nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp – 2008. szeptember 6-12.

Karmahoroszkóp – 2008. szeptember 6-12.

Régi kapcsolatokat lezárni, újakat ápolgatni, önmagunkra figyelni, talpra állni és erősnek lenni. Karmikus feladatok szeptember első hetére.

KosKos

Karmikus kötelességed: összeszedni magad, bármennyire kevés kedvet érzel hozzá, hogy olyan teljesítményt nyújts a munkában, ami miatt a későbbiekben a legnagyobbak, a legjobbak között fognak emlegetni.

Karmikus kapcsolatod: egy kollégával van, akár most ismered meg őt, akár már régi a kapcsolatotok, de most kerültök közelebb egymáshoz. Talán éppen a baj vagy a nehézség fűzi szorosabbra közöttetek a szálakat.

Karmikus feladatod: a házastársaddal, a környezeteddel szemben van, és egy Mérleg jegyében született emberrel rendezni a viszonyodat. Ha úgy érzed, nem bírod tovább, akkor is ki kell tartanod, nem túlzásokba esni, és nem feladni, mert rövidesen eljön a te időd.

Bika

BikaKarmikus kötelességed: kitartani egy szerelmi kapcsolatban, és bármilyen nehézség adódik, nem mondani le róla. A gyermeked miatt vállalni a felelősséget, hiszen mind a két területen sorsszerű változások történnek most, és nem hibázhatsz.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel korábban vagy nem ismertétek egymást, vagy nem volt olyan nagy jelentősége a kettőtök viszonyának. Most oda kell figyelnetek, támogatni egymást.

Karmikus feladatod: foglalkozni magaddal, a fizikumoddal, hiszen a megélhetésben, a hétköznapjaidban olyan változások előtt állsz, amelyek ezt szükségessé teszik. Történik a héten egy váratlan dolog, amelynek ne állj ellen.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: nem siránkozni tovább azon, ami elmúlt. Egyszerűen le kell zárnod egy kapcsolatot, el kell őt felejtened, és semmiféle erőfeszítést nem tenni, hogy újrakezdd vele. Nincs értelme, és csak az erődet pazarolod.

Karmikus kapcsolatod: a meglévő partnereddel van, illetve egy olyan személlyel, akivel a munka vagy a tanulás, esetleg egy közös cél köt össze. Egyelőre. Mert rövidesen változik a helyzet, ahogy az érzelmeid is.

Karmikus feladatod: a családtagokkal, a rokonokkal szemben önmérsékletet tanúsítani, és ha a munkahelyeden egy olyan ötlettel állnak elő, amelyhez sem kedvet, sem erőt nem érzel, azt is meg kell oldanod.

Rák

RákKarmikus kötelességed: a házastársaddal vagy a környezeteddel szemben türelmes maradni. A családi gondokat vagy az ingatlannal, költözéssel kapcsolatos ügyeket nem felfújni, és nem megsértődni olyanon, amit korábban észre sem vettél.

Karmikus kapcsolatod: azzal van, akivel anyagilag függőségi viszonyban vagytok egymással, akár van valami közös üzletetek, vagy együtt vettetek meg valamit. Vele jól ki kell jönnöd, mert ő is igyekszik a kedvedben járni.

Karmikus feladatod: a munkahelyeden nagyon elfogadónak kell lenned, és ha olyan helyzetbe kerülsz, amely kellemetlen, vagy akár büntetés, megrovás is járhat érte, akkor ezt ne hárítsd másra, hanem vállald a felelősséget.

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Kihasználni azt a nem mindennapi alkalmat, amelyet a sors szinte tálcán kínál, s amivel anyagilag igen jól járhatsz. Ha házasságban élsz, netán huzamosabb ideje együtt jársz valakivel, akkor el kell végre döntened, hogy mit akarsz.

Karmikus kapcsolatod: a feletteseddel van, aki a segítségedre van abban, hogy olyan helyre kerülj, ahol nemcsak megbecsülnek, hanem ez a fejlődést is jelenti a számodra. Akár egy újabb karrier kezdetét, amit nagyban köszönhetsz neki.

Karmikus feladatod: nem beszélni olyan dolgokról, amelyet egykor titkokként közöltek veled. Ugyan olyan helyzetbe kerülsz, hogy most mindennek hasznát vehetnéd, de ne tedd, mert ismered a karma törvényét: mindent, amit adsz, vissza fogod kapni.

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: kitartani a szerelmed mellett, és közben anyagilag támogatni azokat, akikhez igen erős érzelmi szálak kötnek. Ne merüljön föl benned a takarékoskodás vagy éppen a garasoskodás éppen akkor, amikor azoknak van pénzre szükségük, akik a legjobban szeretnek.

Karmikus kapcsolatod: nem is a te, hanem inkább a házastársad vagy a volt kedvesed családtagjával van, akit mélyen megdöbbentett a viselkedésed. Próbálj vele kedvesebb lenni, és magyarázd el neki, hogy mit miért teszel.

Karmikus feladatod: a meglévő párkapcsolatokban igen feszült lesz ezen a héten a helyzet, de az is lehet, hogy valaki megpróbál befolyásolni, és ő teszi nehézzé más emberekkel a kapcsolatodat. Maradj higgadt, és hallgass a józan eszedre.

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: meg kell próbálnod nagyon finoman fogalmazni, és nem egymás ellen uszítani az embereket. Sajnos az a módszer, amellyel te megpróbálsz valakinek segíteni, illetve igyekszel egy feladatot végrehajtani, nem a legjobb, több ellenséget gyűjtesz, mint barátot.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel a kapcsolatodat titokzatosnak vagy titkolandónak is lehet nevezni. Viszont ezen a héten minden esély megvan arra, hogy ez a titok hirtelen kitudódjon, és hatalmas robbanást okoz a környezetedben.

Karmikus feladatod: azt kell tenned, amit mondanak, vagy amit a partnered akar. Ha nem ezek szerint cselekszel, akkor számíthatsz rá, hogy egyedül maradsz, és ugyan nem érdekel a köz véleménye, de most mégis fog. És amit mondanak, nem lesz rád nézve hízelgő.

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: nem nagy ügyet csinálni olyanból, ami egyébként említésre sem méltó. Tartózkodj attól, hogy kihallgasd mások titkait, mert ez nem vezet jóra, különösen, ha ez a valaki nagyon közeli hozzátartozód.

Karmikus kapcsolatod: egy barátoddal van, akivel a viszonyod válságosra fordulhat, mert váratlanul kiderül, hogy olyasmit tett, amit te nem tudsz megbocsátani. És ilyen elég sok van.

Karmikus feladatod: részt venni egy olyan összejövetelen, amelyhez talán nincs kedved, és amelyet esetleg még rangon alulinak is tartasz. De kénytelen leszel, hiszen ezzel szívességet teszel egy olyan embernek, akinek te is fontos vagy, még akkor is, ha ezt nem mindig érzed.

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: barátot végighallgatni, és nem borulni ki akkor sem, ha olyan kéréssel áll elő, amelynek teljesítése ellenkezik az elveiddel. Pénzügyekben megmaradni az arany középúton, mert most nagyon elszámíthatod magad, és adósságba verheted magad.

Karmikus kapcsolatod: talán egy külföldi, tőled kilométerekben távol élő személlyel van, akire érdekes módon sokkal többet gondolsz, mint bármikor. Hívd fel, vagy küldj neki üzenetet, mert talán bajban van.

Karmikus feladatod: váratlanul keresztülhúzza valami a terveidet, ami miatt ne idegeskedj, hanem szedd össze magad, higgadj le, és rájössz, hogy ez nem is jön rosszul, mert ennek köszönhetően valami mást is el tudsz intézni.

Bak

BakKarmikus kötelességed: sokkal több figyelmet fordítani az egészségedre, mint eddig, valamint arra, hogy fizikailag jó formában légy, mert nagy teljesítményeket kell nyújtanod úgy a munkában, mint a magánéletben, amihez elsősorban jó fizikumra van szükség.

Karmikus kapcsolatod: a feletteseddel vagy a munka során megismert személlyel van, akivel türelmesnek kell lenned. Ha nem jössz ki vele, az leginkább a te hibád, hiszen te vagy az, aki valamit nem tudsz elfogadni benne.

Karmikus feladatod: külföldi utazás vagy tanulás során adódik egy olyan helyzet, amely elképesztő. A sors próbára tesz most téged, emberségből vizsgáztat, ezért nagyon figyelj arra, hogy mit cselekszel.

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: úgy viselkedni, hogy azzal ne bántsd meg a partneredet, aki igazán és őszintén szeret. Ne mondj olyan dolgokat, amelyekről tudod, hogy nem igazak, mert ennek most semmi értelme. És ne vegyél részt olyan ügyben, amely szabálytalan, vagy muszáj titkolni.

Karmikus kapcsolatod: új karmikus kapcsolatot is jelent, mert valószínűleg ezt a személyt most ismered meg, vagy most kerülsz vele közelebbi viszonyba. Ezt a karmát nem a sors „erőlteti rád”, hanem te leszel, aki kezdeményezed a kapcsolatot, te leszel, akinek a másikra nagyobb szüksége lesz.

Karmikus feladatod: megvédeni az álláspontodat, a nézetedet. Ragaszkodni ahhoz, amiben hiszel, de erről nem kell meggyőznöd senkit, elég, ha csak te tudod, hogy mi neked a jó. Nem kell neked térítőnek lenni.

Halak

HalakKarmikus kötelességed: egy barát igazán nehéz helyzetbe kerül, próbálj meg neki segíteni. A munkában te sem dicsekedhetsz nagy sikerekkel, talán mindennek az oka, hogy olyan személyekkel barátkozol, akik inkább hátráltatnak, mint az előmeneteledet segítik.

Karmikus kapcsolatod: nem a családtagoddal, hanem egy olyan személlyel van, akire nagy hatást gyakorolsz, és fordítva, és előfordulhat, hogy feldúlja a magánéletedet. Ennek a személynek egy előző életből karmikus adósa vagy.

Karmikus feladatod: a munkahelyeden nem olyan helyzetbe hozni sem magadat, sem valaki mást, hogy meneküljenek előled, vagy esetleg rossz legyen a híred. Fogd vissza az erőszakosságodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top