Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 31. vasárnap)

Kedves Kos!

A nyomás mintha enyhülne, ettől rögtön visszatér az életkedved és a vidámságod. Máris szebb színben látod a világot, bár most éppen túlzott optimizmusod, elővigyázatlanságod zúdíthat rád újabb bajokat. Beengedsz valakit a lakásodba vagy a nyaralódba, és mire észbe kapsz, eltűnhet a pénztárcád. És ez még csak a kisebbik rossz. Nagyobb csapások is érhetnek, ha összevissza kapkodsz.

Kedves Bika!

Fürdés közben harsányan énekelsz, nem kis bosszúságára és megrökönyödésére a szomszédoknak. Mókázol, tánclépéseket mutatsz be meglepett és álmos családtagjaidnak. Úgy érzed, nem érvényesek rád a kedélyt kényszerzubbonyba préselő bevett szokások. Ruházatodat is merészen, ötletesen válogatod össze. Az ágyban is mindegyre bolondozol.

Kedves Ikrek!

A baráti összejövetelen, ahol egyébként nagyon oldott a hangulat, váratlan üzleti ajánlattal rukkol elő egy régi ismerősöd. Habár első hallásra kitűnő ötletnek tartod a vállalkozást, mégsem tudsz megszabadulni attól a rossz érzéstől, hogy ez talán túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Másfelől viszont nem szeretnéd elszalasztani a ritkán adódó lehetőséget. Kérj időt, és beszélj egy e téren már sokat tapasztalt barátoddal.

Kedves Rák!

Ha még bírod az egyedüllétet, mozdulj ki a természetbe. A nyár végi meleg napsugarak visszaadják tovatűnni látszó kedvedet. Ülj ki a folyó- vagy patakpartra, esetleg keresd fel régi gyerekkori játszóhelyeidet. Ne restelld a nosztalgiát, kellemes emlékek jutnak majd az eszedbe. Az sincs kizárva, hogy találkozol majd a nagy szerelemmel.

Kedves Oroszlán!

Egy átvirrasztott éjszaka után ne várj magadtól nagy teljesítményt, noha ismét jól érzed magad saját bőrödben. Családod az Oroszlán legszebb arcában gyönyörködhet, s most az otthoni feszültségek is oldódni látszanak. Igyekezz megóvni ezt a törékeny békét, és partnereddel egy elmélyült beszélgetés révén próbáld meg hosszú távra is megteremteni az összhangot. Avasd be terveidbe.

Kedves Szűz!

Reggel még csöndesen, hétvégi hangulatban indul a nap, délre azonban úgy felpörög, hogy az események egymásutánja kissé összezavar. Szerencsés fordulat következtében estére ismét elcsitulnak a kedélyek, így pihenéssel, olvasással vagy tévézéssel töltheted el e nap utolsó néhány óráját. Egy biztos, rendkívül fáradtnak és zaklatottnak érzed majd magad. Igyekezz mielőbb ágyba kerülni!

Kedves Mérleg!

Ha azt hiszed, hogy egy füllentéssel letudhatod az ügyet, akkor nagyon tévedsz. A probléma attól még probléma marad, hogy nem beszélünk róla, s a szőnyeg alá söpörjük. Mivel ebben az esetben már levizsgáztál, próbáld meg valami másik eset kapcsán bebizonyítani tudásodat. Nemhogy dicséretet ne várj, de örülhetsz, ha nem marasztalnak el azért, hogy egyszer ilyen jól helytállsz, máskor viszont semmit sem veszel komolyan.

Kedves Skorpió!

Kicsinyeskedéssel nem lehet megnyerni az emberek bizalmát, ezt már jól tudod. Figyelmeztesd tehát őt is erre, hiszen még mindig azt hiszi, hogy apró szívességekkel megvásárolhatja a jóindulatodat. A legjobb stratégia az lenne, ha végig mellette állnál, s minden mozdulatát figyelve jó tanácsokkal segítenéd. Jól gondold meg, ez a saját karriered szempontjából is előnyökkel járna.

Kedves Nyilas!

Őszinteségedre ma nagy szükség lehet. Párod rájöhet olyan dolgokra, amelyekről nem beszéltél neki. Védekezésképpen választhatod a hallgatást vagy a tagadást, esetleg a támadás taktikáját. Magad is érzed azonban, hogy jó lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba, s megnyugtatóan lezárni egy régóta húzódó ügyet. Ha az egyenes utat választod, hamar túleshetsz a nehezén, s a készülődő vihar hamar elülhet. Energiáidat más, hasznosabb dolgokra, alkotómunkára fordíthatod.

Kedves Bak!

Reménykedj abban, hogy másokat is rávehetsz az indulat nélküli tárgyalásokra. Vonatkozhat ez családtagjaidra, akikkel anyagi, nevelési problémákat vagy képes megbeszélni, barátaidra, akikkel szívesen lépnél üzleti kapcsolatba, de hivatali, szakmabeli kollégáidra is, akikkel érdemes lenne egy konferenciát kezdeményezni. Kedvező lenne a szakmai ismerkedés, tájékozódás és tapasztalatcsere.

Kedves Vízöntő!

Napok óta nem voltál ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és másokra figyelő. Hamarosan fel is tűnik, hogy famíliád ifjabb tagjai milyen lógó orral járnak-kelnek. Nem kell hosszasan kutakodnod, azonnal rájössz a mély bú okára: ez az utolsó iskolamentes hétvége, elszállt a szünidő, jönnek a krétaszagú, dolgozatírós napok. A szomorúságot néhány szelet süteménnyel avagy egy házi futballrangadóval azért bizonyosan csillapítani lehetne.

Kedves Halak!

Odaadó leszel. Feltétel nélkül. Mindenedet feláldozod. Elsősorban saját magad. Jutalmad oltári nagy öröm és testi-lelki megnyugvás. Megelégedettség. Főleg azért, hogy mindezt megoszthatod azzal, akit a legjobban szeretsz… hiszen ma együtt áldoztok Vénusz istennő oltárán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top