Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 29. péntek)

Kedves Kos!

Merd használni az eszed és a bátorságod! Önbizalmad megingathatatlan, kedélyed harsogóan jó, ötleteid ragyogóak, és kész vagy a megvalósításukra. Most attól sem riadsz vissza, hogy kockáztass. A lehető legkedvezőbb időszak az új vállalkozások beindítására, a megmérettetésre, a szakmai vagy üzleti fellendülésre. Ezért már érdemes előbújni a biztonságos, de mozgásodat, felívelésedet korlátozó fedezékből.

Kedves Bika!

Számos kecsegtető üzleti ajánlattal keresnek meg, egyszerre annyival, hogy nem is látod tisztán mindegyiknek a színét-visszáját. Kérj gondolkodási időt, és alaposan tanulmányozd át az ajánlatokat! Vigyázz, van köztük kakukktojás is! Lépre csalni nem akarnak, de vajon tudnak-e majd fizetni, ha arra kerül a sor? Ebből a szempontból is mérlegelned kell az ajánlatokat!

Kedves Ikrek!

A hétvége kitűnő alkalom lesz a felfrissülésre azoknak, akik már régen visszatértek a nyaralásból, és azoknak is, akiknek még nem volt rá lehetőségük. A diákok számára vészesen közeleg az iskolaév kezdete. Azok, akik megbuktak, hamarosan pótvizsgára mennek, és lassanként tovatűnik a nyár. Az Ikrek alkotóereje mélyponton van, ezért most semmibe sem érdemes belekezdened.

Kedves Rák!

Valahogy semmi sem sikerül. Apróbb hibáid miatt is állandóan kritizálnak, ráadásul éppen azok, akiktől erre nem is számítottál. Otthon sem tisztelnek igazán, s ez most nem tesz jót önbecsülésednek. Pénzügyekben sem haszontalan a körültekintés, mert rossz napok közelednek. Okosan teszed, ha ma otthon maradsz és bezárkózol.

Kedves Oroszlán!

Felbukkannak rég nem látott barátok, élménybeszámolók végeláthatatlan sora vár rád, s a felpezsdült társasági élet kellemes bizsergéssel, izgalommal tölt el. Alig várod, hogy új kalandokba vesd magad, s azt sem tudod, hogy a számtalan meghívásból melyiket fogadd el. Szinte zavarba ejt, hányan keresik ma a kegyeidet.

Kedves Szűz!

Általában kerülöd a problémákat, a zajos történéseket, a mindenki által felkapott témákat. Ma mégsem menekülhetsz el ezek elől. Néha lépést kell tartanod környezeteddel ahhoz, hogy ne teljesen kívülállóként szemléld az eseményeket. Éppen ezért ülj le este gyermekeddel egy hosszú beszélgetésre! Talán ha hagyod, hogy megpróbáljon meggyőzni, sikerül újra kamasz fejjel gondolkoznod, és máris jobban tudsz azonosulni vele.

Kedves Mérleg!

Sajnos tisztában vagy vele, hogy néha muszáj szerepet játszani az életben, s ilyenkor kénytelen az ember a jobbik oldalát mutatni. Ma azonban erről hallani sem akarsz. Eleged van a maszkokból, amelyeket állandóan viselsz, a képmutatásból, a szemfényvesztésből. Ne feledd viszont, hogy az ilyen gyors változásokat nem mindenki képes követni, hogy erre az új figurára sokan nem lesznek kíváncsiak.

Kedves Skorpió!

Alapjában véve kellemes napnak nézel elébe, sok tervvel és vággyal. A derűs hangulatot azonban néha apró, de annál kellemetlenebb események zavarják meg. Teljesen nem tudják elvenni a kedvedet a munkától, de ahhoz mindenesetre elegendőek, hogy megrontsák a kettőtök közt meglévő harmóniát. Ne keveredj kilátástalan vitába főnököddel – legalábbis ma ne.

Kedves Nyilas!

Légy ma rendkívül megfontolt, ne engedj hirtelen késztetéseidnek, váratlan – és többnyire átgondolatlan – ötleteidnek. Ha így viselkedsz, kellemetlen percektől kímélheted meg magad. Foglalkozz inkább már elkezdett és sínen lévő ügyeid továbbvitelével. Mutass érdeklődést kollégáid erőfeszítései iránt is. Házas Nyilas ne feledkezzen meg az ígéretéről sem, mert azzal komoly csalódást okoznál párodnak.

Kedves Bak!

Szöszmötöléssel telhet az idő. Különösebb vágyat nem érzel a száguldozásra. Átnézegetheted ruhatáradat, kiegészítőket, bizsukat vásárolhatsz, talán mást is. (A férfiak is megtalálják a módját, hogy egy bicskában, kulacsban, kéziszerszámban örömüket leljék.) Természetesen vásárlásaid nem maradnak visszhang nélkül. Jó ízlésed dicsérőkre talál. Ne hárítsd el a bókokat!

Kedves Vízöntő!

Számítottál arra, hogy ki fog törni a botrány, mégis készületlenül ér. Képtelen vagy mit kezdeni az üvöltő emberekkel, a logikátlan érzelmi „érvekkel”. A féltékenyek csoportjának igazságtalan érvei annyira megsértenek, hogy csaknem meggondolatlan lépésre ragadtatod magad. Hajszál híján berontasz főnöködhöz, hogy azonnal kilépj. Hál’ istennek a józan eszed győz, s az indulatviharból nem marad más, mint némi szívtájéki szorítás és gyomorfájás.

Kedves Halak!

Néha saját magad is megijedsz, amikor észreveszed, milyen vad szenvedélyek feszítenek belülről. Mint például most is. Még az a szerencse, hogy ezt igen könnyen, békésen, minden rombolás nélkül vagy képes levezetni. Még hogy rombolás! Éppen ellenkezőleg, türelmetlenül égsz a vágytól, hogy valamilyen alkotó tevékenységben tudjon személyiséged kiteljesedni… Mi lenne például, ha megvennéd gyermeked iskolaszereit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top