nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 06. szombat)

Napi horoszkóp (09. 06. szombat)

Kedves Kos!

Hangulatod – akarva-akaratlanul – ragyogó. Még családod vagy partnered sem billent ki lelki nyugalmadból, pedig zaklatnak, hogy ne engedd kihasználni magad, állj a sarkadra. Ha merő kedvtelésből szerencsét próbálsz – megtakarított pénzeden részvényeket, ingatlant, egyebet vásárolsz, ma kisebb a kockázata annak, hogy rajtavesztesz.

Kedves Bika!

Hosszasan tanakodtok azon, hogy tovább halasszátok-e a halaszthatatlant – takarítást, ablakpucolást, kocsimosást stb. –, és menjetek kirándulni, vagy pedig… Elszalad az idő, nem mentek sehova, és takarítani sem takarítottatok. A bevásárlásról is megfeledkeztetek. Úgyhogy abból kell összeütni valamit, amit otthon találtok.

Kedves Ikrek!

A nehéz napok után ismét kedvezőbbek következnek. A jobb napokat felesleges azzal megkeserítened, hogy már előre látod a bekövetkező rosszabbakat. Tanulj meg a mának élni, a percnek, annak, ami van. Nem kell minduntalan hátra vagy előre tekingetni. Máskülönben szinte észrevétlenül mulasztod el életed legszebb pillanatait. Ezt pedig te sem akarhatod.

Kedves Rák!

Jólesik a pihenés, gondolkodásod frissebb, találékonyabb is a szokottnál. Persze mindez nem feledteti, hogy lelki életed kissé rendezetlen. Nem kerülsz nyílt összetűzésbe senkivel, de zökkenőmentes sem lesz a napod, ha nem vigyázol. Összetalálkozhatsz valakivel, akinek egykor fontos szerepe volt az életedben. Hosszasan elbeszélgettek, hiszen jól ismeritek egymást. Más gondján enyhíteni felemelő érzés.

Kedves Oroszlán!

Egy új évszak küszöbén szinte megtámadnak az emlékek. Ízek, illatok, valamikori hangulatok kerítenek hatalmukba. Ne hallgass azokra, akik sosem néznek hátra, csak előre. Te is a múltaddal élsz együtt, s az idők során megszerzett tapasztalatok formáltak olyanná, amilyen ma vagy. Becsapod magad, ha csak a szépre emlékezel. Idézd fel bátran a kellemetlen emlékeket is, utólag lehet, hogy másképp értékeled őket.

Kedves Szűz!

Azt mondják: nem a ruha teszi az embert. Mégis érdekes, hogy ugyanabban a társaságban tudomást sem vettek a jelenlétedről néhány héttel ezelőtt, s most, hogy ilyen remekül nézel ki, egyszerre mindenki meg akar ismerni. Több szívet is sikerül meghódítanod az est folyamán, de azt az egyet, amelyiket szeretted volna, mégsem. Nem ér nagy csalódás, hiszen nem szerelemről lett volna szó, hanem csak egy kis flörtről.

Kedves Mérleg!

Végre sikerült olyan csomagolópapírt kapnotok, amely elnyerte a te és gyermeked tetszését egyaránt. Így ezt a napot a könyv- és füzethegyek között töltheted. Mire bekötöd valamennyit, egész jó lesz a technikád. Egyéb kézügyességet igénylő feladatot is kitalálhatsz magadnak.

Kedves Skorpió!

Ha teheted, maradj egyedül, s ne keresd a társaságot. Persze nem lógathatod egész nap a lábad, nem tétlenkedhetsz. Jót tesz neked, ha végzel egy kis ház körüli munkát. Ha jól körülnézel, látod, hogy tucatnyi elfoglaltság adódik. Este komolyabb szellemi munkába is belefoghatsz, ha éppen arra vágysz.

Kedves Nyilas!

Ma valahogy semmi sem sikerül igazán, elképzeléseid sorra kudarcot vallanak. Nem érdemes magad bosszantanod, hiszen csak apróságokról van szó. Ha elég rugalmas vagy, és engedsz megérzéseidnek, akkor új, pikáns megoldásokat, örömöket tudsz magadnak találni. Közeli kapcsolataidban igyekezz a szokásosnál kevésbé ingerülten viselkedni, mert ma könnyen kihúzhatod a gyufát.

Kedves Bak!

Ha van érzéked a politikához, aktív részese vagy a politikai életnek, érdemes kidolgoznod egy programot, illetve olyan csoport tevékenységében részt venni, amelynek elképzelései egyeznek a tieiddel. Cselekvő és fontos egyénisége lehetsz egy akciónak. Saját gondolataidra van mindenekelőtt szükség, ne mások majmolását, régi dogmák követését tartsd fontosnak.

Kedves Vízöntő!

A mértéktelenség nem tartozik az erények közé, te pedig mindig és mindenben az vagy. Sajgó derekad, ropogó vállad arra figyelmeztet, hogy tegnap többet úsztál a kelleténél, és hosszasabban páváskodtál a medence partján, mint szabad lett volna. Mindez egyáltalán nem szegi kedved, hiszen házatokban járt „régi-új” ismerősödtől kiváló ajánlatot kapsz. A feladat teljesítése kétségkívül kockázattal jár, ma azonban úgy gondolod, hogy mindenképpen bele kell vágnod.

Kedves Halak!

Csak Ő jár az eszedben… Szívedből mindent száműztél, elkergettél, ami zavarhatná egyszemélyes lelki pásztorórádat. Gondolataidat is csak Ő uralja, más számára nem marad hely. Félregombolod inged, fordítva veszed fel a cipőd, réveteg tekintettel rovod az utcákat, fellököd a járókelőket. Mint aki részeg… Pedig csak szerelmes vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top