Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. szeptember 1-jétől 2008. szeptember 7-ig

Kos

Vegyes hatások váltakoznak a hét folyamán, váratlan és egyben érdekes ajánlatokat kaphatsz már a hét első felében, amelyeket alaposan meg kell fontolni. Ne hamarkodd el az igen vagy a nem kimondását, mert mindkettőt megbánhatod elég gyorsan. Akkor teszed jól, ha kikéred környezeted véleményét is, hátha többen okosabbak lesztek, és így könnyebben tudsz dönteni a felkínált lehetőségek közül.

Szerelem: Partnered melletted áll, elfogadja döntéseidet, de célszerű mindent megbeszélni vele. A párjukat még kereső Kosok számára nagy fordulatot hozhat a hét második fele, feltűnhet valaki a láthatáron…

Bika

Bizony, most megeshet, hogy kényes kérdések megoldása vár rád a hét első felében, azonban a hét közepén végre – pozitív értelemben – megfordulhat veled a világ. Meglepetéseket tartogat számodra a sors, elsősorban karriered vagy tanulmányaid terén. Szinte tálcán kínálják számodra a lehetőségeket, így megmutathatod, mit tudsz. Különösebb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy eleget tegyél környezeted elvárásainak.

Szerelem: Érzelmi életedben megkapod a vágyott viszonzást, aggodalomra nincs okod! Aki még keresi az igazit, ne bánkódjon, a hét második fele kedvező alkalom egy új szerelem kialakulására.

Ikrek

Nagyszerű napok követik egymást, az eszed úgy vág, mint a borotva, s nagyon spontán és kreatív ötleteid lesznek, amelyeket mindenképpen és gyorsan hasznosítani kell, mert ha kialszik a tűz, elszalad a lehetőség. E képességedet a munkád, tanulmányaid vagy otthonod területén kamatoztathatod leginkább, s valóban sikerre viheted régi és új terveidet is. A környezetedben élő és dolgozó emberekre is jó hatással lehetsz, együtt még többet tudtok kihozni a lehetőségekből.

Szerelem: Könnyen adódhat némi feszültség a hét első két napján, de a magányos Ikrek számára érdekes fordulat következhet be szerda után. Akinek már van párja, komoly döntéshelyzetbe kerülhet, de alaposan meg kell fontolni minden lépést!

Rák

A hét eleje nem indul túl jól, de csütörtökre már rendeződnek a gondok, sokkal jobb hangulatban leszel, s kiváló hétvégének nézel elébe. Élvezd az életet, fogadd el a baráti meghívásokat, ne ücsörögj otthon, hisz legfeljebb újra néhány unalmas estének nézhetsz elébe. Ám ha végre kimozdulsz, új barátságok kialakulására számíthatsz! Akár egy kellemes családi esemény is tovább emelheti a jó hangulatot.

Szerelem: Ha van társad, jól teszed, ha a szabadidődet csak neki szenteled! A párkeresők az új barátságok mellett akár több érdekes kalandban, flörtben is részt vehetnek!

Oroszlán

Nem túl kedvező a heti csillagállás, de ez ne adjon aggodalomra okot, csupán légy körültekintő, például ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmilyen megkeresésre. A hozzád érkező kérések nem véletlenek, hisz környezeted tudja, hogy bármikor lehet rád számítani. Felelősségérzeted pedig épp elég nagy ahhoz, hogy tudd, mikor van szükség a valódi segítségedre. A váratlan helyzetek megoldása edzetté tesz, hovatovább igen sokat tanulhatsz mások hibáiból.

Szerelem: Az egyedülállóknak flörtölésekre, esetleg egy-két kellemes éjszaka eltöltésére adódhat alkalmuk. A kapcsolatban élők kisebb konfliktusokkal nézhetnek szembe, itt az ideje rendezni a problémákat!

Szűz

A következő napokban többször is megeshet, hogy elbizonytalanodsz, belevágj-e egy-egy már unalmas, számodra kényszerű feladatba. Talán épp itt az idő elgondolkodni azon, jó helyen vagy-e, akarod-e azt csinálni továbbra is, amivel most foglalkozol. Ha megérett benned a változtatás iránti igény, akkor bizony most minden esélyed megvan arra, hogy továbblépj. Szükséged van segítőkre? Ne habozz körbenézni, barátokra, rokonokra is számíthatsz.

Szerelem: A szívügyek terén ragaszkodj társadhoz, ő ugyanígy gondolkodik veled kapcsolatban. Ha még keresed a párod, és találkozol valakivel, hagyd, hogy levegyen a lábadról! Erre különösen a hétvége alkalmas!

Mérleg

Kiváló hét köszönt be, nagyszerű lehetőségekkel! Tele leszel erővel, energiával, minden feladatot meg tudsz oldani, amelybe csak belekezdesz. Nagyon lelkesen állsz azon problémákhoz is, amelyeket máskor nyűgnek és fárasztónak érzel. Érdemes is ezt a rengeteg pozitív energiát teljes egészében kihasználnod, hiszen végére érhetsz minden gyűlölt és halogatott teendődnek.

Szerelem: Szívügyeid fellendülőben vannak. Ezen a héten mind a párban élők, mind pedig a magányos Mérlegek sok energiát tudnak mozgósítani, a Vénusz hatására komoly sikerrel!

Skorpió

A hét első fele számos nehézkes pillanatot is tartogat. Minden apróságon felhúzod magad, s olyan dolgok miatt is vitába bonyolódhatsz, amelyek miatt – bármely más esetben – ez sosem történne meg. Ez az érzelmi zavar téged is megvisel, alaposan leterhel, azonban igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő emberek számára is. De ahogy múlnak a napok, javul a helyzet, s a hétvégére egész lenyugszol, sőt vidámság lesz úrrá rajtad.

Szerelem: Partnered is nehezen viseli hangulatingadozásaidat, próbálj lenyugodni, különben veszekedés alakul ki köztetek. Ha még egyedül vagy, a hétvége ígér nagy fordulatot…

Nyilas

Különösen munkád, karriered terén számíthatsz sikerre a következő napokban. Más életterületeken viszont több alkalommal is belekeveredhetsz kellemetlen helyzetekbe, a külvilág könnyen felbosszanthat. Különösen a közlekedés területén vagy kitéve annak, hogy beléd kössenek, s ha ez megtörténik, bizony kiveszed a magad részét a konfliktusból. Érdemes lenne előre végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned ezekbe a vitás helyzetekbe.

Szerelem: Érzelmi téren is kialakulhat néhány konfliktus, borítsatok gyorsan fátylat az egészre. A hét napjai az ismerkedést is problémássá teszik a magányosok számára, a hétvége azonban okozhat meglepetést…


Bak

A most beköszöntő napok igen érdekes lehetőséget kínálnak arra, hogy az egész világnak megmutasd, benned meg lehet bízni, és a rád bízott feladatot képes vagy maradéktalanul és hibátlanul elvégezni. De ne csak a munkáddal foglalkozz, hanem a körülötted lévő, élő emberekkel is. Könnyen megeshet, hogy kommunikációd nem lesz tökéletes, s félreértésekbe sodorhatod magad.

Szerelem: Ha párkapcsolati téren határozott elképzeléseid vannak, ne hagyd, hogy társad eltérítsen szándékodtól. Amit elhatároztál, azt vidd véghez! Ha viszont magányos vagy, nagy az esély arra, hogy megérkezzen a szerelem!

Vízöntő

Ne lepődj meg azon, ha a szerencse melléd szegődik, méghozzá érdekes formában: a következő napokban többször is szembetalálkozhatsz mások problémáival és kínjaival. Megtörténhet, hogy elgondolkodsz azon, hogyan tudnál segíteni az embereknek. Azonban ne feledd, hogy mindenkinek a búját-baját nem vállalhatod magadra, s igazából nem is ez az ideális megoldás. Sajnos mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, neked pedig a saját feladataidra kell összpontosítanod, hisz van belőle bőven!

Szerelem: Jelentős döntés elé kerülhetsz, jól teszed, ha társaddal együtt fontoljátok meg a kérdést. A magányos Vízöntők elfoglaltságaik miatt nem biztos, hogy észreveszik valaki közeledését…

Halak

A most beköszöntő napok igen kedvezően alakulnak, különösen családi életed harmonikusabbá tételére lesznek alkalmasak, s megtapasztalhatod, hogy mindig van segítség, ha szükséged lenne rá. Az elmúlt évek során gyakran kellett megtapasztalnod, hogy mindent önerőből s egymagadnak kellett megoldanod. Bizony most szükséged lehet mások segítő ötleteire, így fogadd el a külső segítségét, különösen, ha a családtagjaidról van szó.

Szerelem: Partnered komoly befolyással lehet mindennapjaidra, döntéseidre, fogadd meg tanácsait. A magányosok érdekes találkozásra számíthatnak a hétvégén, amelyből akár szerelem is kialakulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top