nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 30. szombat)

Napi horoszkóp (08. 30. szombat)

Kedves Kos!

Ma talán megbánod, hogy engedtél a kísértésnek, és megpróbálkoztál a feljebb jutással. Látszólag semmi okod rá, hogy kishitű légy, mégis elbizonytalanodhatsz, és szemrehányásokat tehetsz magadnak. Egészségi állapotod, egyéb kedvezőtlen körülmények is közrejátszhatnak abban, hogy alkalmatlannak érzed magad a nagyobb erőpróbákra. Sétálj, kirándulj, szellőztesd ki a fejedből a kellemetlen gondolatokat.

Kedves Bika!

Sok minden szöget üt a fejedbe. Ügyetlen fogalmazásban, átabotában odavetett szavakban csapdát szimatolsz. Ezért minden egyes tényezőt, szempontot újra meg újra megvizsgálsz. Mindhiába, egy tapodtat sem jutsz előre a gondolkodásban. Kedvesed érzi, hogy nagy gondban vagy, segítene is, de te megközelíthetetlen vagy. Bárhogy szeressenek, dédelgessenek is, ma egyedül a problémák a makacs, kitartó társaid.

Kedves Ikrek!

Szokatlan jókedved mindenkire remek hatással van, pedig valójában semmi okod sincs a vidámságra, sőt tengernyi elmaradásod miatt inkább fejfájás kellene hogy gyötörjön. Úgy látszik, hajlamos vagy homlokegyenest az ellenkezőjét tenni annak, mint várható volna. Ha már így van, ezen igazán nem érdemes keseregni, hiszen két jókedvű, derűs nap következik.

Kedves Rák!

Rossz hangulatod csak erősödik, úgyhogy ne töltsd egyedül a napot. Nem fogsz depresszióba esni, éppen ellenkezőleg: talán megtalálod a hibák valódi okát. Törődj többet önmagaddal, ne elégedj meg a felszínes kapcsolatokkal. Próbáld meg élvezni a hétvége kötetlenségét, csinálj valami szokatlant! Hangulatod is javulhat ettől.

Kedves Oroszlán!

Ha jól kialszod magad délelőtt, újult erővel vetheted bele magad a társaságba. De nem csak önfeledt szórakozásra van kilátás, mert barátaid számtalan hasznos ötlettel állnak elő. A körülötted pezsgő élet szinte szárnyakat ad a régen dédelgetett vágyak valóra váltásához, s ebben hűséges segítőtársak közreműködésére is számíthatsz.

Kedves Szűz!

Amihez ma hozzányúlsz, arannyá válik a kezedben. Érdemes komolyabb pénzügyeidet ezen a napon bonyolítani, még akkor is, ha ezzel tönkreteszed a hétvégére tervezett, sokszor egyeztetett programot. Partnered számára is vigaszt nyújt majd a kézzelfogható siker, és megbékél veled. Ha pedig egyszerűbben szeretnéd megélni ezt a napot, menj el a barátaiddal kirándulni, így is siker koronázza tetteidet.

Kedves Mérleg!

Nem tudod elviselni, ha valaki kételkedik a szavadban, hiszen nemigen adtál rá okot, hogy kérdőre vonjanak. Ha ez mégis bekövetkezne, olyan leszel, mint egy felbőszült oroszlán. Innentől kezdve elszabadul a pokol, s jobb nagy ívben elkerülni téged. Képtelen vagy lehiggadni, úgyhogy jobban teszed, ha lemondod a mai randevút, ellenkező esetben megkeserítheted partnered estéjét. A telefont is kapcsold ki!

Kedves Skorpió!

Ha megelégednél azzal, amit az élet eddig neked tálcán kínált, nem lennél igazi Skorpió. A vágyak beteljesülésére azonban nem elég várni. Ha úgy döntesz, hogy minden hétvégédet pihenésre fordítod, és a hétköznapokon is tartalékolod erődet, elérhetetlen távolságba kerülnek álmaid. A ma megismert lehetőség kiaknázása sok munkádba kerül – a hétvégéket és az ünnepnapokat is beleértve, de hosszú távon mindenképpen megéri.

Kedves Nyilas!

Ha mostanában sokat gondolkozol azon, hogy magánéletedben, fontos kapcsolataidban milyen sok a rutin és a megszokás, s ezen változtatni szeretnél, akkor most jött el a cselekvés ideje és lehetősége. Próbálj meg jobban önmagad lenni, úgy viselkedni, ahogy jólesik, s nem ahogy mások elvárnák tőled. Ma több olyan helyzet is adódhat, ahol kipróbálhatod „megváltozott” önmagadat. Ha így teszel, akkor könnyen lehet, hogy szerelmi téren is nem várt siker kíséri próbálkozásaidat.

Kedves Bak!

Terepszemlézz! Nem mindig áll a rendelkezésedre ennyi idő, amikor nem megterhelő újsághirdetések után járni. Ha földet, tanyát, ingatlant akarsz vásárolni, a legjobb alkalom a szemrevételezéshez. Előnyös feltételeket tudsz kicsikarni üzletfeledtől. Csak akkor tégy le előleget az asztalra, ha életed nagy lehetőségét minden szempontból biztosnak látod.

Kedves Vízöntő!

Viseltes, kimerült, harapós kedvedben vagy. Fogadkozol, hogy egy gyufaszálat sem fogsz keresztbe tenni munkahelyeden, hogy egy vonallal sem fogsz többet húzni, mint amennyit muszáj… S ma kivételesen be is tartod fogadalmadat. Nem is igen tehetnél mást, hiszen annyi teendő szaporodott fel otthon, hogy minden leleményességedre szükséged lesz elvégzésükhöz. Végezz el belőlük annyit, amennyi jólesik.

Kedves Halak!

Mai tevékenységed során sikereket remélhetsz. Ne számíts azonban közvetlen anyagi haszonra. Vagy úgy tartod, hogy a siker mércéje a pénz? Sokat segíthet terveid megvalósításában, ha izgalmas elképzeléseidet azonnal papírra veted, mert többirányú elfoglaltságaid miatt ötleteid sajnos elkallódhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top