Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. augusztus 25-től 2008. augusztus 31-ig

Kos

Már a hét eleje is tartogat kisebb kellemetlen meglepetéseket, régóta halogatott családi problémák még jobban kiéleződhetnek, te pedig egyre inkább unod a konfliktusokat, a problémás embereket. De nem teheted meg, hogy hátat fordítasz családodnak, mert később a család fordíthat hátat neked! Eljött az ideje annak, hogy végre bölcsen és nyugodtan, hideg fejjel állj hozzá a problémákhoz. Rajtad múlik, hogyan javítasz a helyzeten!

Szerelem: Ha sikerül pároddal is vitába keveredni, akkor napokon keresztül szörnyen pocsék lesz a hangulatod. A szingliknek ez a hét nem igazán alkalmas új szerelem kezdetére!

Bika

A bolygók kellemetlenkedése miatt mintha kicsúszna a kezedből az irányítás, egyszerűen nincs elég időd az összes kötelezettséged teljesítésére, vágyaid véghezvitelére. Egy szabad perced sem lesz, ezen túl még környezeted, családod hirtelen támadt igényeinek is eleget kellene tenned. Nincs mit tenni, meg kell felelni az elvárásoknak, így amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, különben hihetetlen mennyiségű feladat torlódik fel a hét végére.

Szerelem: Azt is alig tudod megoldani, hogy szívügyeidre jusson egy kis idő, de lesz még nyugalmasabb időszakotok is! Ha még szingli vagy, jobban teszed, ha nem most keresel magadnak párt, nem sok időd jutna rá.

Ikrek

Az ősz közeledtével hajlamos leszel túlságosan is hajszolni az élvezeteket. Nem leszel képes komolyan viselkedni senkivel. Egocentrikussá válhatsz, csak arra fordítasz energiát és időt, ami saját hasznodat szolgálja, és néha teljesen kihagyod a számításból saját környezetedet és legminimálisabb elvárásaikat. Nem csak körülötted forog a világ! Szerencsés helyzetben vagy, mert hétvégére fordul a kocka, és jelentősen lehiggadsz.

Szerelem: Felbukkanó egoizmusod akár komoly bonyodalmakhoz vezethet, különösen, ha párkapcsolatod is van. Könnyen származhat veszekedés az ilyen viselkedésből! Ha még a magány a társad, jó esélyed van, hogy találkozz egy független emberrel.

Rák

Rejtett, különleges tulajdonságaid kerülhetnek felszínre, olyan oldaladat mutatod, amelyet kevesen ismernek. Meggondolatlanul felfedheted gyenge pontjaidat, könnyen és vigyázatlanul kimutatod érzéseidet. Épp ezért kell vigyáznod arra, nehogy kihasználják gyengeségedet. A következő napokban nem várhatsz együttérzést senkitől! Őrizd meg hidegvéredet, ezek a rettentő kellemetlen asztrális hatások szombatig tartanak.

Szerelem: Ha van társad, bánj óvatosan a szavakkal, mert olyan konfliktus kerekedhet egy apró nézeteltérésből, amely kenyértörésre adhat okot. A magányos Rákok vigyázzanak az ismerkedéssel, most belefuthatnak egy széltoló csapdájába.

Oroszlán

A következő napokban mindenképpen szánj időt arra, hogy alaposan átgondold dolgaidat, mielőtt komoly lépésre szánnád el magad. Ha megteheted, inkább ne beszélj senkinek terveidről, döntéseidről, érveidről környezetedben. Könnyen megeshet, hogy közeli rokonaid bátoríthatnak, barátaid inkább lebeszélnének terveidről. Dönts egymagad! Ha lehet, ne költekezz ki túlságosan. Ha nagy lépés előtt állsz, feltétlenül szükséged lesz tartalék pénzre, így okosabb, ha most tartalékolsz egy keveset.

Szerelem: Nem praktikus a titkolózás egy kapcsolatban, de néhány döntést most egyedül kell meghoznod. Ha még magányos vagy, szánj sok időt magadra, és persze a hétvégén irány bulizni, még egy új szerelem is útjára indulhat!

Szűz

Ezen a héten egy kiszámíthatatlan és váratlan dolog történhet veled. Valaki megpróbálhat a közeledbe férkőzni, amit eleinte még szórakoztatónak is találhatsz, de ez nem lesz mindig így! A legjobb, ha már az ismeretség elején óvatosan kezeled ezt a kapcsolatot, de ne légy durva vagy goromba! Ezen a héten légy őszinte és diplomatikus mindenkivel. Ha nem tetszik valaki, nem vagy képes a közeledbe engedni, mondd meg neki nyíltan és egyenesen.

Szerelem: Párkapcsolatod ellenére is akadhat másik udvarlód, nyugodtan utasítsd vissza, ha kellemetlen a közeledése. Ha még a magányosok életét éled, több új ismeretséget köthetsz, érdekes fejleményekkel.

Mérleg

Ezen a héten sajnos a fáradtság, a stressz vagy akár egy kisebb betegség terhelheti meg szervezetedet, amelyet ugyan könnyen legyőzöl, azonban lehet, hogy a lelkedet kell egy kicsit ápolgatnia barátaidnak, családodnak. Olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik ellenségesen viseltethetnek irántad, még akkor is, ha ezt épp akkor nem mutatják ki. A hétvégét töltsd magányodban, nyugalomra van szükséged.

Szerelem: Párod mindenben támogat, ha már fogytán van a türelmed, ne rajta töltsd ki rosszkedvedet. Ha viszont még egyedül vagy, és valaki nem szimpatikus első látásra, még ne szakítsd meg vele a kommunikációt, később már másképp láthatod a helyzetet.

Skorpió

Ha úgy véled, a hétfői nap nem indul túl szerencsésen, ne érezd egy sorscsapásnak. Bár lehetnek pillanatok, amikor úgy vélheted, szinte bármibe kezdesz, a legapróbb tárgy is, amelyet megérintesz, képes darabokra hullani. Otthon is gyűlnek a problémák, bútoraid, háztartási készülékeid adhatják meg magukat. A történések keszekusza lelkivilágod hatásai, próbáld meg összetartani a dolgokat, szüntesd meg a főbb problémákat!

Szerelem: A párban élő Skorpióknak okozhat némi fejtörést ez a hét, egy-két kisebb konfliktus vagy hangosabb vita formájában. Aki egyedül van, ne csüggedjen, nem ez a hét a legalkalmasabb ismerkedésre.

Nyilas

Kiváló lehetőségeid adódnak arra, hogy új kapcsolatokat építs ki a következő napokban. Ugyanakkor a mindennapos rutin és a megfeszített munkatempó elkedvetleníthet, a hét végére szinte belefásulsz. Azért csak tegyél meg minden tőled telhetőt! Környezetedben nagy az esély rá, hogy viszály tör ki, amely az önzésen, az irigységen alapul, s téged kérhetnek fel döntőbírónak! Ne vállalj el ilyen szerepet.

Szerelem: Mindennapi feladataid mellett kevés időd jut párkapcsolatod ápolgatására, pótold a hiányzó órákat a hétvégén! Aki még keresi az igazit, nézzen jól körül, mert elsétálhat mellette a szerelem.


Bak

Már a hét első napján rossz hangulatba kerülhetsz, és ezt kihasználhatja valaki olyan is, aki hűségesnek és odaadónak mutatkozott eddig, miközben titokban ellened munkálkodik! Légy óvatos, most bárki könnyen félrevezethet! Ez a helyzet elég szokványos probléma a mai világban, és szinte minden esetben ront rajta bármiféle beavatkozás. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják! Ezután válogasd meg alaposabban azokat, akiket közel engedsz magadhoz!

Szerelem: Ha meglévő párkapcsolatod mellett felbukkanna egy új személy, ne engedj a kísértésnek! A magányosok is bánjanak óvatosan az ismerkedéssel. Puhatolózz, mielőtt nagy reményeket táplálnál…

Vízöntő

A hét első felében pozitív dolgok követik egymást, hisz egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik. Lehetőségeidhez mérten pihenj végre egy kicsit, estéidet is tedd szabaddá, ha lehet! Tegyél meg mindent azért, hogy te is és környezeted is visszanyerje jókedvét, életszeretetét. Mindenképp kerüld el az esetleges durva szavakat, a félreérthető célozgatásokat, a konfliktushelyzeteket.

Szerelem: A most következő napok kiválóan alkalmasak arra, hogy ismerkedj, csábíts, hódíts, ha még magányos vagy! Ha van társad, hódítsd meg újra, vigyél színt ellaposodott kapcsolatotokba!

Halak

Problémáktól terhesen indul a hét, a most következő napokban hiányozhat belőled a kitartás, az ambíció, pedig ezek tanulásod és mindennapi rutinfeladataid szempontjából fontosak lennének. Ne siess, ne kapkodj el semmit, a motiváció csütörtökre megjön magától is. Étkezési szokásaidra most különösen figyelj oda, ezekben a napokban könnyen felszedhetsz néhány fölös kilót! Ennek oka a testmozgás hiánya vagy a rendszertelen étkezés lehet.

Szerelem: Ha már van párkapcsolatod, társadat próbáld rábírni, hogy együtt módosítsatok berögzött szokásaitokon. Még keresed az igazit? Itt az ideje, hogy változtass ezen, jó eséllyel indulsz ezen a héten!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top