nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 12. péntek)

Napi horoszkóp (09. 12. péntek)

Kedves Kos!

Felhőtlen jókedvedet mintha egyik napról a másikra elfújták volna. A testi és lelki frontváltozást a kozmikus tér okozza, s egy csapásra halomba döntheti reményeidet. Lehet, hogy múló rosszullét, amit érzel, ám ha állapotod később sem javul, fordulj orvoshoz. Közlekedj óvatosan, értéktárgyaidat ne hagyd szerteszét, ne játssz a tűzzel, a vízzel, se pedig családod türelmével.

Kedves Bika!

Fél óráig keresed, amire éppen szükséged van, ám mire megtalálod, már nincs is rá szükséged, más holmik meg elkeveredtek időközben. Néhány jó tanács: amit keresel, feltehetően csaknem kiszúrja a szemed, az orrod előtt van. A kutatást ne a legvalószínűtlenebb helyen kezdd! Légy módszeres, és gondold át, merre bóklásztál már! Akárhogy is, a dolgok ma elkeverednek.

Kedves Ikrek!

Az izomgyengeség ellenszere a rendszeres és kiadós testmozgás. Ha még nincs, végy egy kerékpárt, és pattanj nyeregbe. Azonkívül, hogy megmozgatod elpuhult tagjaidat, egészen más szemszögből fogod látni a világot, mint a gépkocsiból vagy az autóbuszból. A nagy forgalmú utakat kerüld!

Kedves Rák!

Szerelmi szenvedély lett úrrá rajtad. Légy körültekintő. Érdemes-e nemrég rendbe jött kapcsolatodat kockáztatni? Persze az újdonság öröme és a kíváncsiság nagy kísértés. Mérlegelj, megéri-e a fáradságot. Nincs visszajelzés, ráadásul pocsékul érzed magad, meg is sértettek. Nem, kár ennyit beleölni egy, egy… mibe is?

Kedves Oroszlán!

Nem kívánja tőled senki, hogy hegyeket hordj el helyükről. Ne emészd fel idejekorán erőtartalékaidat! Nyugodtan hátradőlhetsz kicsit a székedben. Ne intsd le szószátyár kollégáidat, hasznos információkkal szolgálhatnak, te azonban semmiképp se adj ki a kezedből egyetlen ütőkártyát sem. Tartsd magad a „hallgatni arany” szabályához.

Kedves Szűz!

Ez a tettek napja. Minden elképzelésedet megpróbálod azonnal kivitelezni, mert képtelen vagy a rajzasztalon látni mindazt, ami a gyakorlatban teljesen logikus. Lehet, hogy így feleslegesen dolgozol, hiszen ezek még csak variációk, s kár belekezdeni a kidolgozásba a végleges forma kiválasztása előtt, de ha ez így neked könnyebb, ám legyen! A szerelem terén is inkább a tettek, mint a szavak dominálnak.

Kedves Mérleg!

Bár szívesen vennél részt a baráti összejövetelen, nem teheted, mert egész hétvégére be vagy táblázva. Annyi munka szakadt egyszerre a nyakadba, hogy ha négy kezed és két fejed volna, az is kevés lenne. Ha végzel mindennel, ráadásul határidő előtt és kifogástalan minőségben, jogosan vársz el némi fizetésemelést, esetleg jutalmat. Bár az előbbinek sokkal jobban örülnél így fél év után.

Kedves Skorpió!

Remek húzással leped meg ellenfeleidet, s így jelentős sikert arathatsz. Jó passzban vagy, használd ki! Végy egy mély lélegzetet, és invesztálj komolyabb tőkét a vállalkozásba. Ha most kockáztatsz, biztosan hamarosan látod ennek első gyümölcsit is. Ne habozz!

Kedves Nyilas!

Olyan feladatot kapsz, amelynek a teljesítéséhez minden képességedre, energiádra szükséged lesz. A szakmai kihívás magabiztossá tesz, szárnyakat ad, de azért kollégáiddal ne légy nagyképű. Szerelmi téren is kihívások várnak, elsősorban ha független Nyilas vagy. Új ismerősöddel légy őszinte és nyílt, mert felvágásoddal pillanatok alatt mindent romba dönthetsz.

Kedves Bak!

Hagyd, hogy rád bízzanak egy titkot, és ne is add tovább! Sokkal ravaszabb az illető, mint ahogy gondolnád. Talán épp postásszerepet szánt neked, hogy juttasd el a hírt az érintetthez – vagy mert ő maga nem meri közölni, vagy mert a kellemetlen reagálástól fél. Maradjon meg hát a „titok” igazi titoknak!

Kedves Vízöntő!

Minden jel arra utal, hogy az idő a te malmodra hajtja a vizet. Főnököd nemcsak hogy kiáll melletted, hanem említésre méltó javadalmazásban is részesít, megoldva ezzel zűrös anyagi helyzetedet. Lehet, hogy mégsem akarsz annyira állást változtatni? Azért ne add fel ilyen könnyen és olcsón a játszmát!

Kedves Halak!

Minden okod megvan rá, hogy nyűgös légy, hiszen megakadsz a munkádban. Úgy látszik, nem csak egy pillanatra. Kétségbeesetten keresed a mentségeket: fúrnak, betartanak, víz alá nyomnak… Valóban ennyire függsz másoktól? Mintha saját magadról teljesen megfeledkeznél. Nem lehet, hogy túlzásba viszed a szerénységet? De miért éppen most?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top