Horoszkóp

Szeptemberi horoszkóp

Kos

Szerelem: A szívügyek terén nagyon pozitív időszak köszönt rád, ha már van párkapcsolatod, akkor érzelmeid még inkább elmélyülnek a szeretett személy iránt, ha viszont még keresed az igazit, a hónap második fele kedvez egy új szerelem megérkezéséhez. Ez gyors, váratlan és bizony könnyen igen lehengerlő lehet, hagyd, hogy szeressenek!

Munka, anyagiak: Egyre közeledik az ősz, s az elvégzendő feladatok is jelentősen megszaporodnak. Figyelj a váratlan lehetőségekre, mert szeptember 10-ig jelentős változás léphet be életedbe, mely akár anyagi helyzetedre is jelentősen kihathat, szerencsére pozitív értelemben.

Egészség, lelkiség: Mindig szánj elegendő időt a pihenésre, ha nem teszed, szeptember harmadik hetére teljesen kifulladsz.

Bika

Szerelem: A magánélet terén adódhatnak kisebb bosszúságok, értelmetlen civakodások, ahelyett, hogy a romantika nyerne teret. Ne csak álmodozz, cselekedj, ne légy önfeláldozó. Ha túl sokat vársz a másik féltől, akkor könnyen csalódás lehet a vége. A párkeresőknek összességében nem kedvez a szeptemberi hónap, de ez ne adjon okot csüggedésre…

Munka, anyagiak: Nagyon sikeresen indulhat szeptember hava, kiemelten igaz ez a munka és a karrier területére. Tele leszel erővel, energiával és kellő lelkesedéssel, de nem mindig tudod, merre vedd az irányt. Épp ezért jól teszed, ha kikéred környezeted véleményét, ha szükségét érzed.

Egészség, lelkiség: Nagyszerű hónap vár rád, ezért nem lesz időd betegeskedni, legyengülni. Ha teheted, ne utazz 13-án és 17-én.

Ikrek

Szerelem: Szeptember utolsó napjaiban érzelmek terén nagyon kedvezőek lesznek a hatások, ha még keresed az igazit, beléphet végre életedbe a szerelem, s ez alapjaiban forgathatja fel az életedet. Ugyanez megeshet a már párkapcsolatban élőkkel is, ahol a harmadik most nem kívánt személy lesz. Jusson eszedbe, meglévő párkapcsolatod nem olyan rossz, hogy csak úgy felrúgd…

Munka, anyagiak: A bolygók együttes és igen agresszív hatása miatt a hónap első napjaiban hajlamos lehetsz a kapkodásra, szétszórtságra, váratlan konfliktusok bevonzására, ezért jobban teszed, ha fontos dolgokba most nem vágsz bele, jelentős döntéseidet is halaszd a hónap második felére.

Egészség, lelkiség: Egészséged érdekében kerüld el jó messzire a stresszt és a túlhajszoltságot. Táplálkozz egészségesen, ügyelj arra, hogy kellő energiát vigyél szervezetedbe.

Rák

Szerelem: Érdemes odafigyelned a külvilágból érkező impulzusokra, mert hirtelenjében többen is kinyilváníthatják érdeklődésüket. Senkit ne utasíts vissza meggondolatlanul, ne ítélj elsőre! A párkapcsolatban élők érzelmei elmélyülhetnek, új és érdekes dolgok történnek, amelyek megalapozhatják a hosszú távú közös jövő lehetőségét.

Munka, anyagiak: Kinyílsz, önbizalmad megerősödhet, céltudatosság jellemez szeptemberben, tele leszel energiával, új lehetőségeid adódnak. Amennyiben költözést, munkahelyváltást, netán új vállalkozás elindítását tervezed, különösen a 3-ától 12-éig tartó időszak alkalmas erre.

Egészség, lelkiség: Különösen a belekkel kapcsolatos betegségek és súlyproblémák nehezíthetik mindennapjaidat. Tartalékold energiáidat a hónap végére.

Oroszlán

Szerelem: A szívügyek terén a hónap első fele nem ígér jelentős változást, annál inkább mozgalmassá válik a 19-e után következő időszak, a magányos Oroszlánok párra lelhetnek. Ha viszont már elkötelezted magad valakinek, ideje, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz, javítsatok a köztetek meglévő kommunikáción, ez sokat segíthet a stabilitás kialakításában, fenntartásában.

Munka, anyagiak: Számos váratlan helyzetet hoz a szeptemberi hónap. Figyelj oda a külvilágból érkező apró jelekre, intuíciód sokat segíthet abban, hogy jó döntéseket hozz. Akkor tudsz sikereket elérni, ha képes leszel együttműködni, elfogadni vagy szükség esetén kérni mások segítségét.

Egészség, lelkiség: Szánj elegendő időt a pihenésre, mert rengeteg elfoglaltságod miatt több energiára lesz szükséged. Vigyél szervezetedbe elegendő vitamint, ásványi anyagot!

Szűz

Szerelem: Az érzelmek terén kiegyensúlyozott, nyugodt, harmonikus időszak köszönt be. Bár ez a párkeresőknek kevésbé kedvez új szerelem megérkezéséhez, de segíthet abban, hogy többet foglalkozzanak önmagukkal. Ha már van társad, akkor az esetleges régi konfliktusok végleg rendeződnek, s a szeptember a nagy elköteleződések időszaka lehet.

Munka, anyagiak: Ambíció, kreativitás és kitartás! Mindezek együttese megvan most benned, s komoly eredményeket hozhat számodra, különösen a karrier és az anyagiak terén. Sikerülhet végre számos régi problémát megoldani, kifejezetten könnyedén, külső segítség nélkül.

Egészség, lelkiség: Ha egy-két rossz szokásodról lemondanál, most kezdj neki, hisz a Nap kimondottan kedvez egészségi állapotodnak.

Mérleg

Szerelem: Nagyon jó időszak következik a Mérleg jegyűek számára, bár a hónap első három napjában hirtelen hangulatingadozások okozhatnak nehézséget, vezethetnek párkapcsolati téren pici konfliktusokhoz, amelyek könnyen orvosolhatók az idő múlásával. A párkeresők sok új érdeklődőre számíthatnak, s megeshet, hogy két-három személy között kell majd dönteni, ami nehéz feladatnak tűnik.

Munka, anyagiak: Előnyös lehet, ha jól használod ki kreativitásodat és rugalmasságodat. Akkor teszed jól, ha sokat dolgozol, elfogadod a hirtelen rád háruló feladatok elvégzését is, mert ezzel elismerést vívhatsz ki magadnak, ami segíthet a fejlődésben, továbblépésben.

Egészség, lelkiség: Egészségi problémára nem kell számítanod, bár a hónap elején komoly energiaveszteségek érhetnek. Gyomorbántalmak léphetnek fel 15-e és 20-a között.

Skorpió

Szerelem: Az érzelmek terén jelentős változásra szeptember folyamán nem számíthatsz, ami a párkapcsolatban élők számára nem is olyan rossz hír. Magányosoknak a hónap utolsó napjai hozhatnak változást, s az is megeshet, hogy egy régi szerelem tér vissza a mindennapokba. Egy bizonyos: nem szabad elfelejteni, hogy egyszer már vége lett…

Munka, anyagiak: Vegyes hatások jellemzik szeptember havát. Régebbi ötleteid közül valósíthatsz meg néhányat, itt az idő, hogy végre belevágj egyikbe-másikba. Lesz néhány lelkileg nehéz nap, de ez ne keserítsen el, a következő nap már sikeresebb lehet!

Egészség, lelkiség: Ha túlhajszolod magad, a hónap végére komoly energiaveszteségekkel kell számolnod, ezért szánj időt a pihenésre is.

Nyilas

Szerelem: Nagyon fontossá válnak az érzelmek, a most kötendő házasságok egy életre szólnak. A párkapcsolatban élők nagy döntéseket hoznak, de semmit nem szabad elhamarkodni. A magányosokra is végre rátalálhat a szerelem, erre az egész szeptember kiemelten alkalmas. Légy csinos, nyitott, és semmi nem gátol meg a kapcsolatépítésben.

Munka, anyagiak: Kreativitásod megnő, gondolkodásmódod sokat fejlődhet most, új ötleteid segíthetik további boldogulásodat. Pénzügyi helyzeted javul vagy végleg rendeződhet, és jelentős döntések születhetnek szeptemberben. Munkahelyváltásra kiváló ez az időszak!

Egészség, lelkiség: Mozogj, sportolj, de fizikailag ne terheld túl magad, mert ez most lelkileg is megviselhet, és napokba telik, míg újra rátalálsz önmagadra.

Bak

Szerelem: Az érzelmek és a szívügyek terén a Vénusz siet a Bakok segítségére. Most könnyen rendeződhetnek a régóta húzódó felszíni vagy akár rejtett konfliktusok. A párjukat még kereső Bakok is egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy változtassanak csendes magányukon. Szeptemberben különösen a Nyilasok, a Skorpiók és a Rákok érdeklődése nőhet meg a Bakok iránt.

Munka, anyagiak: Izgalmakkal, pozitív hatásokkal teli, mozgalmas időszak köszönt be, számos feladat vár megvalósításra. Szeptember végén fontossá válik az anyagi biztonság kérdése is. Rengeteg erőt és energiát be fogsz vetni azért, hogy sikeresebb légy.

Egészség, lelkiség: Sosem árt, ha időt szánsz egy alapos orvosi kivizsgálásra. Lelkivilágodat megnyugtathatja, ha tisztában lehetsz azzal, minden rendben van veled.

Vízöntő

Szerelem: Ha van társkapcsolatod, a szerelem terén elkötelezettséget, boldog, harmonikus heteket hoz szeptember hava, aggodalomra egyáltalán nincs okod. A magányosoknak végre szerelmet hozhat az ősz eleje. Különösen kedvezőek erre a 17-e és 22-e közé eső napok. Megeshet, hogy valaki olyannal hoz újra össze a sors, akivel egyszer már majdnem sikerült…

Munka, anyagiak: Számos meglepő, egyben pozitív irányú változást hozhat szeptember hava, különösen a Jupiter kedvező hatásának eredményeképpen. Régóta dédelgetett álmaid megvalósításához kezdhetsz most hozzá, szinte bármiben sikereket arathatsz, különösen a hónap második felében.

Egészség, lelkiség: Ha fogyókúrába kezdenél, ez igazán kiváló hónap. Nem kell egészségi problémákkal foglalkoznod, hisz tele vagy energiával.

Halak

Szerelem: A szívügyek és az érzelmek terén vegyes hatások várhatóak. Lesz benne jó és kellemetlen egyaránt. A párkeresőkkel most könnyen megeshet, hogy olyan szekér után futnak, amely nem veszi fel őket, ezt jó lenne időben észrevenni, így kisebb a fájdalom. A társkapcsolatban élőknél az esetleges problémákat kizárólag a teljes őszinteség oldhatja fel.

Munka, anyagiak: Már a hónap első napjaiban ösztönösen érezni fogod, hogy most elindulhatsz a fejlődés felé vezető úton, bár ez a folyamat nem egy hirtelen jött dolog eredménye, de a csillagok most kedveznek a sikerhez. Kedvező fordulatok jönnek, ezért energiádat ne szórd szét feleslegesen.

Egészség, lelkiség: Szeptember végére könnyen elfogyhatnak energiatartalékaid, ezért szakíts időt az elegendő pihenésre is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top