Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 11. csütörtök)

Kedves Kos!

Fontos telefonhívást vagy értesítést vártál, de hasztalan reménykedtél. Sokasodnak a beváltatlan ígéretek, terveid rendre meghiúsulnak, mégis jókedvű, bizakodó vagy. Tisztába jöttél a saját értékeiddel. Már nem félsz annyira attól, hogy maga alá gyűr az élet. Szívedben nincs harag és keserűség, csak öröm. Egészen más embernek érzed magad. Gazdagabbnak, akkor is, ha nem vet fel a pénz.

Kedves Bika!

Olyan dolgokra kerítesz sort, amelyekre máskor sohasem marad időd, napról napra, hétről hétre tolódnak. Kellemetlen találkozások, telefonbeszélgetések, levelek… csapzott hajad láttán a fodrász összecsapja a kezét. Nyiratkozás után azonban te vagy az, aki elálmélkodik – a frizurán kívül az összegen is. A kocsin is be kellene állítani a gyújtást, de erre már nem biztos, hogy tudsz időt szakítani.

Kedves Ikrek!

Csak akkor bonyolódj politikai vitába, ha úgy érzed, hogy kötélből vannak az idegeid. Annyira komolyan veszed az ilyesmit, hogy napokra tönkreteheti a hangulatodat. Egyeseknél még szervi károsodást is okozhat a politizálás. Ha belegondolsz, te is könnyen tudnál példákat említeni erre.

Kedves Rák!

Hirtelen pénzhez jutsz, s ez felvillanyoz. A könnyen jött pénzt hajlamos vagy hamar elkölteni, de most legyél óvatosabb, mert a hónap végén előre nem látott kiadásaid lehetnek. Takarékoskodni persze nehéz, s hogy csillapítsd vágyaidat, vegyél magadnak valami apróságot. Lehet, hogy végre megkapod azt, amire áhítoztál. Ezért azt javasoljuk, ne vitatkozz mindenáron. Engedni is tudni kell, nem feltétlenül szükséges az örökös győzelem.

Kedves Oroszlán!

Szeretsz öltözködni, jó ízléssel válogatod meg ruhadarabjaidat. Itt az ideje, hogy felfrissítsd őszi ruhatárad, és néhány divatos darabbal egészítsd ki. Munkádban fontos, hogy jó benyomást tegyél környezetedre. A kifogástalan külső, a határozott megjelenés a biztos siker záloga.

Kedves Szűz!

Nézetkülönbséged támad az egyik kollégáddal, aki rátartinak és gerinctelennek lát téged. Kár volt összeszólalkozni vele! Egy olyan ember véleménye, akit magad is megvetsz, ne számítson neked. Menj el megjegyzései mellett, az időt is kár pocsékolni rá. Ellensúlyozd valamivel felindultságodat, különben még családodon töltöd ki a haragod.

Kedves Mérleg!

Egy olyan feladattal bíznak meg, amelyet még sosem csináltál, és nincs is hozzá szakértelmed. Állj a sarkadra, és az előbbi érvekkel alátámasztva add vissza a megbízást! Ha ezt nem értik meg, akkor semmit. Ha úgy döntenél, hogy belevágsz, és megmutatod, hogy megbirkózol a lehetetlennel is, készülj fel rá, hogy kudarcok érnek. Kár lenne kockáztatni jó híredet. Ez a flörtökre is vonatkozik. Szállj le a magas lóról.

Kedves Skorpió!

Most megint ott kezded, ahol valamikor abbahagytad. Kételkedsz önmagadban, cselekedeteidben, sőt még szándékaidban is. Alapvetően bizalmatlan vagy másokkal szemben, s ez így együtt már kicsit sok. Egyre erősödő ambivalens érzéseidet fokozzák a külvilág hírei, amelyek elől a legszívesebben elbujdosnál. Egy biztos pontot kell találnod, hogy szilárd talajt érezz a lábad alatt.

Kedves Nyilas!

Magad sem tudod okát adni, de ma váratlanul szomorúság vesz erőt rajtad. Igazából nem vagy sehol jelen fizikailag: közelmúltbeli és régebbi történéseken tűnődsz, régen elfelejtett képek, hangok bukkannak elő tudatalattidból. Váratlanul tör rád a felismerés: úgy érzed, valahol valamit jóvátehetetlenül elrontottál, valami fontosat elvesztettél. A Nyilas diákok viszont ma hosszú időre megalapozhatják renoméjukat.

Kedves Bak!

Nagyon érzékenyen reagálsz pénztárcád laposodására. Pedig ha valaki, te igazán képes vagy spórolni. Ne bánd kiadásaidat, hiszen mind célszerű és elkerülhetetlen volt. Inkább azon törd a fejed, hogyan keresed meg a pénzt jövőbeni terveidhez. Jól tudod magadról, hogy még ha tele lenne is a bukszád, akkor is azon gyötrődnél: mit tegyél az elszegényedés ellen.

Kedves Vízöntő!

Tanácstalan vagy, és tétova. Hív az új, az ismeretlen, de marasztal a régi, a már megtapasztalt is. Fordulj bizalommal új kollégádhoz! Ne törődj azzal, hogy esetleg fiatalabb, mint te, lehet, hogy a világ dolgaiban sokkal jártasabb nálad. A hallottakat feltétlenül mondd el kedvesednek! Az őszinte, kételyeidet feltáró beszélgetés nem marad folytatás nélkül.

Kedves Halak!

Első dekádbeli Halak, vigyázat! Legyetek ma körültekintőek, tanúsítsatok fokozott felelősségérzetet, hiszen döntésetek egy emberpár sorsát határozhatja meg hosszú időre: a tietekét és – leendő – párotokét. Persze a kockázat azért csak kockázat, mert nem rendelkezel a szükséges információkkal. Talán nem ismered kellőképp kedvesed? Kár. De miért veszel zsákbamacskát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top