Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – szeptember 5-7.

Mit hoz szeptember második hétvégéje? Az Oroszlán jobban teszi, ha nem bántja meg a szüleit, a Kos pihenjen, töltődjön.

KosKOS: Az a szerencséd, kedves Kos, hogy nem ijedsz meg a kihívásoktól, sőt annál elszántabb vagy, minél nagyobb a leküzdendő nehézség. Igaz? Mostanában úgy érezheted, hogy mindenki ellened van, vagy mindenki téged provokál, vagy minden összefogott ellened. Sok energiádat felemésztheti, hogy ennek ellenére is haladni tudj. Téged nem elégít ki, hogy túléled a napokat. Valószínűleg nehéz hét áll mögötted. Ezért is fontos, hogy hétvégén pihenj, töltődj. Mivel nem szeretsz és nem tudsz tétlenül heverészni, válassz mozgásos, aktív programot: sport, kirándulás stb. Szombaton a Nyilas jelébe lépő Hold segít töltődni. Különösen, ha másoknak is segítesz, és bevonod őket.

BikaBIKA: Ha megúszod a pénteket vita és összeveszés nélkül, kedves Bika, akkor nagyon vidám hétvége elé nézel. Az a legjobb taktika, hogy egyszerűen kitérsz a provokációk elől. Legyél értetlen és végtelenül higgadt! És nemcsak a pároddal szemben, hanem mindenki mással is. Szombaton add át magad a semmittevésnek! Lazíts, és kényeztesd magad! Vasárnap csinálhatsz aktívabb programot. Jó ötlet lenne, ha elmennél egy kiállításra vagy vásárolni. Ne költs meggondolatlanul semmire! Egyelőre gyűjtsd össze a forrásokat! Mind az anyagi forrásokat, mind a beszerzési lehetőségeket. Rendezd át gondolatban a szobádat, a lakásodat, és menj el egy lakberendezési áruházba nézelődni, tájékozódni! És ne sajnáld, ha még nincs a megvalósításra lehetőséged! Hamarosan meglesz!…

IkrekIKREK: Mit szeretnél, kedves Ikrek? Vidám, nyugodt, lazítós hétvégét vagy feszültséget, parázs vitákat? Bármelyiket megteremtheted. Vigyázz, hogyan reagálsz a „provokációkra”! Különösen vasárnap délután lesz jócskán próbára téve a diplomáciai érzéked. Ha kibírod, akkor ne reagálj! Ha nem bírod ki, akkor se támadj vissza! Védekezned sem kell, elég, ha az objektív igazság kiderítését képviseled. És ne feledd, hogy „minden elmúlik: a jó és a rossz is”! Pár nap múlva az egész már csak emlék lesz, rajtad múlik, hogy jó vagy rossz emlék. Ezért ezen a hétvégén ne csak a konfliktusokat kerüld, hanem a tömeget is! Nem kell egyedül lenned, ha nem szereted a csendes magányt, de ne menj most zajos buliba!

RákRÁK: A pozitív gondolkodás létkérdéssé kezd válni számodra. Van néhány tartós és igazán értékes ember és esemény az életedben, és van több apró gond. A kérdés, hogy melyiket veszed észre, és melyikkel foglalkozol. A héten volt sok bosszúság és feszültség. Ezeket ne vidd magaddal a hétvégére, kedves Rák! Ne feledd, a hétvége a pihenésről és a töltődésről szól! Váratlanul akár egy rövidebb utazásra is elszánhatod magad, de az sincs kizárva, hogy meghívást kapsz. Menj, ha hívnak! Minden jobb annál, mint hogy otthon őrlődj. A nagytakarítás és a lakásfelújítás még várhat. Ez a hétvége nem alkalmas ezekre. Sokkal inkább a kikapcsolódásnak kedvez, vagyis bármit csinálhatsz, ami kikapcsol a rutinból…

OroszlánOROSZLÁN: Pénteken vigyázz nagyon arra, hogy ne bántsd meg a szüleidet, vagy azokat, akikkel együtt élsz! Kedves Oroszlán, ne hagyd felbosszantani magad! Lehet, hogy a többiek komoly gondként élnek meg olyasmit, amire te csak legyintesz. De ezért ne kritizáld őket, inkább segíts nekik, és nyugtasd meg őket, hogy megoldódik a probléma! Vagy ami még nagyvonalúbb lenne, ha felajánlanád a segítségedet! Szombat reggel átlép a Hold a Nyilas jelébe, amely tüzes jegy, akárcsak az Oroszlán. Ez energiával és lelkesedéssel tölt fel téged. Szinte fáradhatatlan leszel. Használd ezt az energiát jó célokra! Ha vannak gyerekeid, akkor tölts velük kicsit több időt! Nagyon hálásak lesznek ezért neked. Ha nincs még gyermeked, akkor keresd a barátaid társaságát, és mulass velük egy jót!

SzűzSZŰZ: Pénteken még derűs és optimista leszel, szombat reggelre ez eltűnhet, ha nem vigyázol. Kedves Szűz, miért hagyod, hogy bármi vagy bárki elvegye a jókedvedet? Legyél önzőbb, és kerüld a negatív, állandóan panaszkodó embereket! Természetesen azokat nem kell elkerülnöd, akikkel együtt élsz, viszont az otthoni feszültségek is tompíthatók, ha te meg tudod őrizni a vidámságodat. Mivel mostanában van a születésnapod, szervezhetsz magadnak szülinapi bulit. Ne várd, hogy más megtegye! Hívd meg a barátaidat, kollégáidat, osztálytársaidat, szomszédaidat vagy bárkit. Ne légy szégyenlős, és ne gondold, hogy attól jó egy buli, mert mindenki ismer mindenkit! Sőt!…

MérlegMÉRLEG: Lehet, hogy még egy helyben állni látszanak a dolgaid, de te már érzed, hogy valami nagyon pozitív változás indult el. Ne legyél türelmetlen, kedves Mérleg! Idő kell ahhoz, hogy a változások látsszanak. Azzal, hogy szombaton délelőtt belép a Hold a Nyilas jelébe, talán a manifesztáció konkrétabbá válik. De a hétvégét ne munkával vagy agyalással töltsd! Pihenj, és töltődj fel, amennyire csak tudsz! Még egy rövidebb utazás is belefér a hétvégédbe, ha rászánod magad. Ha nem, akkor is mehetsz kirándulni vagy strandra. Mindenképpen legyél szabad levegőn, mert téged az tud a leggyorsabban feltölteni, hisz a Mérleg levegő elem.

SkorpióSKORPIÓ: Szombat délelőtt átlép a Hold a Skorpió jeléből a Nyilas jelébe. Addig túlérzékennyé tehet téged, kedves Skorpió. Ha „megúszod” sértődés nélkül, akkor kellemes lesz a hétvégéd. Ha nem, akkor nyalogathatod a „sebeidet”. Döntsd el, milyen hétvégére vágysz! Ha vidáman és jó hangulatban akarod eltölteni ezt a két napot, akkor ne vegyél a szívedre mindent! Magadnak teszel jót azzal, ha felülemelkedsz a kicsinyes bántásokon és piszkálódásokon. Szeptember első hétvégéjén szervezz a barátaiddal vagy a családoddal valami „vizes”, fürdőzős programot. Mivel a Skorpió víz elem, ezért téged az ilyen típusú programok tudnak a leggyorsabban feltölteni.

NyilasNYILAS: Szombaton délelőtt a Hold belép a Nyilas jelébe. Ezzel téged, kedves Nyilas, érzékennyé és labilissá tehet. Ha kellemes hétvégére vágysz, akkor arra kell vigyáznod, hogy ne engedd, hogy bármi vagy bárki kibillentsen téged az egyensúlyból! Tarthatsz önmegfigyelési gyakorlatot: azt figyeld, hogy bizonyos emberek mivel tudnak felbosszantani, vagy milyen helyzetekben veszted el a higgadtságodat. De ne feledd, a hétvége a pihenésé! Szeptember első hétvégéjén olyan programokkal tudsz a leghatékonyabban töltődni, amelyek szellemi és fizikai élményt is adnak, például gyalogtúra a Pilisben, vagy kerékpártúra a tihanyi apátsághoz stb.

BakBAK: Mikor voltál utoljára a tengernél, kedves Bak? Szeptember első hétvégéjén még gyönyörű ott az idő. Akár le is utazhatsz oda. Az is lehet, hogy nem a te ötleted lesz ez az utazás, hanem kollégák vagy barátok hívnak, hogy tarts velük. Tégy eleget a meghívásnak, és menj! Nem fogod megbánni. Ha országhatáron belül maradsz, akkor is utazhatsz víz mellé, vagy olyan „nomád” helyre, amely a civilizáció kényelmi eszközeitől mentes. Válassz sátras, kempinges vagy falusi turizmus kínálta programot! Mivel te szereted a puritán, egyszerű, letisztult rendszereket, élvezni fogod, hogy „időutazáson” vehetsz részt. A hely történelmével is ismerkedj, mert ez is sokat fog hozzá adni az élményhez…

VízöntőVÍZÖNTŐ: Pénteken még feszült és fáradt lehetsz, kedves Vízöntő, de szombattól nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek. Engedd el a heti gondokat, és lazíts, töltődj! Szervezz a barátaiddal vagy a gyerekeiddel közös programot! Szeptember elsején az idő még meleg, ezért strandolhattok vagy evezhettek is. Az a fontos, hogy lehetőleg minél több időt tölts szabad levegőn, hiszen a Vízöntő levegő elemű jegy, így téged a levegő tud a leggyorsabban feltölteni energiával. De az is fontos, hogy ne hagyd magad apróságok miatt felbosszantani! A felmerülő nehézség vagy megoldódik magától, vagy te a kreativitásod segítségével megoldod, így végképp nincs miért felizgatnod magad. Ha el tudod kerülni az idegeskedést, akkor nagyon kellemes hétvégéd lesz…

HalakHALAK: Szeptember első hétvégéjén valószínűleg még kellemes lesz az idő. Így választhatsz „vizes” programot, kedves Halak. Menj strandolni, gyógyfürdőbe, vagy valamilyen természetes víz mellé! Mivel a Halak víz elemű jegy, számodra a víz – bármilyen formában is van a közeledben – a leghatékonyabb töltődési mód, lehet az úszás, evezés, vízisí, gyógytea, borogatás stb. Létszükséglet, hogy most teljesen kikapcsolódj, mert nem fogod bírni a következő heti hajtást. Ne feledd, hogy a megelőzés még mindig olcsóbb, mint a gyógyszerek, amelyeket meg kell venned, ha lerobbansz! Legyél most egészségesen önző, és kényeztesd magad azzal, ami a legjobban esik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top