. Vésd az eszedbe, hogy bármilyen nehéz helyzetben vagy, esetleg bármennyire szerelmes, disztingválj.

 

Vízöntő

Vízöntő Karmikus kötelesség: igyekezz a háttérben maradni, és olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek az ezotériával, a másik dimenzióval, a karmával kapcsolatosak. Rád szoruló ismerősöddel foglalkozz sokkal többet.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel, akiről eddig hallottál, talán ismerted is felületesen, és akivel most szorosabb kapcsolatot ápolsz. Mert ő a nehéz helyzetben a segítségedre lehet, és sokat tanulhatsz tőle.

Karmikus feladatod: távol tartani magad minden olyan ügylettől, amely miatt megütheted a bokádat. És ha valaki siránkozik, nyújts vigaszt, de ne annyira, hogy teljesen lemerüljenek energiaraktáraid.

Halak

Halak Karmikus kötelesség: a baráti kapcsolatok ápolása, és a házastársaddal szemben is elnézőnek és toleránsnak lenni. A környezetedben nem mindenki tudja elfogadni a személyedet, ezért egy kicsit legyél szerényebb és visszafogottabb.

Karmikus kapcsolatod: a feletteseddel vagy nagyobb befolyású személlyel, aki kellemetlen helyzetbe kerül, és nem tud úgy támogatni téged, ahogy kellene. Próbálod most te őt támogatni, szüksége lesz rá.

Karmikus feladatod: lezárni egy olyan szerelmi ügyet, amely nem is létezik, illetve csak a te képzeletedben van jelen. Emiatt nem alszol éjszakánként, és terheled vele a környezetedet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top