Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. szeptember 08-tól 2008. szeptember 14-ig

Kos

Mindenféle szempontból nagyon kedvező lesz számodra ez a hét. Régi vágyad és reményed az, hogy mindenhol megbecsüljenek, felnézzenek rád, elismerjék tetteidet, erőfeszítéseidet. Erre most minden esélyed meg is van, különösen a hét közepén. Most olyan tettekre is képessé válhatsz, amelyekről magad sem gondoltad volna, hogy végre tudod hajtani. Segítséget kapnak kezdeményezéseid az élet minden területén.

Szerelem: Szívügyeidre is ráférne egy alapos renoválás, ne hagyd, hogy idő előtt ráunjatok egymásra! A magányos Kosoknál megeshet, hogy észre sem veszik a kínálkozó lehetőséget…

Bika

Váratlan, fura, változatossággal teli, mégis összességében sikeres és szerencsés helyzeteket tartogat neked a Jupiter a következő napokban – különösen pénzügyeiddel kapcsolatosan. Ezt a fajta kiszámíthatatlanságot nemcsak most, hanem régen is nagyon nehezen viselted, s lelki szinten is megpróbáltatásnak lehetsz kitéve. Most sokkal több koncentrációra és odafigyelésre lesz szükséged, hogy ésszerű és jó megoldást találj a felmerülő problémákra. Nyugalom, a hétvégén kimondhatod: „Sikeresen túl vagyok rajta!”

Szerelem: Az érzelmek terén – a fentiekkel ellentétben – nyugalmas napok jönnek, kiegyensúlyozott a párkapcsolatod. Ha még magányos vagy, a szombati nap hozhat nagy meglepetést számodra!

Ikrek

Jól érezheted magad a bőrödben, panaszra nincs okod, különösen azért, mert sokaknak szüksége lehet rád, s ez büszkeséggel, elégedettséggel tölthet el. Mégis, a hatodik érzéked azt üzenheti, nem mennek jól a dolgaid. Pedig nincsenek komoly gondok körülötted, csupán várod, hogy valami végre történjen veled is. Mindegy, hogy mi hozza meg a változást életedben, de szerdától minden dolog egyik pillanatról a másikra módosulhat.

Szerelem: Minden Ikrek jegyű számára izgalommal teli hét jön, akik még nem találták meg az igazit, most bizony minden esélyük megvan erre! A párban élők sok romantikus pillanatra számíthatnak.

Rák

Fontos lenne, hogy az a bizonytalanságérzet, amely uralkodik rajtad, végleg megszűnjön. Ereszd el a görcsösséget, csak feszültséget okoz benned. Ehhez viszont rád van szükség. Talán félsz attól, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, függetlenül attól, hogy van-e erre utaló konkrét körülmény, vagy nincs. Még abban az esetben is felmerülhet benned ez a kérdés, ha pillanatnyilag úgy érzed, jól mennek a dolgaid. Vívódásod hátterében lerendezetlen ügyeid bújnak meg, járj ezek végére!

Szerelem: Érzelmi életedbe ne vidd bele egyéb nehézségeidet, ne keress hibákat ott, ahol talán nincsenek is. Ha még egyedül vagy, mozdulj ki a négy fal közül, és ismerkedj.

Oroszlán

Szerencsére anyagiak terén javulhatnak, stabilizálódhatnak a dolgok, de minden más életterületed kissé bizonytalan lehet. Ha úgy véled, erőtlen vagy, akkor annak bizony a heti csillagállás az oka. Bármennyire levertnek, fáradtnak érzed magad, ne próbálj erőlködni, és küzdeni a nehézségek ellen. Ereszd el a feszültséget, meditálj, relaxálj. Légy türelemmel a következő napokban, hisz már csütörtökre javul a helyzet, s visszanyerheted régi önmagad, s önbizalmad is.

Szerelem: Érzelmi életed terén sem lesz erőd harcolni, kiállni magadért. Ha jót akarsz, most bólints mindenre, amit partnered kér tőled. A párkeresőknek csak a hétvége kedvez új kapcsolatok építésére.

Szűz

Nem minden alakul úgy, ahogy eltervezed, s ezért feszült hangulat uralkodhat el rajtad, hibákat követhetsz el munkád, magánéleted terén egyaránt. Minden apró kritika és hiba kihozhat a sodrodból, hullámzóvá válhat kedélyállapotod. Hirtelen a negatív éned kerül előtérbe, s megsérthetsz jó néhány embert! Az soha nem baj, ha – érdekeidet védve – az asztalra csapsz, csupán tedd mindezt megfontoltan, s alkalmazz emberi hangnemet! Mégis, téged is meglephet, de ezekben a napokban pont ez a cselekedet használ a régóta húzódó ügyek elrendezéséhez.

Szerelem: Légy tapintatos és körültekintő, mert nagy konfliktus bontakozhat ki párkapcsolatodban, feszült hangulatod miatt. A szinglik ne sértsenek meg vagy utasítsanak el senkit ok nélkül, hisz ki tudja, épp a nagy Őt is elriaszthatják…

Mérleg

A heti csillagállás hatására gyakran a végletek jellemzik viselkedésedet, csapongsz a szeretet és a gyűlöletet érzése között. Ezzel könnyen megrémítheted környezetedet. Végletesen mutatod ki érzelmeidet, és félreértésekbe, konfliktusokba bonyolódhatsz. Közvetlen környezeted sem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, te pedig minden közeledésüket és jó tanácsukat szinte zaklatásnak veszed. A péntek lehet érzelmi mélypontod csúcsa, bánj óvatosan a szavakkal és tettekkel.

Szerelem: Ezen az életterületeden is vita vitát követhet. Nem tanácsos kihozni partneredet a sodrából! Ha még keresed az igazit, ezen a héten rossz hangulatod miatt könnyen elriaszthatsz egy kedves személyt.

Skorpió

Nagyszerű, érzelmileg felemelő napokat ígérnek a csillagok, olyan bolygóállások kísérik most utadat, amelyek különösen munkádban, karrieredben, anyagiak, netán tanulmányaid terén segíthetik terveid véghezvitelét. Bár mindig is realista típus voltál, itt az ideje, hogy mozgékonyabb legyél, észrevedd a különleges lehetőségeket, s megragadd a megfelelő alkalmat egy komoly siker eléréséhez. Csak tedd meg az első lépést, a többi megy magától!

Szerelem: Bárkit levehetsz a lábáról, még akkor is, ha már van kapcsolatod. De csak óvatosan, könnyen elcsúszhatsz azon a bizonyos banánhéjon…

Nyilas

Jól érzed magad a bőrödben, sokat nevetsz, hangulatod javul, de épp ezért leszel képes néha túlfeszíteni a húrt. Ezt kerüld el különösen a munkahelyi robottal vagy tanulmányaiddal összefüggésben. Nem túl célszerű kíméletlenül hajtanod saját magadat, hisz nem biztos, hogy ez a fajta hozzáállás hozhatja meg számodra a kívánt sikert és elismerést. Légy kicsit visszafogottabb, környezeted így is észreveszi szorgalmadat, és azt is, hogy nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz.

Szerelem: Ha problémák ütik fel fejüket párkapcsolatodban, nyugodt körülmények között beszéld meg társaddal a gondokat. Szingliként a feszült hangulat a hétvégére elmúlik, így jó eséllyel futsz neki a lehetőségnek, hogy megismerkedj valakivel…


Bak

Harmonikus, kiegyensúlyozott, nyugodt, szinte minden problémától és nehézségtől mentes napok következnek. Gond legfeljebb csak abból származhat, ha keresel magadnak valamit, ami kizökkent ebből a nyugalomból. Ezek a már-már egyhangú napok arra valók, hogy erővel és energiával töltődj fel, ez rád is fér, hisz ez elmúlt két hétben problémák sokaságával kellett szembenézned. A hétvégén magánügyeid kerüljenek előtérbe!

Szerelem: Eljött az ideje, hogy tisztázd magadban, mit is vársz magadtól és partneredtől. A párkereső Bakok pedig ráébredhetnek végre, hogy nem szabad mindig a külsőségek alapján ítélni…

Vízöntő

Munkáddal, karriereddel, saját vállalkozásoddal összefüggésben érdekes, egyben pozitív hatásokkal szembesülhetsz. Valami olyan jöhet, ami ritkán adatik meg. Mélységes elégedettség és büszkeség tölthet el, hisz karriered vagy tanulmányaid terén komoly fejlődésre számíthatsz, mindezt kemény munkád eredményének köszönheted. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod és aratod le a babérokat, s nem okoz majd gondot az sem, hogy a továbbiakban is jól teljesíts életed minden területén.

Szerelem: Töltsétek együtt pároddal a hétvégét, hogy kipihenhesd a hét fáradalmait. Ha még keresed a másik feled, szintén jól teszed, ha nem a négy fal között vészeled át a hétvégét!

Halak

Mostanában nem sok ok volt az örömre, azonban mostantól nagyon pozitív, sikeres, célorientált időszak köszönt be életedbe, tele leszel energiával, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre. Hosszú távon nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerésekre is számíthatsz. Cselekedeteidhez felelősségérzet és lelki stabilitás is párosul. Megvan hozzá minden képességed és lehetőséged, hogy megvalósítsd vágyaidat. Képes vagy arra, hogy átgondold és alaposan megtervezd lépéseidet.

Szerelem: Szívügyeid terén kizárólag akkor nem érsz el sikereket, ha nem is akarsz! Végérvényesen kitörölheted szótáradból a magány kifejezést. Ha már van partnered, együtt örül veled sikereidnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top