Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 01. hétfő)

Kedves Kos!

Jó napot fogtál ki pénzbefektetésekre, üzleti tárgyalásokra, akár szerencsejátékokra is. Játszd meg a szerencseszámaidat, hátha nyerni fogsz. Ne várj belső sugallatokat, mert a hét első napján továbbra is hajlamos leszel szorongásra, kishitűségre. Borongós hangulatod visszatarthat attól, hogy aláírj előnyös üzleti szerződéseket, vagy hogy fontos kérdésekben dönts. Rosszkedvedet csak erős akarattal vagy képes leküzdeni.

Kedves Bika!

Arra ébredsz, hogy döntöttél: tudod, mi a helyes választás, lépéssorozat. Meg is lepődsz a dolgon, nem kellett a döntéshez papír, ceruza, félig szívott doboznyi cigaretta. Csak úgy kipattant a fejedből. Amivel éned tudatos fele nem tudott megbirkózni, most tálcán kínálja fel a tudattalan. Hallgass megérzéseidre, sejtelmeid ma nem bizonyulnak rossz vezetőnek.

Kedves Ikrek!

Morcos hangulatban ébredsz, amit nem tudsz és nem is akarsz palástolni. Szerencsére elég jól ismernek már, tudják, milyen, amikor rosszkedvedben vagy. A körülötted támadt hirtelen űr egyrészt jó alkalom arra, hogy összeszedd magad, másrészt figyelmeztetés: nem kell az otthoni problémákat becipelni a munkahelyedre. Munkatársaid nem tehetnek róla, így hát szenvedniük is méltatlan emiatt. Ne haragíts ok nélkül magadra másokat, ez neked sem esne jól.

Kedves Rák!

Jól indul a hét, legalábbis a munkahelyi gondjaid megoldódni látszanak. Lehet, hogy kapsz egy új feladatot, amely új ötleteket ad az élet egyéb területeire vonatkozólag is. Erőd mindenesetre megduplázódik, fiatalabbnak és könnyedebbnek érzed magad, mint az utóbbi néhány napban. Este menj el moziba, kapcsolódj ki, pihenj. A film után vidd el kedvesedet vacsorázni a törzshelyetekre.

Kedves Oroszlán!

Bővelkedik izgalmakban az első tanítási nap. Szokatlanul megélénkül a város élete, feltűnnek a napbarnított, iskolatáskás gyerekek. A szülők számára is véget ért a vakáció, kezdődnek a munkás hétköznapok. Az Oroszlán nehezen teszi túl magát ezen a megrázkódtatáson, nem hajtja olyan könnyen igába a fejét. Legalábbis amíg süt a nap.

Kedves Szűz!

Ez a nap elsősorban a fiatalabb korosztály életében hoz némi változást, hiszen újra elkezdődik az iskola, s ez önmagában véve elkeserítő hír. Ráadásul a közelgő ősz az elmúlásra emlékezteti az embert. Ez inkább a felnőtt Szüzeknek okoz majd lelki válságot. Ahogy felcseperednek mellettük gyermekeik, egyre égetőbben érzik az idő múlását. Ezért használjanak ki minden adódó lehetőséget!

Kedves Mérleg!

Az iskoláskorú Mérlegeknek nem lesz valami kellemes ez a nap, már csak azért sem, mert véget ér a szünidő, a pihenés, és elkezdődik a mindennapos robotolás. A felnőtt Mérlegeket is az iskolakezdés teszi tönkre, szó szerint. Mire sikerül mindent beszerezni, amire szükség van, nemcsak a lábad járod le, de alaposan kiürül a pénztárcád is.

Kedves Skorpió!

Hosszan tartó sikeres periódus elé nézel, ha nem a logikát, hanem a megérzéseidet veszed elő, s az eszed helyett a szívedre hallgatsz. A sikerek ne szédítsenek meg, mert tulajdonképpen még messze vagy a kívánt céltól. Hosszú menetelésre van még szükség ahhoz, hogy elmondhasd, közel jársz az önkiteljesedéshez. Nem a te akaratodon múlik, ha mégsem haladhatsz olyan tempóban, mint ahogy szeretnéd.

Kedves Nyilas!

Újult erővel és nagy kedvvel látsz munkához. Az optimizmus és a derű egész nap elkísér. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően ma mindenben inkább a jót, a kedvezőt veszed észre, és semmilyen kedvezőtlen apróság nem szegi kedved. Ezen el is gondolkozol, hogy mennyire a hangulatok embere vagy, és döntéseidben milyen mértékben vagy kiszolgáltatva érzelmeidnek, indulataidnak.

Kedves Bak!

Egy kiárusításnál, cégfelszámolásnál igenis ott a helyed! Kedvezően vásárolhatsz, juthatsz irodahelyiséghez, elárverezett tárgyakhoz. Szerencse mosolyog rád a licitálásnál, mert észnél leszel a kellő pillanatban. Tippjeidet ne add jóságosan tovább, mert még ellopják őket, s neked újakat kell kitalálnod. Felesleges agymunka!

Kedves Vízöntő!

Szorongva tartasz munkahelyed felé. Nem tudod, mi vár. Ne nyugtalankodj, a világon semmi! Mindenki mézesmázos, és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Frissebb szelek fodrozzák már a zavaros vizeket. Új kolléga érkezett ugyanis, és mindenki a behálózásával, azaz pártjára állításával van elfoglalva. Hogy barát lesz-e, vagy ellenség, majd elválik.

Kedves Halak!

A nyári szabadság után mindenki a jobbik énjét mutatja. Még a munkában is… Úgy mennek a dolgok, mint a karikacsapás. Régóta vajúdó tervek valósulnak meg szinte egyik pillanatról a másikra. Nem akarsz hinni a szemednek. Nem lehetnének ilyen napok máskor is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top