nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp – augusztus 29-31.

Hétvégi horoszkóp – augusztus 29-31.

Az Ikrekre felfrissülés vár, az Oroszlánnak élményekre van szüksége, míg a Skorpió keressen új barátokat. Az utolsó augusztusi hétvége az újhold jegyében!

KosKOS: Pontosan tudod, kedves Kos, hogy felesleges apróságokon „kiakadni”, ezen a hétvégén mégis hagyod magad. Csupa jelentéktelen és kisszerű üggyel foglalkozol ahelyett, hogy a rád jellemző lelkesedéssel haladnál előre. Úgy érezheted, hogy mindenki a te türelmedet teszteli és csak téged provokál. Ha nem tudsz kitérni ezek elől, akkor bonyolult viták és szakítások várnak rád. Ezt elkerülendő a hétvégét aktívan töltsd el! Mindenképpen mozgásos, sportos kikapcsolódást válassz! Számodra a testi fáradtság csak pillanatnyi, utána sokkal jobban érzed magad lelkileg és szellemileg. A fizikai terhelés frissítőleg hat az érzelmeidre és az agyi képességeidre is. Ezért menj úszni, futni vagy falat mászni stb.!

 

BikaBIKA: Ezen a hétvégén minden a kezedre játszik. Minden sikerül, amit akarsz. Élj a kedvező lehetőségekkel, és ragadd meg a pillanat nyújtotta alkalmat. Itt az ideje, hogy végre elhidd, neked is lehet szerencséd. Ki is próbálhatod ezen a hétvégén. Bármilyen szerencsejátékon tesztelheted ezt. Ha mégsem akarsz kockáztatni, és nem teszel semmit, akkor is figyelj! És ne feledd, hogy a szerencse nem mindig mérhető pénzben! A te szerencséd most úgy fog megjelenni, hogy jó időben leszel jó helyen. A szombat esti újhold különösen erőssé teheti ezt az érzést. Ráadásul felfedezheted az apróságok csodáját és megtalálhatod a boldogságmorzsákat. Tudnod kell: „Aki kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.”

 

IkrekIKREK: Ezen a hétvégén a Merkúr, majd a Vénusz is belép a Mérleg jelébe. Ez számodra, kedves Ikrek, kifejezetten kedvező hatású. Lelkileg és szellemileg is felfrissülhetsz. Kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb időszak következik. Igaz, a szombat éjjeli újhold kicsit ingerültté tehet, mert valami új problémával találhatod szembe magad. Ha nem csinálsz nagy ügyet a dologból, és vársz pár napot a megoldás megtalálásával, akkor fog kiderülni, hogy ez milyen apróság. Ezért teszed jól, ha a hétvégét a pihenésre és a feltöltődésre szánod. Érdemes lenne kulturális programot választanod. Menj el egy kiállításra, koncertre vagy moziba. A szellemi élmények hatnak most rád a legkedvezőbben.

 

RákRÁK: „Az ördög a részletekben bújik meg”, „aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”. Mindkét közmondás valóságtartalmát megtapasztalhatod ezen a hétvégén. A szombat éjjeli újhold segíteni fog neked, hogy észrevegyél olyan apró részleteket, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ez kifejezetten kedvezően fog hatni a párkapcsolati ügyeidre. Ha van párod, akkor is, ha nincs, akkor is pozitív előrelépés várható. Mindez akkor tud igazán jól működni, ha nem ücsörögsz otthon, hanem kimozdulsz. Menj el valami különleges kiállításra, könyvtárba vagy moziba. Válogass kedved szerint, csak ne zárkózz be, mert az a legrosszabb, amit most tehetsz.

 

OroszlánOROSZLÁN: Ezen a hétvégén nehezedre fog esni, hogy ne dolgozz, vagy legalább ne azon „agyalj”, hogy hogyan legyen tovább. Tele vagy új ötletekkel, amelyek végre kimozdíthatnak a holtpontról. Ennek ellenére nélkülözhetetlen, hogy legalább egy napot szentelj teljes egészében a pihenésnek. Megteheted, hogy otthon az ágyból nézel filmeket egész nap. De te, kedves Oroszlán, nem vagy igazi otthon ülős fazon, ezért jobb, ha kimozdulsz a négy fal közül. A legtutibb az lenne, ha felmennél a hegyekbe. Olyan célpontot is választhatsz, ahol jártál már. Nosztalgiázás közben valamire rájöhetsz, összeállhat a kép ennyi idő elteltével is. Végül is mindegy, hogy melyik programot választod, a lényeg, hogy töltődj fel, mert nem fogod bírni a következő héten a hajtást!

 

SzűzSZŰZ: A szombat éjjeli újhold teljesen megújít téged, kedves Szűz. Ne szégyelld, és ne fogd vissza magad! Bátran újíts bármit! Megváltoztathatod a hajszínedet vagy az öltözködésedet. Néhány apró módosítással nagy hatást érhetsz el, például merészebb dekoltázs vagy feltűnőbb bizsuk, esetleg új smink. Ha félsz a nagy változtatástól, akkor kezd kicsiben, és „teszteld” a hatást. De az újítások érinthetik az otthonodat is. Jobb lesz a hangulatod, ha vidám, élénk színekkel veszed körül magad. Egy-két díszpárna, mécsestartó és zöld növény csodákra képes. Szenteld ezt a hétvégét az ilyen „csecsebecsék” beszerzésére!

 

MérlegMÉRLEG: Pénteken a Merkúr, majd szombaton a Vénusz lép be a Mérleg jegyébe. Ez számodra, kedves Mérleg, azt jelenti, hogy vége a „böjtnek”, végre eljött a te időd. Mind kommunikációs, mind érzelmi szempontból felfrissülhetsz. Azzal, hogy ilyen jó passzban vagy, csupa pozitív helyzetet fogsz bevonzani. Saját bőrödön tapasztalhatod a vonzás törvényének működését. Az pedig csak „hab a tortán”, ha mindezt mások javára is tudod fordítani. Ezen a hétvégén mindenképpen menj emberek közé, és vidd, add át azt a pozitív energiát, amelyet most magadból kisugárzol. Mehetsz buliba, strandra, vagy csak sétálni valamelyik parkba…

 

SkorpióSKORPIÓ: Ha új barátokra vágysz, akkor ezen a hétvégén mindenképpen menj emberek közé. A szombat éjjeli újhold jelzi, hogy itt az ideje új barátokra szert tenned. Az sincs kizárva, hogy nagyon mások lesznek, mint az eddigi barátaid. Lehetnek idősebbek, csendesebbek vagy pedánsabbak. Ne feledd, hogy mindenkinek vannak „bogarai”! Ettől valaki akár vonzóbb és szerethetőbb is lehet, és sokszor azoktól tanuljuk a legtöbbet, akik teljesen eltérnek tőlünk. Augusztus utolsó hétvégéjén még akár utazhatsz is. Nem muszáj külföldre utaznod, maradhatsz belföldön is. Ha van rá lehetőséged, mindenképpen élj vele!

 

NyilasNYILAS: Ez a hétvége sok új élményt tartogat számodra, kedves Nyilas. Használd ki a nyár utolsó hétvégéjét, és menj ki a szabadba, kirándulj, vagy utazz el! Hagyd itthon az összes gondodat! És nyitottan szemléld a világot! Ha eleged van az egyhangúságból, akkor csinálj olyasmit, amit eddig még nem tettél. Kipróbálhatsz új sportokat is: falmászás, túrabiciklizés, barlangászás stb. A lényeg, hogy engedd el a fantáziádat a tervezgetésnél és légy merész a megvalósításnál! Valószínűleg a barátok szívesen csatlakoznának hozzád. Hívd el őket is! Nagyon jó buli lesz…

 

BakBAK: A szombat éjjeli újhold olyan új dimenziókat nyithat meg a számodra, kedves Bak, amelyekről eddig még álmodni sem mertél. Ne légy kishitű! Fogadd el, hogy a sors hozzád is lehet kegyes olykor! Ráadásul ez az új téma valóban sorsfordító lehet. Ne állj ellen a változásnak! Jobban jársz, ha engeded, hogy egy minden szempontból sikeresebb új fejezet kezdődjön el az életedben. Ezen a hétvégén még egy rövidebb külföldi kirándulást is beiktathatsz, akár ez is hozhatja azt a bizonyos új ötletet. Ha mégsem utazol el, akkor tehetsz az országhatáron belül olyan kirándulást, amely a kultúrával, a történelemmel vagy a hagyománnyal kapcsolatos. Nagyon fogod élvezni…

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Rendkívül jó hatással lesz rád, kedves Vízöntő, hogy pénteken a Merkúr, majd szombaton a Vénusz lép be a Mérleg jelébe. Ezzel „új szelek” kezdenek „fújni”. Ébernek kell lenned, ha ezeket be akarod fogni a vitorládba. Most a legfontosabb, hogy minél több emberrel beszélgess, mert ez sokat fog segíteni neked abban, hogy merre érdemes elmozdulnod. Ne akarj mindig csak a hivatalos keretek között keresgélni. Használd ki a hétvégét, menj emberek közé, és legyél nagyon nyitott! Teljesen váratlan forrásból is megkaphatod a választ. A nyitottság mellett a másik feltétel, hogy mozdulj ki! Otthon csekély az esélye egy fontos találkozásnak…

 

HalakHALAK: Mit szeretnél, kedves Halak? Új szerelmet, új barátokat vagy új lehetőségeket? A szombat éjjeli újhold bármit behozhat, amit erős hittel kérsz tőle. Próbáld ki! Csinálj egy kis szertartást! Gyújts fehér gyertyát és füstölőt! Köszöntsd az újholdat, és sorold fel, hogy milyen új dolgokat, embereket szeretnél. Amennyiben nincs párod, úgy kérhetsz egyet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor azon belül is lehetséges a megújulás. Feltámadhat a szerelem újból, visszaállhat a harmónia közöttetek. Ezt a hétvégét töltsétek kettesben! Kényeztessétek egymást mindenféle módon: szeretetmasszázs, csokifondü, gyertyafényes vacsora stb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top